嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

直男想比挑逗

直男想比挑逗

我係直男,想試下俾偽娘姐姐挑逗下,我180高1 r! k' x7 f) L6 S: O% ~
7 O! q& u: L8 q8 N
有意請pm比wechat我
覺得好的就按一下感謝吧~~

decade123321

Thanks for sharing

哈哈,要相互相成嫁
wechat---- FireredRose

歡迎pm我

好想吸乾你,pm line比我啦

你幾歲??

最緊要係有冇地方先

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-8-4 02:17 發表   
5 \2 d4 f6 q: y; s( ^最緊要係有冇地方先
+ l  u# Q7 u8 J/ N2 a

5 z- _6 H- S+ [+ |) B$ M4 L  k( Y* _# s% N4 @2 W- A, M" ^' o
做人老豆做到俾人挽
6 d# w4 [2 w: a, A
, P" o& f( i& Y" j: u: B[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2016-8-17 11:33 編輯 ]

引用:
原帖由 AlexiaTang 於 2016-8-22 21:20 發表   & i; {7 z4 E( p9 U4 v, n& F: f" J& e
http://hkcd.tv/thread-12087-2-1.html#pid1112035
" w4 y7 }; A, I7 j4 I  t" x
咦∼你係咪好悶

又係花生時間
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-22 22:09 發表   7 ]" _" G) O' a7 ^4 D# Q: o
又係花生時間
! K/ a6 [/ [+ o9 o9 D/ B
你似抽水站多啲

引用:
原帖由 黃小妹 於 2016-8-22 22:12 發表   ( D' r5 A& `+ X, i! l' j: M- p3 K

5 D% V! s# a% _; e& p( _你似抽水站多啲
8 v. b5 w# X  e8 F  p: l5 h
你又係底死既,我都一早題醒你啦
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

有時間學人挽點解吳學下點做人老豆ne

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-22 22:30 發表   : a8 Y! T; P+ M6 v% U

8 b9 `! v& D" H  A0 C你又係底死既,我都一早題醒你啦
6 \) V; x/ s9 K6 {咪由佢囉 當農歷七月時運低

做人老豆做到可以mud刀5g就同人廣話要買野重好意思廣甘多野

都總好過啲人死纏爛打 死唔斷氣咁 九唔搭八狗屎垃圾 唔好意思粗魯左少少

mud刀5識淨系識得怨老婆要離婚ge垃圾老豆刀好意思廣mud其他人垃吳垃圾wor0 L  I4 N8 X; j6 r

2 w# I+ ]6 {! F8 n! o[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2016-8-23 15:57 編輯 ]

最近訪問的版塊