嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~
8 q- i! l7 C4 l  [6 t, Q$ Q% Xx翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~4 q* T2 ~' y( d! v4 l6 {/ {) M
之係背心短褲~2 m! L6 v1 s5 c5 Z  E+ h, [' h, Q
d手手腳腳勁白勁滑~
9 `& B+ V  K. ]; ?- N隻腳又細喎~: T% E' G' h8 G/ R: U" f5 C8 c" H# w" [
總之就好正la~
) y% J) b, }4 f唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@
/ m# c0 R' }% ?3 `# z" K4 r做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   & G9 v' i2 K% l( F  W
suki出post@@7 g6 W6 I& y5 y! B
做乜唔驗明正身?
6 a/ `7 l" B$ y* T% Q

: Y8 d  c$ O2 v5 g* c- f) L點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   
: A' I( v4 w6 Z5 p  U+ d5 ^) G. c# W& F0 M

* `9 H4 F' ~" }) H$ F點驗明正身丫....?
1 B! ?, A8 i7 d/ [4 h1 s  A用你自己既方法^^5 m/ E+ C  i+ c- X
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭! o6 u) O0 D3 b. g: u3 j
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
, Q. n& Y. Y# J唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   
6 f; ], l- Y) c, A6 P你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
+ \) y5 v9 _0 r0 c6 x; E4 x

9 l3 d1 ?, v3 y" g+ Z送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   8 P6 x$ p# W# O

9 E2 a. j) `# g. L用你自己既方法^^
6 v0 H4 K3 @. C  d/ Z4 Q/ d如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭3 [# K7 t- c" x
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
+ j, E/ X  A$ Q- j
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   6 V, i8 M( Q4 t' ?
單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚) ( V) k, D  v4 r% v2 k$ x( a0 A5 b
唔係既就唔知你講咩la
' W5 F# b5 y6 c佢反問你要邊個歌手的CD& v- O4 ?7 o) ]* o2 L" \% V
/ P& X4 ^+ ]3 y

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   3 Z' L" r) f" j

8 j, l5 S6 k1 Z! E, j6 F& a% o$ lundefined undefined 幾有創意啵
/ f" p( z) _. ^7 b7 k) k  y0 g4 X+ n/ V
串我 0 o+ f% m$ O3 ~4 v
講開又講好耐都無見過支槍! I2 s( B  N/ E
有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
, ]3 k3 W8 u. f5 s' i# D( m( O1 p$ O- k  q; d
用你自己既方法^^+ }' F: P4 S* P* Z( D- z( I
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭- G* T; d" Z4 F# W, Q/ @" b+ O
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
( ^1 v1 S; b0 j  H( [) x+ @3 y( w

7 o1 i/ J: \8 }6 B喂喂
6 ^9 [0 q/ j/ q- T. S/ L你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   8 _' m: t  ?; Y! U

3 m' x& B  l" ^4 _( a串我   ]$ Y. U* f9 H: k2 X6 M  K
講開又講好耐都無見過支槍
6 L5 n4 D8 |) q3 R有d掛住佢添
/ z: M! x6 w( Z  ?8 i. x8 u$ C$ R/ k5 Z9 v
( B' C% w; A5 }( m/ p
大門為你打開
) p% L7 c  A1 }) i不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野8 ]2 L, a! Y# s0 @5 Z
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
# [2 s$ |0 ?. Z& ^* M$ j本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
: R: Y) g- z$ _( p: @不過而家要幫人搬屋都係下星期先
/ p( m, I/ y  L7 v: r$ p2 `" H
練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
9 N4 ~  U, [/ |/ U+ @- O' H' J4 k( R無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
# p/ J% ?8 s& g1 Z
其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
! ~% u' i. w7 a7 e' I: _2 d我成日出街都見唔到喎!