嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
8 t2 k2 h3 q$ z; z各位可留意下有沒有舊制服流出
: \6 K. J  g; [* k" q  i本人勁鍾意佢地套舊制服# ~  A: ~+ z4 `
大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?& R; d7 P: ~1 v' l6 x% m9 H- J

1 y5 E) {9 k- a) N- x同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   0 T9 ~1 Q; L6 a- d: C# j: A
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服# ]/ |' f( R4 E* d1 k+ b" C
各位可留意下有沒有舊制服流出
' X0 z. X, Z1 `2 x本人勁鍾意佢地套舊制服" Q) a4 `1 K! \) ?; Z8 s, I. K
大家見到有既可以上黎交流下
1 |9 ^  \2 E/ _/ }: ^- K換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
; \: d) C$ X* w% Q講航至少有3套! @# j$ Y$ H) n" ~! G
土也勤一套 條裙有區輝9 e) v; G2 r' w1 `/ \
空女且分兩類  成務員同成務長/ T0 x# x# `8 f9 C% C& ]% j
一個紅領巾一個淺紫/ j  ?# x5 }6 o6 z+ t/ W
裙色都唔同
( k5 R1 R$ T% k5 M. o  j
, J$ N$ f4 l7 O3 C, C(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)
4 U% w- V% b/ m  o& n! e8 L0 V
, J9 M9 B( n9 v! y[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-29 22:01 編輯 ]

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   / a0 R- R! C- s% W! U$ |

2 O/ p; N# l4 P6 y& E換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
# u4 ^2 |5 w) ?. o5 g( O' {; [2 i6 i; {  Y: l  l2 h
以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合! K# v: v& M, G% C

" x( e+ o5 ~, Y# l& q+ h* s# ~. r" S以我所知 每位飛女唔只一套制服
; k4 ]' W' d! o; [0 m( @! Y# f的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。& D3 y! {9 U" U4 F5 w1 v" r
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。7 W" N- f# l+ b% b# J1 t6 `, G

/ G. ~& [+ _, q0 P. e/ W飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
! G6 i% J, F; p* B因為怕被人假裝現職飛女8 b( g  \+ k9 M8 W/ y6 ]! j( q
但係既然舊個套都唔可以再著。。。  ?3 j) S  K( {. ]+ }
咁就有機會。。。1 N0 S, f) Z% n, z  S7 Q# g( F
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高, s1 @# t/ J2 W" s8 e9 P( C
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
# N6 |& h& L% a) h7 u9 q) ^$ a換應該有新聞但唔覺" c; ^: J" @/ x
講航至少有3套
+ N7 `+ q" }, ?! d$ `8 [, C( c土也勤一套 條裙有區輝
1 I" t8 D0 S9 @空女且分兩類  成務員同成務長
0 ], G) M) T" @: Y8 S/ ~一個紅領巾一個淺紫
& s9 c2 L- T. M3 B2 O/ |裙色都唔同
/ z# g$ s; l& `- E% `  |7 f9 r, C

% A$ J! t3 Y8 Y7 _: A) X換左啦 姊妹% l: y. I1 U4 g, a7 h- e+ S5 l
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
4 E! L7 y9 f# m( U) p% l8 j/ ~請問有冇新舊制服圖片?4 w: S6 c8 n7 E7 ^' m/ t7 P+ M

$ B5 K: ^0 W- H( D同香港航空一樣?
0 O: C/ R) S' I* N( R

4 B/ A. v! f5 U& U  V6 ]5 D! ?舊既成套紫色
4 |" h( W4 M) W4 _新既成套銀色 不過好樣衰
  z7 P" Q5 U2 J  ^# u' I我想要舊個套好耐架啦
6 ^, V) f+ q& K/ ~/ e/ F  K6 T" x( Q: B" T  y+ M6 p- x( F
相可以自己上網search 我唔識貼圖

: X+ ^+ g( m4 G! ~" i呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   , O; `8 e; P# l
換應該有新聞但唔覺7 J- }, y. L/ S5 D
講航至少有3套. v+ ]+ E( e. R* L; S5 m
土也勤一套 條裙有區輝/ S/ T% o7 w+ i! c: l# E. \
空女且分兩類  成務員同成務長  z; Y5 H1 H/ r2 l
一個紅領巾一個淺紫8 \: t9 Z, r2 h
裙色都唔同
+ E5 q, w0 p* Z; u! e0 n2 m2 U
空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   
# W% Z6 _+ b, ^2 U7 I4 i2 i
+ _6 G- x4 r" H  A3 c( w呢套係新版?
$ @  B1 y% t0 B/ h8 o. E7 ?( n; `' ]" T  b( X& `; J: v# _
係呀 我覺得好核突
9 A( a7 u' ~& b9 R8 L都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   
8 x7 B# `5 |7 _# J4 v
! r; d  L8 S6 N! G
1 G. n/ n3 \$ {4 ?& r- N7 z' \換左啦 姊妹
! _( T9 o0 C* m+ s我做航空業架
9 v( y; U* `0 p( r
sorry.剛剛係佢地面書見到- a% {9 h7 o7 B2 G/ i
真係新不如舊
5 ]0 n" F$ x- r& W8 a  S3 ^
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   . O) U, d6 y9 E' w  \/ X6 [9 _% I

: q; [* Z/ ]' o, O8 l' G" [: N空姐係三個grade
  D3 A% {+ ?+ l) V) o) s" z
感謝指正
7 u! E, N% O5 l7 M( [無深入了解2 }7 F2 Q3 F8 r% p2 [$ ]; D
只係搭過知有三套0 l) \. g2 z% H$ b6 \

! x6 g/ W1 h( r  M* K( Y1 U% X3 {& T
5 ]: J( T% p$ B) @5 q" |另是塊暈,不是講航
- H6 X- Y7 d" C) ]7 _7 ^- r/ w( p9 B# M6 C: K4 R' Q- |4 P

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   
# }; `2 K( f: |
/ H" \9 v/ G2 L. r1 m6 M6 q1 [/ m3 s# P" K
係呀 我覺得好核突- S) S& ?# H# R$ ]
都係舊個套正
5 M' ^9 w- H8 x( w
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
6 D# O& d* W3 e3 Y  G& {* t0 v$ H+ E6 T# o, `4 M" N

7 U. g% H, W* I( g舊既成套紫色' _' i% @3 k: I
新既成套銀色 不過好樣衰
2 z6 A& j3 r( n/ i& ?8 @9 W" j我想要舊個套好耐架啦
2 p! D. m5 P3 V' G; _# V! R) t6 \& q4 b
相可以自己上網search 我唔識貼圖
) t9 C9 A) |& u0 P" O

2 D/ S4 i. o- M" uif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ?
3 l0 B! K7 p# S0 V' x
1 O! V' u4 @) R$ S$ ^' ~Ask for another one
2 e& u- d5 |8 g, j0 i2 U+ d" r4 b9 K3 B6 k0 i, O* i5 i1 e6 ~
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......

最近訪問的版塊