嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~. m/ ^- [' Y$ x
每次行開旺中都想買幾對返屋企~( O! W' ^; M+ o' x
但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~
- t/ M8 p  ~* U有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~+ j4 {+ S! k- q; ?) e$ ?8 |% P
大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉' a, Y" a# Y/ ^" F4 U; {; ^$ Y3 r
d人都唔會理你架啦
! N; z! d+ @1 e. g& k買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪& A! w% u2 g4 e- R% a2 p3 v. [
遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉1 G3 V/ ^1 N1 v6 g! L/ @3 o+ V7 ]
學生襪都無分男女既  b5 s# @* `9 i- m/ D! V& i
我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦$ Q) _% J4 Y- ~7 p5 l' G
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表 ! s% }/ W: y' I; F, Q1 K) Z3 j4 U
學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
, P* s5 I+ G- k5 P3 J; W
+ ~# g: V% H8 L0 @* P" W" Y
點會無分男女呀; b% E  S3 p0 T- B9 ~/ b
你試下著呢d花紋款返學
/ c; J( O# {" x俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
6 k6 T( t9 y" ^8 J' j- r3 @呢d根本就係女裝嘛
# ^  ~( M" R% \3 R; X0 ^% G; i# B重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有
0 T  o, m$ _. Y" F& \9 d( M- ?1 T6 u7 @/ c& V( V- b
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買
3 Q) ^8 h5 a+ V' P) y白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
7 P) p# ~+ P2 ^( d( z  l我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   ; f) A3 S4 F  P2 s5 h0 X

& V* t$ ^7 _9 m# z' W# u- z1 b8 O; @
點會無分男女呀
8 g' P1 K2 x$ @0 @你試下著呢d花紋款返學
9 I; G8 Z- y; K* v9 F* q! g俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
( v+ p' N5 {+ \2 |% y5 i呢d根本就係女裝嘛' h( P, y) d) F/ D9 o/ d$ E
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
$ X3 a$ D% r3 x: U
咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   - W; H% h; ^: O6 v0 S8 u' P0 [' r% ~
百貨公司有
3 I+ t- U! h5 Y
GOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   - E, f2 p" i/ [  y; |& g0 [' n9 p
唔一定係旺中買
+ J- C" s& S& w) `白襪周圍都有得賣
: Q5 X5 e1 X0 `" B+ j! W  C
- p0 g7 F- N; D, d" q+ Q- z
但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   
8 l2 D5 |0 ]% f; |/ n8 D, p
1 l# L  i; _( w0 @! R( P, {GOOD, 搵日入貨, 幾$$?
. J+ L+ G& Q: a; `. f1 s
4 c! V% N- z$ E/ k1 u. G$ V
百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   
: J; E, d+ U' E9 W: z
: A' r0 Z) G" L0 n: J4 r; O# |/ m& d( y6 {! x) o) E
但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
: k  X! r- ^" s( ~
邊一層,邊一間?