嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

我諗著買d女仔3真係出街著..我唔知買邊d好..仲有個樣唔識化妝

因為我個人小橫" [: U9 |4 Z  I( M: C7 f2 `
我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿
7 A% Q- P0 c# H. T. O仲有唔敢買...又唔知放邊..* g: [6 j* z8 @% Q( N, N
1 [, W. u0 m) W. c9 I% `
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-9-4 00:09 發表
; c- H4 b- {+ M" d咁建議你等一等...入秋後..天氣一凍...就唔到佢地個個小背心熱褲架啦
1 C- H$ g3 U3 d1 R  ]- ]+ x5 j
有冇人可以教我買咩好...我個人算silm..係個肚小小肥

睇多d時裝書啦...
+ [( z, G! X% D# Y0 M4 B0 u: Q1 Z又或姐上網睇下d model既相, 我覺得咁樣會幫到你啊!

時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊) c; P  C4 k) P; r7 k% y
高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d& N8 h+ Z5 N+ }, U" M$ ], ]
出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
  O" T4 Z) i/ Q& G5 a8 v5 j( p( }" M自己試下試下就得ga la
0 p; p5 y, B! n; H$ ]+ o# s/ Z當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野gei....
; D1 b0 x# L/ P- O唔想諗ge...校服可能會係一個好選擇, 不過買衫時風險唔細; K# k3 z' ^! u. X- ~, p7 P( r

2 B' X, h1 ]* @' P1 T同埋....冬天係最好ge 開始時間, d人著得密實d比較容易handle
! d: W/ p# I' Q# S而家...建議你由內衣褲開始....
" ~5 n. w" t" _3 ?+ O: Y
% @* q9 M0 J7 J- r; t; F& uP.S. 小心駛得萬年船, 開始前建議你搵定個地方收埋d野
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 12:09 發表
6 Z5 A+ v3 e: m3 q& @- ~7 f時裝ge野好多瓣ge, 唔一定(唔好)跟MK果邊5 X4 }/ m1 H9 P$ V
高矮肥瘦你自己知, 學樓上講咁, 自己睇下時裝書應該學到d) [7 H6 o2 n: p. {. G/ n
出街就睇下人地點著, 睇多d唔同ge人著衫
) |3 ?. B  {5 p( E1 a- M4 \2 M7 x自己試下試下就得ga la
! x. D" S9 \% i$ H8 C  j/ W0 Z當然la....呢個世界...除左去街衫仲有另外ge野 ...
4 h. i; w( W" W$ Z8 v, t$ jpm msn to me ok ?

thank you!!

引用:
原帖由 ming1357900 於 2009-9-3 23:54 發表
: C- q, D/ s+ m9 I# G( j因為我個人小橫+ B6 M0 e+ h8 k
我15 old,想著後生d.唔知點著好..因為一般mk果d人著係好小布..我怕好易看穿
6 A4 b7 I8 A$ ]4 f, r1 ]( J+ t$ N4 T; E1 I

- t' `7 f7 G+ O" P- t你得15就緊係睇vivi呀, popteen個d啦, 基本上跟日系的都唔會大錯, 俾個link你有d免費野參考下
, A2 V  O5 `( a! h6 D; ?3 v
$ D! w4 W1 E5 B9 Ehttp://www.spotatoforum.com/forumdisplay.php?fid=200

引用:
原帖由 ming1357900 於 4/9/2009 16:48 發表 1 }+ k& t- d4 {- A3 w& x, r% g  S
% P8 X7 X& d) M% A# d9 f
pm msn to me ok ?
  J. j, W. A0 P( Fmsn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)
* J# W2 G% D5 _! U  z7 C" R有野pm我仲好7 N4 W+ b9 Q% S7 O8 X
1 d8 K1 H3 q6 C
唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 )7 U3 A' u6 @4 g+ v4 \* m
有時d野急唔o黎gar
7 C2 x# x6 {' ?1 z  o) e* ?2 f2 s
1 V4 `, ^/ l6 B- Z5 q[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-5 00:07 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-4 23:49 發表 8 V2 T3 I+ U" M( W
0 Z0 b$ X, X8 H5 T. P( J
msn中左野ar.... (狂send d唔知咩出去)
6 w3 K8 c! x$ F4 |/ A% e) |有野pm我仲好/ p& A1 I; l7 C: @$ [( [' B
# x$ g' F+ q2 c/ a) ^0 o; G( E& d" Z' @
唔識化妝咪學lor (我學極都唔識 ), ^3 s9 Z9 _* J, E% R6 K; l. \
有時d野急唔o黎gar
; v* |% @' g9 C# Q1 _
唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..

引用:
原帖由 ming1357900 於 5/9/2009 00:13 發表 ( W9 q$ c- a, A! D: ^

. a& Q. H  @) |, u7 I9 z7 `唉...好彩搵個高手教我化妝..我個樣唔化好男仔..
/ ?$ _, [/ u- V" v# M3 w你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......9 N# `( b9 T! I/ R

+ [5 K0 p* V4 O* S+ d(我唔識...教你唔到....教化妝ge網我睇過少少, 好詳細下, 再簡單去discuxx . com . hk 都有d資料); R- v. l( z# n5 D0 W

. Q3 W: ?7 G: q" e  x[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-5 00:24 編輯 ]

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-5 00:22 發表
, U+ p% A+ ~# g, O. q: K- L
; j! k' U4 _3 c& D你識得上o黎CD forum 問人有關CD ge 野...我諗你唔會唔識上網搵地方學化妝掛......
- k( ~2 ]$ b8 N. e& O. D! z5 L# V
就係搵唔到...仲有唔敢去買..你係點架

整多條link俾你, 教化妝既. Y; [- K  Y9 s! k" o" a- @
0 z) c1 x2 g3 q) J- q
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=7011&extra=page%3D1