嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一個唔知係我ADD錯既人定佢ADD錯我既對話,,,,好好笑

其實條裙係唔短架,,,係我摺起左條腰一二下
  s: J5 F9 r2 E. K6 T4 P6 w
( H+ b$ Q& s2 Q7 J[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:34 編輯 ]
add我MSN啦大家

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:29 發表   
; Q  b* Q* o5 j) M# \8 W我知唔知得架先?
, ]; t% F1 j2 @
' E4 `2 v" Y6 U9 d+ I你想知o的咩?! 肉丁兄?!

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 11:29 PM 發表   
3 m* {! ?$ K7 Z( a5 b/ q; y! `" V+ f我知唔知得架先?
咁我依家有無同你加分先
3 ?1 t7 W* b$ h3 B8 v* S6 D有呀嘛
% J2 \- M9 d4 ]+ Z: `& v1 C有咪得囉
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:30 發表   , U2 i; Q! a4 _% O* ]  q2 |
其實條裙係唔短架,,,係我摺起左氣腰一二下
) ?) H- A& @; Y8 m) X

* d9 W( R) j5 z" {% c/ ?哈哈, 我就係唔太鍾意o的校裙太短呀, 太短同「學生妹」就唔太接近o勒, 我著校裙o既標準係: 及膝至膝對上2", 睇咩校裙款同咩學校啦~~

其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-26 23:34 發表   / h( b) n7 X5 ~5 c: o* ?
咁我依家有無同你加分先
9 T5 E3 v8 l1 i8 K) A2 P" y有呀嘛
5 ^1 j2 S+ f0 _5 l* {$ D$ g有咪得囉
' V$ |7 L0 u- q) x1 Y4 \% ^9 _
- v1 O/ W& L% v- Y) U我又要加分, 我三個月內發o左過千個post, 冇功都有勞啦, 我要變做2000點做到戀戀上手, 哈哈~~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:35 發表   
; i  l7 V3 [) n5 t  p其實華德難唔難著,,,如果唔難入埋
6 e# \' j$ N( E& }+ {
4 J7 _4 W- a3 n. h: X華德係小學o黎o架, 華德中先係東涌o個間呀, / L# Z* v- n) G  Y7 w" Z& r% f
校服就一定唔會難著o既, 同埋千祈唔好響昌記買呢套, 同正版差天共地~~

D料差定係點先?
add我MSN啦大家

我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:39 發表   # w& `$ U) o( a4 g2 a- [
D料差定係點先?
- }* Q/ f1 J; V3 x
( \0 w0 _' U' n. m: _2 I8 [" N
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-26 23:40 發表   ) A' d3 S, I) m& c: q+ _0 U! I
我既意思係粉藍色果套WO,,,東涌?
  ]6 W3 Q  M7 l2 `  L. Z
1 v7 S# ]$ R- j對呀, 全名叫「明愛華德中書院」, 響東涌~~$ a+ N# Z! f$ e. @

; V& s/ H; D5 w% j. C係粉藍色o個套呀~~  Z, k# Z( J5 H% |  @
添記正版條裙係兩層o既, 入面o個層深藍色, 出面就淺藍色
8 t( g% P  C) H, U4 q昌記翻版係單層o既, 係淺藍色裙+下面深藍色邊~~
) K  v! W9 u# H0 v: T1 h& g, C7 \: F. f, L
著法同感受都唔同, 而且添記價錢仲平過昌記添!!!

咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先
; Z, i6 t0 g  L; B添記係邊
add我MSN啦大家

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-27 00:22 發表   6 V) X- ~2 q# e4 s: ?0 w
咩價位同埋,,,有無昌記咁易入先- ?, H$ V0 u9 V3 A( @' D9 ]- c
添記係邊
6 \! w' }: a8 H9 M6 ?/ S! _" Z+ m2 l% [: X- u
哈哈, 呢個問題, 請到「校服交流」區搵答案啦~~7 ]# r; I. n* z1 ^5 t+ i; G
(實在太多人講過, 我再講真係...)

最近訪問的版塊