嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

第一次買女裝衫可以即場試穿

第一次買女裝衫可以即場試穿

最近女仔都開始穿厚褸
/ z1 \7 E5 A" P) l1 e' A9 q但女裝厚褸始終同男裝既唔同1 v# ]* Y' e& H
都仲係帶到個線條
2 K$ U; v9 p6 p! R' S- ]所以我前日心思思走去睇+ h2 [. o# V3 f- w  F
4 }( I* c2 D- x; B* W% O6 Y
有個sales走嚟serve$ P5 o0 _+ N% W# D  w
問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重5 y9 N; J' s8 D: b
我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥
* K" E% [$ i3 w- t0 t/ z! b4 }" H佢話, 既然佢無嚟, 身高同你差唔多, 不如你自己試穿啦, 試左啱先買
8 w( {3 x3 O2 O結果就享受左一次買女裝又可大方試穿既購物過程
5 R& z7 d% U+ v. s  ~+ R! k0 P5 a$ {" ~4 {3 ~# L1 J
P.S. 我唔係第一次買女裝, 但咁大方試穿係第一次, 所以當時真係覺得好興奮, 感覺上似係女仔買衫
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?

引用:
原帖由 iamafraid 於 2012-12-10 15:49 發表   
- B0 g. H3 @4 Q. o; t最近女仔都開始穿厚褸4 I% V6 u. Z! ?; v# _
但女裝厚褸始終同男裝既唔同9 [+ {) a. n7 Z9 L( A7 K. n
都仲係帶到個線條
. [3 Z! G6 G) r0 [0 V$ |, U所以我前日心思思走去睇# k/ g% {; {( l9 s+ t1 H/ R
) [$ {1 C: J. i' J0 F( E
有個sales走嚟serve( ?' P0 x8 Q/ H% n% r) O6 L' q
問我穿果個人係幾歲, 幾高, 幾重9 J$ _1 j! ~" L
我話年齡20左右, 高度同我差唔多, 偏肥
. b8 m0 @: B# p( c9 w9 \' u) U$ d佢話, 既然 ...
! V4 G4 ^9 D) D
/ {6 u. l! D/ u7 j: R5 B6 x
根本個sales就知道係你本人想買俾自己, 不過為免你尷尬, 假意問你買俾女友, 叫你試穿, 做到咁體貼, 你想唔幫趁都唔得啦

我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理

那摸好我也要

邊間店咁好啊??0 r5 q+ v9 S' ?/ ]5 ?
唔知如果買裙又有無得試呢

如果買bra有冇呢

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-12-10 16:16 發表   0 N9 j& ?( T! d$ r/ X, ?3 J% V. y
好開心啊!邊間咁好呢?果時有無其他人?
" o* N; s" Y- ^
# c& W9 e% k3 T% q! M4 P係大陸既

引用:
原帖由 CD_Q 於 2012-12-11 04:04 發表     ?3 M. `9 N% i
我相信那店員深明「你朋友就是你」的道理
* G' ?- o6 N: i$ S8 H+ V6 x% V! f' Z; u! C
唔肯定, 佢一直都有話"我個骨架應該比佢大, 所以差不多就應該合穿了"

引用:
原帖由 pikachu668 於 2012-12-11 12:49 發表   
: i. Q4 S3 ~$ u邊間店咁好啊??# ^0 Y8 k) T, h
唔知如果買裙又有無得試呢
, @" ?$ [' D8 ^! Y, \/ s0 M, {8 y# ^4 }
我都諗緊呢個問題

其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   
: ^) G1 _+ g3 @7 K: p! P% B) M其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
" ~, V$ \. G% T1 @, ]7 e5 \; k4 Z
7 V5 T. k* O3 z0 }香港係, 但大陸唔同, 思想較保守

引用:
原帖由 miku386 於 2012-12-12 14:35 發表   $ C' X$ u+ W1 _* E
其實有很多男仔都會買女裝大褸,因為女裝比較修身,而且有些女裝大褸同男裝無咩太大分別
( R* j. x- M3 U6 |! c% ?4 d  C0 n* x8 K
我早兩個星期在H&*試過咁  即穿上身, 岩左, 即除, 比錢.

最近訪問的版塊