嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

出街宣言

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-23 01:07 PM 發表   ! ?0 ]9 S" Y- V8 \* L
好多人都叫我出街啦出街啦
1 ^* ^  C7 R/ w0 ?3 m, F如果我D討厭既背脊肉可以消失的話3 k/ K" l8 i0 ]" s/ q8 t4 D; O
那就完美了~
; n4 W' s) ?, Z0 {+ c可以出街了 . w3 e5 f7 b) C
不過做左幾個月運動都減唔到佢地呢
2 Q+ K& ], q4 u7 ^唔通方法唔岩QQ
" X" G, q" }0 U
你又話唔出
( `) _. w3 ~1 l. b$ Ie+靚到有自信la~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
可能係妳越黎越要求自己呢& d+ l/ U' L% Y$ Z6 _
好似d人好瘦都係話自己好肥咁0 0

我也很想女裝出外走走Q_Q“

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-12-23 16:25 發表   * i; v; @1 q) t, h3 o) S
人腦好奇怪, 前面看不出, 但從背影一些小動靜卻會出賣你.
0 s" Z5 A5 b* u; w0 W0 m  b3 C
& I/ L- y5 z2 @/ R7 x$ l9 z而且因女人身體上下比例不同, 重心同男人有差異, 走路時的韻律很好看, 男人不容易學
8 T* Q; a: ~4 Y2 ?- Y
1 j2 ]/ o% O6 \) Z4 j# i9 P係,但人地邊到理咁多,唔好太跨張就得, 太把女仔用粗老動作
5 U2 C  h  A" L( e. [  |, }9 c7 ]4 {( R
引用:
原帖由 Rachel 於 2010-12-23 22:10 發表   & `% |+ d0 M$ B0 {3 v0 @3 ]

; `4 c/ P6 Q. w唔寒背就冇咁覺 XDD: H9 J$ @/ b- N% B$ C  V7 Q
大家睇樣子嘛 =v=
7 h. Y6 B# Q* ]

6 D2 y$ F9 i" j" j: ]主要係既
6 r  T. q: g7 F; c/ \8 y0 t/ Y% n* }$ c) s$ ~
引用:
原帖由 mmlee 於 2010-12-23 23:44 發表   
% X+ j' q. A4 {0 z# N# d9 V面形最麻煩
8 Y- C0 J3 r& A( g, r點遮都遮唔到8 `  d6 s, @4 a; y+ y* E! L
面形唔得即係樣子唔得# @  {$ W: a% w( L5 d) T+ k, b
這是最大的障礙
( @$ Y+ L* K4 s* m6 p
/ V0 U5 t! \4 l
8 h! k2 Q" [& p' k* @. e; G: m' U% w. g
面形就真係差太遠好難救, 而且會限制住自己某一類型女裝

而家到達目標110磅了
$ @- u, y2 `. D/ g2 Y3 L/ d後面那舊肉還是一樣大- -''7 @- Q  m% h3 r, {* B
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多, [* K  u- ?8 ]( v6 {- r/ u
那是什麼原因呢

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-29 11:37 發表   - d; F" R: D' Y; x
  D3 c. C7 i% p6 I
你又話唔出 2 ?. ?8 S% ^2 u- S1 `
e+靚到有自信la~
  O. o4 X. D* c7 m* x0 q: J
我曾經諗過
4 L, L8 N$ s) \* q( S& }6 ]8 Q) d唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
2 W6 \! c, m" A但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話/ J+ T# x0 ~' @
咁又無妨
; Q$ ~  r8 c2 _6 W4 M+ v而家外表自己覺得都過到關了
! ]4 B" k& a! H* ?. r但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了

將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
5 x" ]3 c) @2 c3 S: I3 c; G
% u* U9 K" n9 C. W. g1 ^, Z7 V; v+ y(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

完美??點先係完美呢?8 T7 m( j+ r3 q# z1 w! o
其實心儀已經好完美
% X+ ?4 l, c# E5 f) w% @世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,4 U- T2 e; ?1 K: v1 S
手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔! K: L0 a4 D& k. l) x/ A
- Z3 \! c9 [) Y! b2 F
出街最緊要係有自信3 {/ j3 Q- z# B1 `: n( E
見過zaki真人.,佢身材好好3 \% t! ?$ M" j
末見過你..所以唔知

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   2 W5 \1 d' K8 o3 ^/ y$ L
將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
4 }1 h# N) I. x* U$ B" b$ n- w% A" p
(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
3 s6 C) y0 |" |( h" n
我身厚丫- [' H0 X( C; V* r1 A8 P5 `8 ~$ }3 u
背脊唔夠平

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-12-31 21:34 發表     s  n/ s, W' n, Y
完美??點先係完美呢?
1 w6 _9 j( S* g8 P) j其實心儀已經好完美
) A, l. ?; Y* n( @! R世界上有.,好多好肥,.好多樣哀.,
" `& l) b+ z' o手臂有「拜拜肉」..上身好橫的女仔9 ~  Y1 p6 ~8 e3 F
, r7 e" F: ~) \- Y+ t' ]
出街最緊要係有自信
2 U4 h( \/ o" h" ~見過zaki真人.,佢身材好好+ q& X: T8 E* z# Y9 X
末見過你..所以唔知
2 G- c6 ]( E* u' ~4 }4 L
人地點醜點肥我唔理
6 C) X4 M* p1 B  h, N  J& `我是對自己有要求的呢

引用:
原帖由 applechoi 於 2010-12-31 18:29 發表   
" L& g# P. u0 {; c; Q4 [' @將出街ge造形 rehearse 一次, 映張相被身邊信得過ge人睇下有無問題可能仲好過自己(亂)諗
/ k; v- i& y4 D) {
% o, Q. c# ?! y(小R當年說的東西真有用, 小R師父請受徒兒一拜 ORZ)
0 _, B1 a+ T! a/ N
小R有講過咩?唔記得晒! h1 x; B6 T  C* B. }0 c# I

' t3 c" u2 T! [1 m* f9 E# [完美其實咪即係缺陷 XDD

其實越完美.,出街越多人望

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:44 發表   % q, v) g( ^1 j- z5 G9 }0 @, E' v
而家到達目標110磅了
& o. S* n2 R& B( d& b後面那舊肉還是一樣大- -''  M) k: C3 m! l( V+ B' T9 `! A2 @
但如果我唔夠訓的時間那舊肉就會少了很多1 N% I1 G3 e. q# H) s( H
那是什麼原因呢
  A2 M4 ^" X0 \$ y6 e0 R$ C; r% P& h$ I1 {! Y0 U+ I$ b
110磅還覺得背厚,會不會骨架的問題呢?8 i4 m( p# h  |* d" `' U, H4 {
你摸自己看膊頭,有摸到骨嗎?9 y7 V7 L  L! h
上次cd活動,你有沒有和其他姐妹比較過自己的背厚度嗎?( B' U9 Q+ u( w' ~1 K/ C( K
睡不夠會少一點?會不會是錯覺ar?

要求太完美8 T# Y( T; ?+ e! r9 T8 f
會令自己好辛苦嫁

引用:
原帖由 心儀 於 31/12/2010 21:38 發表   ( m- h  B4 `+ a( k9 n- j. Z0 Y

+ N/ r! s$ }% c我身厚丫
# d  F1 \- M6 `+ r( X# S+ _背脊唔夠平
- Q. Z6 r! f+ C心儀想穿露背裝上街嗎?4 s/ @7 p6 `# b/ |4 c5 q" d& S
否則...問題該不大呢3 D4 u: Y+ j: @: K
尤其在冬季, 人人都在穿厚外套, 根本不會發覺...
6 ^' b5 o0 |4 ]; a: g* Z9 ~而且真娘的背也不是全都漂亮...
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-31 14:49 發表   
, A0 q2 m2 T$ \8 ?
9 h8 y" J7 K3 j( T我曾經諗過
! z  W; ?. Z3 P* ^, L2 {% y" }: n& Z唔夠完美就無咩必要出街比人睇出來
. p, b$ k6 Q; }/ s# a( s8 I" W! }$ E但如果覺得自己出到街外表都呃得下人既話
+ O4 |' o& }' X1 I7 ^# K咁又無妨) d7 p4 U- n: ~- H4 _. o
而家外表自己覺得都過到關了2 C1 I  n2 \9 X3 w
但係如果可以無埋後面舊肉就看起來完美了
4 X9 b8 W9 W/ x) L& t* w, l+ J1 e6 O+ p& t2 A
你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD

支持心儀啊.  不過我個人覺得你出去已經絕對冇問題了.
. I0 }" Q& R, m( i2 f晚黑出既更加跟本冇咩人會留意你既.如果正常打扮
4 U- f4 {" t  {1 K+ A4 w" g+ ~& }* Z# f/ b, f) u8 v' A
當然我自己仲有慢慢長路啦

引用:
原帖由 Sherman 於 2011-1-1 15:52 發表   ( S7 U+ k3 U7 D* {. E

6 k' G2 r4 w7 s2 s
! {6 e, b# X' b4 S! B/ F; F8 K你上次見到Suki 去大嶼山,都行到成個男人咁la XDDD
1 U# d( [4 N7 _9 L; ~" X
哈哈哈哈哈
& K) {4 O6 K) c! \4 a# v0 o4 p" q! l" U. k' D  Y! P
諗起小路寶首歌:
% s2 @% j! J% i+ n. @: S大踏步神情確威武
This time, don't need another perfect lie
Don't care if critics ever jump in line
I'm gonna give all my secrets away

第1次都係低調D好D, 落街行一陣演習一下先囉

係寒背. . ) {8 y9 `+ I; _9 F/ Y7 W
妳不經覺就將焦點跟重心向前
3 y' W, Y$ m" p0 K5 W5 o& k
* y) e$ ]7 L1 T: L* r: X3 D0 }- _, x7 P這個..... 很難改的: c6 N! O  Z- [/ }1 g
妳的喜好很兩極