嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一穿上旗袍就飛機打不停...

一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
9 o! S) |; O; e! Y2 \實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
) o# p1 [# B$ j1 `! _
$ l, f, ?+ |, d9 `3 U
打多幾次射到無嘢射就會停

有無穿旗袍相分享下

有沒有照片分享阿

有冇相可以分享下?????

期待你的相相

已經等緊睇相!!

快D PO相上黎啦~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   $ m& W7 Z. S# r
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
4 o. M3 ?5 `( S; H+ w+ v

& L  v3 O* I# h5 W/ \if it is the school uniform ?

很期待你的相片.

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試! E+ s+ p; x' d9 x6 H! ~7 z- [$ F6 R
下馬甲加旗袍.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   2 }; B& o3 |4 p/ M5 q6 i
未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試0 K, R6 M# t) {$ A; W$ n/ ^0 O
下馬甲加旗袍.
/ X3 a* j9 u  j: \$ }

" X. U6 C3 s! {5 ~1 K我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   
( a* p* |- J3 P9 A1 z+ U# v
% H5 @" {8 I2 U
  _3 j" U* ?8 A我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
, K8 {; C& v( E# R

+ ?4 C6 C4 S3 J" ~
2 Q3 e1 q4 p) E, D  ]0 I不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.- }, e; L1 J2 C. E. P" f  d
其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊, f# o8 r6 l" |+ q# P
又舒服的感覺.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   + u7 p4 B+ X6 @1 \* S( H
1 J' Z' [$ l3 n, v. D, _3 E4 m. U

, X% V" |1 e  u* Q$ E7 l# Z' C+ i
5 \. x* ]3 O; `" d+ w不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
7 @) N" T2 Q; L3 k其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
' Y' X* w3 T0 L$ o( n又舒服的感覺.....
& r9 Z/ C2 U1 m$ J+ K$ \8 y5 k
十月先可以再著返
  f2 V9 R. P5 _- x( V: K2 O% n5 t馬甲係好有用既物品

我喜欢旗袍的校服.

是一般的旗袍不是校服喔* P7 v- H3 c3 d5 @1 B8 G
照片等我瘦下來再發

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   * B6 w$ o5 \& ]* o9 O9 Z0 f
是一般的旗袍不是校服喔
1 K6 L' ?4 C) {: ]2 ]照片等我瘦下來再發
: y4 S7 z* K* y# v% ?( H& P% f9 C
好想睇喔…熱熾期待~~

很想看相呢

i like 旗袍 too, very sexy ; L" s  F( p) J2 N0 Q
do u have any photos now?
high and dry

旗袍你在哪買?

最近訪問的版塊