嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝" ^/ e6 E1 v0 y
9 A9 v) [5 W" b. ]" |: |
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
9 z7 L$ t( k& V8 T1 V4 }( B有冇留意到

已收帖. 謝謝!
7 b4 U1 A! I# z; y0 D; W
6 ^5 w" n( r# J[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-. O+ M) ?, \" e6 N, {
所以我一直都係好驚><" h; _: b# J6 U: f: _! n0 }
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
8 e. n7 y0 I0 x  Y. b. E買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
# Y7 b8 x( B  Y- E, g8 Y

- k4 \4 F1 b2 z  d9 U+ Y9 k買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試$ p5 y7 k" a+ |/ N0 l$ O
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40+ M- x# f+ D. D2 ^1 G$ R1 o
揾倒40、個款又唔靚4 V1 Y& \4 R8 `
有D姐妹仲要係41,42碼
2 |  B/ _! M6 j' ?+ O- i7 c5 P
4 X+ d8 {: \! `ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!+ r" D0 x+ |, Y- `8 ?* u# O

1 v2 Q# L9 L7 k[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
. G$ Q. y& S, e* G
" }! p6 b$ d% n2 z+ e[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。9 Q, F  k% s" I7 b7 ?  L: r
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   
8 y8 ]# }8 L( \$ c( w你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
' [( n' z: S8 r' Y* x% A" R* I8 E我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
4 j7 m4 J' Y8 T
% \) C3 A: y+ d( D. G$ h
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
# p9 k4 |& p# k' m( {5 D; f% N& O: u

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   * Y% H; `4 n1 ^* J8 o

" Z/ K; G) ~, e; h4 g# k0 O5 c( i' k
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??3 K- s3 F3 l) [: U/ B6 Z1 O

; L1 E. s; f) L8 ?0 P9 @/ p0 a補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
$ h1 n( P, E' x4 f- {/ Z  t+ D0 V
" |- O. d6 Y/ N1 ~3 `3 Y) r
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )% t6 @( D0 S/ O0 c2 c7 Z
1 D7 ^* t) {( E( R, Q! z6 O
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   , ?  y- N) g2 l* m" c. y0 F# r

$ k6 J+ N6 f$ U; M6 s4 G  `, A7 w8 m. E+ M% d$ N
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
( L  b& Q  z" @' I' {7 o尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有406 J' C3 V5 w9 ^9 K, }" p
揾倒40、個款又唔靚
5 v9 o0 R7 T; i  j8 m8 x2 T有D姐妹仲要係41,42碼
$ v) b3 K7 E" B( m8 d% i, j' ?& S' n# e  i, t8 ^: W& r
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
+ b. t3 m4 ~3 l4 F: z4 D
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
! y) I) F+ e3 n9 G9 P. h. K) z; k  @+ c! J

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊