嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

麻麻啦

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我MSN都有呢個人# h  q+ k; Y  P
問佢,佢話佢BF叫佢ADD
6 |7 A/ }$ v9 J* \但又唔講佢BF係邊個....

有無邊個可以pm佢msn俾我
YV3S1E117XC050141

我都收到佢既邀請
6 P& D5 u+ Q  ^8 V6 q* ^個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
& k$ Z) I; v+ i  F唔知接唔接受好, Y8 Q* H4 C' ?# g3 o* w

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-23 13:19 發表   
: o" f) D' H+ [! j2 V% P我都收到佢既邀請
, o% k6 w) m# Z! O2 t% n個名好女仔但個mail地址令我好懷疑......
0 V/ g' ^, q' j, o/ U唔知接唔接受好1 _* J7 w1 D+ {" g; O, N4 J: }1 T4 {
! n( K: B) M2 b( F( D& E7 ~" z1 j  B" \# I. c
緊係接受啦,,,玩下都好呀MA
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-6-23 12:54 發表   
7 \* G& `' p' D! U& q我MSN都有呢個人
( K9 Q9 x: c/ `/ U1 p9 B, t問佢,佢話佢BF叫佢ADD
5 s' N- U  E# L6 s5 m5 e但又唔講佢BF係邊個....
$ Y) x( |3 V" z) w
) A1 a, |( c( Q
都唔用腦諗野架,,,BF佢叫ADD...佢就ADD哈哈
add我MSN啦大家

一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣," S7 m9 f! c! t" U6 U
所以才會在22樓回帖,
6 x* M5 ^+ u4 Z+ s$ O因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,$ B: `& M( W7 b9 \$ I
後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看了原內容,
& s+ {) o/ }7 s- p我覺得好像不是一開始我想的這樣,1 D4 X' j+ H* v$ v( \4 L# I; U0 k5 {0 i
照說一般人遇到這個,應該不會持續的回應,可是卻交談了很久,
; L8 ?( Z( j* k" m; M, A那麼兩人是不是認識?1 M# U) B4 _! ]6 ^
如果答案[yes],那麼還貼出來,似乎不妥,我看日期也隔好幾天了,私下表明拒絕就好,或者應該刪除些內容,
) k5 W2 E8 Z4 o我粵語無法完全看懂,就我看來感覺是這樣,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-23 15:35 發表   ( y0 P4 X# [0 d
一開始看到這帖,我並不覺得好笑,反倒覺得生氣,
1 _2 B& O; {! T5 U5 _# }- H8 G所以才會在22樓回帖,+ ]2 ~. G0 F- U5 b
因為我覺得被不認識d人講這些,當時我覺得是[性騷擾],就算認識d除非很熟到可以講這類話題,否則我也不能接受,) j' b9 ~- G2 S
後來又繼續看了其他回帖,也回頭去看 ...
6 n# P7 z; W- ]* W* G! b: S  X, g& ^
沒有問題的, 你習慣看書面語, 一時間要懂得全部白話也有一定困難, # U3 Q; T9 v6 Z  p2 W
就像現在我打書面語一樣, 也會打得不流暢呢~~
$ B5 Z2 A2 Z: M) \& M7 S, l+ o* c- w
看得懂白話的人也會不先理解前因後果而進行漫罵, 更何況你看不懂呢?!+ U) F& x+ f! ?% b. ^. Y

* v% ]  H/ z) {6 v: _8 u: Q% l5 G雖然如之前所說的, 我也不甚知道前因後果,
  Z. w- ~! N) `' ]0 `但如果一個你不認識的人, 知道自己添加錯了一個msn a/c,
0 r! ]  w/ R2 J3 y- _但卻繼續跟一個你不認識的人繼續暢,
) N! [2 [3 m% o* U: ~0 T- g4 g除了「那個人」是精神分裂外, 還有其他可能性嗎???

我都有呢個人啵><

哈..咁鍾意ADD我地既
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 22:23 發表   * @4 R7 a# v3 X5 f. w8 b( A! g
哈..咁鍾意ADD我地既
: h  u- R8 v  v6 y- K! V
0 E! i/ r. u, [, s! Y' R
佢係呢度o既人, add呢度o既人都唔出奇, 尤其呢個人同我一樣有精神分裂, 一時係女朋友, 一時係男朋友, 下次可能係朋友個朋友, 或者係朋友個家姐個朋友呀~~
+ k  h8 a1 R- Y$ G  a
1 ^1 d: [3 `3 s5 U2 c- P- A9 fP.S. 你絡於都「穿起」套新法o勒, Good~~

好睇嗎...我都恨左著好耐
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:07 發表   
4 [; ]6 ~* I2 s  T$ l2 f好睇嗎...我都恨左著好耐
7 ~( s' T4 }! I, B
) l# E1 o1 ~4 p4 F, D! e! j
OK啦, 你一定著得好睇過我啦, 你淨係Post o左大頭相定響自貼區開o左Post呀?!/ Z! Y* o6 I" n! M0 L" y& }3 R
如果有開Post o既我呢o的唔成日入去o既人都去支持o下呀~~
: v/ I- D( L% U3 F; `  {) _- s7 s- _4 ^. t" p; D: Y8 E
(P.S.如果收$30就考慮o下先o勒, 哈哈~~)

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:07 PM 發表   
3 T$ S' B$ g1 M好睇嗎...我都恨左著好耐
分已加

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:12 發表   ' a9 i, {, ?  @9 D+ V2 K6 r
(印象)分已加
. `- ?( Q- f7 k! i; B

7 s2 o7 Q) e- m0 E( ]打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...

支持下我好wo
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:20 發表   
4 d! C1 \$ O5 E% W0 }支持下我好wo
+ d0 R: W  V: m# e" Y* \* M; {7 F! Z% U: v* Q4 x1 v8 v# h  E
貢獻o左$10俾你支持o左o勒, MK短裙學生妹, 唔鍾意!!!

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-26 11:18 PM 發表   * X. D& g, o& C2 Q5 x0 Z
8 ]2 C. ~0 o6 }7 y& I  _" F
+ Z7 m7 v* Z# t! M8 K) w
打漏o左兩個字呀, JG兄, 今次咁大意o既...
有d野, b8 t/ O5 N3 M' V2 T
你知我知咪算囉
, N/ J* l- F8 [7 ?唔使講到咁明既

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:24 發表   
+ ?  v( o0 C1 Q有d野
0 Z' v1 b- N3 v: x! s你知我知咪算囉0 [7 h1 P( \7 V: g/ W* D; o
唔使講到咁明既
2 V" ^: Y$ S! A9 y3 J
' U3 N0 ]- ^9 l0 k: s  K
哈哈, 講白o的好, 太「含糊」到時大家諗錯o左製造o個一個「美麗的誤會」就唔好啦~~

我知唔知得架先?
add我MSN啦大家

最近訪問的版塊