嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   
) V' R0 F- Q5 N9 n& u- N最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
9 O9 K/ C4 d( ]0 f0 E/ m. V好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   
+ G) |; y2 f- Q$ C' `4 m7 |1 T9 U9 ?2 r; G6 F
好的,叫太太影張比你睇,ok.
8 a' d5 T9 B* J( f. Y5 a0 `& U3 G* W一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   ( `' H4 `" h: s

& r9 l) |. s/ h+ H多謝你,太太係幾勁架,32c
. r" x4 B/ M8 a3 k. S
好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   
/ A* e! f, Y( G) P% m+ f" J' R2 u% l) {- a3 c! }1 f
好多女仔/人都冇咁好波
! m8 j; H( l/ ]9 P7 r3 r太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
3 x' C# J1 [; n2 c, U! V6 R; o4 \0 G  y% s
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
; u0 B+ |( }  {2 Z# _! l
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   
& w/ O' b/ h. k1 q! h9 K+ X: n( d對的,令人衝動的衣物^_^
# S" R7 E$ i3 H7 G
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!; L2 t- ]3 U1 ?5 ~( X1 e
1 [) G4 `. F; Z7 z
新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   6 I, ^) S: k- g$ f4 F" ]8 C8 x+ [
太太的胸部很大唷 正
1 t9 ]* s9 d" U8 b美美,太太的乳房32c都不算細小,
" l# K5 J; @! G' I所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
9 e/ j3 J% d: c4 o4 U' p! `
7 P, J& B  D" h3 I美美,太太的乳房32c都不算細小,
3 x# S: Q# p. v7 ~4 K0 x& v所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
" O) I6 I) x: J
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   1 `. x! w8 h! ?+ j' V1 _
好長o既事業線!!4 q7 U) z, a) d5 c; p! O

) l# j- e  V7 a# m) I# w  Z8 }. i新年一定旺!
. \8 b& R. e0 H
各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   : L+ {# M4 r& H! J
0 f8 @+ W. w8 }' b3 W6 t
重要一人獨享
" b* V+ g5 F. O! y/ lno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   6 G7 ]. O( I& F8 g* d" z7 ^

4 O; v( ^" y' }, Mno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
2 Q; `3 X1 t( {9 w+ _0 M
師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   
" X- r! o+ V7 u  A! C+ g
9 N. W2 F  m7 W$ {* R( ?8 j2 d9 ^7 ], c師兄個位友人真幸運
3 P/ [1 @3 S1 S8 ?2 B都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,6 P, n8 L8 y3 k4 y" d1 x
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,4 }2 B& D& Z0 I
其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!

d5 Y9 d2 E$ B: k) o; l( G0 G( g1 _9 @. c

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   7 O6 w, o- ^% m* j  g9 e) K9 t6 n  Y
! S3 s9 i' i8 {( y1 K8 u: ~8 l
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,$ z, K& i  c8 O  \& u
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
# t! V2 v0 A7 K( w( _我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
0 C& H4 A% u$ c. ^  ?# h& ~$ X
叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!