嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...
+ K) O4 d" B0 h* @) J, A* o3 l你講中左人啦可能
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
因為是粵語無法完全看懂,
9 t6 {& a& U2 c4 i; s% g- T/ Z如果是我的話,第一時間就關掉了.
% r2 H  I/ s0 x" X: D6 t/ P+ |我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)# }4 ]( }% U$ M+ [1 C# x5 E
如果認識的,也不怎麼能接受,
) b" v* Z, i+ u; v9 e+ t+ [# C* p給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-22 23:38 發表   $ [, s" C  `! k2 b+ Q4 G7 X' l
唔知係咪年紀大o左啦, 越o黎越似o的維園阿伯咁...- @5 n; `$ z3 T9 o* S  k
你講中左人啦可能
2 i* k( @' |# j+ m# z
- {( w7 H( b* l
細佬唔敢再亂講o野o勒, 話晒咁難得升到做中手, 一夜之間俾人踢出校我咪得不嘗失?!
# h( l  l7 T; P5 }% v* S: t: T9 [4 j& r
可能人o地為發帖而發帖o者, 早知「人不犯我, 我不犯人」啦~~

哎,,,我一早都唔POST啦,,,,
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-22 23:13 發表   
% ^# _5 s$ m$ [7 b+ W9 O# f
6 G& m  N: T5 p
" P; |# P6 D& \2 X" \6 j你睇返段對話, 「對方」都已經話知道add錯人啦, 都仲要繼續「分享」, 咁你話佢係有心定無意丫?!4 r% Y/ m3 ?% O
) _' Z) _( Q! O
有時有o的o野, 唔係你睇得咁簡單o既, 我覺得, 做「人肉搜尋」o個o的人先最要不得,
5 s1 I$ H% z; G人o地好o地o地一個人, 點解 ...
* S+ y; Z0 M* A* v

& r& }% k% N4 C: P3 y, @8 E) ~& y丁小姐MSN幅相同論檀頭相是一樣的!咁認唔認得呢?認得係咪: a. H* b# ^0 z8 m* U5 Z& |
仲有就算是ADD錯丁小姐都好!試想想她在那找到丁小姐email呢?多數在論檀是嗎?
7 e! D; A% [' Q. w人家會不會看到post而覺得被傷害?
  `. z( o( M) V1 K
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-22 23:45 發表   0 h& I2 ^5 z1 I. A0 I
因為是粵語無法完全看懂,
9 w. l, Y* }- u" J: Z0 z9 ~8 [如果是我的話,第一時間就關掉了.$ Y4 P. d1 {4 t
我不可能和不認識的人談這類事,簡直是性騷擾(就我能看懂的部分)
  j- a, `/ |) \9 Z如果認識的,也不怎麼能接受,3 n' {9 S2 T5 K
給它公布出來,大家會知道他是誰,可是也會知道你是誰,
0 H( W* _# D5 O" p. k; j1 @

$ z7 h- C4 X' O4 G/ s" k! k4 T$ Q  g不打緊, 慢慢就會自懂的, . R, i% J+ R0 h! S- f( Z* v( o0 ]
其實樓主開了這個帖子, 就預料其他人知道「他」是誰了,
1 l1 ?3 [4 O4 K! W! e而另一方...我相信也不是無意回應吧,
  @7 k+ @: P1 }5 L9 b2 h# }  @應該是一名職業玩家來的,
7 W3 T" v6 g, Z7 r: h0 p' ~; [8 e所以, 我相信也相干吧~~

我識呢個人仲同佢玩cam添

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表     ?1 v' p3 D1 h. h6 x( I
# w" b  ]: k; h8 G* W6 P5 r2 I$ S* `
喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:04 發表   
6 z6 @  k" m  _- [0 O8 m. b3 O- s- R4 u9 c1 q0 L

6 G0 N) Y8 j9 {- B8 B. v1 a喂喂,,,佢咩人黎架,,哈哈
& t: G/ H5 _& `; y+ N0 K+ [, C! A; Y# U9 a- m3 p/ R
事實證明, 係出現響呢個論壇o既人...

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-22 23:56 發表   : e* R% O- ]( I/ T3 H
! a! G9 T/ v8 t6 q8 f3 B- x: Q8 @# T! P; o! d8 W1 X+ p
呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   & a2 G" \0 g) i5 X

- d3 B( P1 d+ p: N
0 V0 U8 q0 Z& i0 d) ^& \呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
$ [9 K  D7 y+ S0 W
) A# n2 T# ?! i. v2 ~B兄話識呢個人仲同佢玩cam, 但係冇講佢性別wor...

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:14 發表   6 ^' A- y9 z9 \% ~7 a7 R* c
* ?8 O3 W+ W. U; j' Z( s

+ U6 o; j* j2 _4 W呀,,,佢咁唔鍾意男朋友cd,,,,,又同你玩cam既,,,,呢個女仔真係
% [: F+ J: P, X9 y8 n請問:什麼是cam?8 z; Q9 `4 q) }6 o; \
謝謝
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:27 發表   / ?7 O' J8 I: i7 k5 G. K" o7 g1 F: k

1 J; P  O  x/ A* ^: ~6 N) D請問:什麼是cam?0 i% m0 U5 a1 X$ {% L1 I
謝謝
8 ?. h" z& b: p
5 F; z# R1 n" g9 [2 ~0 @
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:27 發表   7 u( z" o# N2 ?& }  P4 q
算啦,,,唔想再講啦,,,,我地錯哂
3 W# H' p4 V* B1 m' G* G  a
% m6 [* b# f# Z, H+ ~4 K
你咁快知道個「答案」o勒?!

我都想知
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:30 發表   
3 U) {7 T1 y4 x! c" C: k
7 e$ d3 I6 E* n9 p7 f/ J! ~# G; f; e2 j0 }4 `
鏡頭, 電腦上面o個隻「眼仔」~~
! `2 ?1 p" Z' F3 F% p% U: l: e
瞭解,謝謝
/ \7 |$ A' k: r7 J3 K+ @cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-23 00:33 發表   
) C9 J; r' Z$ ?  B+ ^' J4 j我都想知
8 ^& r# }. ?/ a$ g+ w4 ]( r) B! ?! r7 s! C6 R. f% l
哈哈, 算啦, 都係唔好知道更好, 免得「希望越大, 失望越大」呀~~

YES
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 00:42 發表   : Z' J* T4 ?0 x' N
& I5 m6 B+ X7 X5 i1 c5 e* o2 y1 X
瞭解,謝謝
8 V( u5 f$ ~* j. [cam原意是指[凸輪],機械用語,所以我連不起來,
6 r' G8 g' {6 J) T: J- h3 q& n0 f不是...
, T& X. G- x: ?' ~" K0 M是那個視頻的鏡頭

最近訪問的版塊