嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好慘呀,,比屋企人發左d女仔衫

引用:
原帖由 笨詩詩 於 9/11/2009 23:51 發表   
5 L. x4 U, g! W: h* r) M唉...好多謝各位發表意見,,8 g0 D* o9 f1 L  V: c' w. b6 X
不過d3全部比人掉晒la~9 n# F7 L6 k5 j/ R. q
一件都無得剩...
+ {- D9 e0 l0 O0 H好唔好心呀
. t' f% ?8 s. R) o8 a: ?* s睇黎我真係要戒左呢舖癮
" ]2 W5 X( d% b掉晒就算la, 以後自己小心D la
+ A$ E/ ]$ ~) b( K  P
% I: C% ^5 x, E6 G4 n0 Z! O: `就當用而家ge時間同家人女友陪養下關係, 件事淡左之後再算% b, b$ ]9 E1 F/ d9 t* p  ~

! F7 n7 }1 _1 ~+ C2 f1 zP.S. 題外話CD係唔係癮?
, P  P7 [" o: f/ S9 L又唔可以話唔係癮, 只不過唔係人人都去到成癮ge地步 je
0 @  R0 s" V3 J& X因為成癮係指長期依賴某一樣野去獲得快感或滿足感0 R; I/ n& y; N0 _( P* I# p' x

* R# K  R4 \3 M6 \3 {' }6 V有時生命去到一個階段, 你就會知道呢件事係時候完, 到時你就會慢慢停落o黎

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦

引用:
原帖由 笨詩詩 於 2009-11-9 23:51 發表   
+ a+ k9 U! V2 E5 D2 L唉...好多謝各位發表意見,,
' u, F% x: g+ m+ N不過d3全部比人掉晒la~5 W) g' q' D; B$ A" ~
一件都無得剩...
' F( U. R( S3 k/ s0 W好唔好心呀
5 I" Z5 z5 `5 v" j0 y/ f5 i/ u" }: \睇黎我真係要戒左呢舖癮
# H, O5 T& c; ?' N6 O+ N2 q
係我角度,你要戒,就要唔好上返CD BBS.....: y6 f, ^6 U0 Z5 p' T( l9 T
Or...搵打機來戒走佢~

回復 12# raymondy66 的帖子

你好勁呀~夠坦白。。。。用黎打。。。。

回復 17# mmlee 的帖子

既然係租倉不如租間屋∼∼∼∼大家幾個CD一齊租番間∼得閒可以約埋一齊CD∼又唔洗偷偷摸摸∼大家又可以一齊分享∼

好主意喎" o) y  p0 \# h. V
都算光明正大咁做

可能我是最好彩的* Q" y3 H9 q& j; t! |" S
我阿媽阿爸接受我在家cd
1 |9 V& @1 N: ]9 n8 ]一返到就可以cd

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-11-11 01:48 發表   5 g0 J0 {/ n& u  {& `0 `- W
衣裝的確就唔係什麼病態,但如果你想變裝先去想性就係一種心理病,可以睇醫生啦
" n5 Q" a6 K4 h( K& L; G
1 _7 r+ }* `$ c9 V$ I
咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?

妳要小心一点嗎

樓主話o的衫係女友寄存啦,或者送比佢,或者情趣用品

引用:
原帖由 alexander 於 2009-11-12 21:56 發表   * H' _( \3 h" J/ E

# T$ N- }9 a  h; n2 H8 P+ D+ r3 @' Y# J% g) W1 a
咁我係變完裝後有性興奮, 會是病嗎?
1 @$ S  w. r5 |3 q' q9 w; I) N; c* c0 m' w; k4 s
我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,
& d% E1 G4 [. l' n咁先算係病!

引用:
原帖由 BSoD 於 12/11/2009 19:25 發表   7 a" g. x+ G6 u" a* m5 o
可能我是最好彩的
7 e7 @# G# S. q5 E我阿媽阿爸接受我在家cd
0 r* J1 _4 E- k) s一返到就可以cd
& S/ r6 u+ G; j& }0 Z( [1 ~# _你講真!?
& B! Q$ m* `" j- T4 ^1 c ) h( K# `6 E4 N
* G  Z5 |$ H( f5 }
係就 ar

扮下考順仔...送俾呀媽著囉

係屋企整個有鎖既櫃,放晒入去...咁就冇人發現啦

引用:
原帖由 BSoD 於 2009-11-12 19:25 發表   , S5 }* I+ t! s, m' |5 P, k! r
可能我是最好彩的1 C6 t" _3 T$ }, a
我阿媽阿爸接受我在家cd
2 s* R/ D" h3 V5 R1 Y一返到就可以cd
, |8 M8 d7 V6 P" m% {# R

. g4 \3 p  E) x" b9 V
3 o5 y) T) e5 z0 i/ _9 O分享下你既經驗丫

原來有敢多澳門人CD架

樓主你下次要小心d啦 !!
* n; p4 _$ J$ e; k9 ?5 ?+ x. B% M; e
我穿女裝時都會好小心的[家時都會穿著] 一有人返- -真系幾怕..
* r0 G1 n) N; b1 t7 m/ s
' ^: T( S; ~4 V, s& t, j: L+ w, E& v6 p我家就有小小吾同
- q$ \/ q+ A) V  老豆 /牙麻 吾鐘意我穿女生衣服 ~ 話我有問題= ="
4 U* H$ @/ l% ?/ L9 D1 }' ~: s- R
) u' W( ^; Y2 c  旦講真我鐘意穿咩都可以只要 吾理會第二d 人點樣諗 ^^
9 E* Q2 G) U  w, q( M; |9 t+ q8 w+ R6 B. p- K
我牙媽就吾同 ~ 你穿咪穿.. 旦吾好買咁多-3-不要咁?\迷呢

引用:
原帖由 1677 於 2009-11-15 02:33 發表   8 m6 y( h9 E4 z

w* m8 D! o; n# [1 h/ `
9 |3 F: I: b3 i7 d* q) D1 o* ]3 l我記得報紙講過,如果一定要靠異性服裝先會有性興奮,1 t7 p0 }, R, n) S4 a; |
咁先算係病!
( D' a) V* Y7 D& h; I

: A# j- o. W' @9 N0 l你已經病入膏坊- -

最近訪問的版塊