嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bra,束衣褲,底底去乾洗

bra,束衣褲,底底去乾洗

請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
乾洗喎...除非妳買到真係好貴啦,如果唔係就超級怪...

可唔可以連埋普通衫一齊洗?

用洗衣袋入好,連其他衫一齊攞去洗就得

自助洗衣店啦,自己搞定。

怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

引用:
原帖由 rain 於 2016-2-19 11:44 發表   ! j1 k% |9 H: @% A
請問bra,束衣褲,底底洗衣鋪去乾洗得唔得,會唔會比人話?或會有目光?因為唔洗又污糟,係家洗又唔見得光
+ U# o0 S  F0 Z8 \# Y6 `9 ^$ H8 P# q
dry not really clean...

引用:
原帖由 samou 於 2016-2-19 16:27 發表   
  r4 t. |; `) f& K4 d自助洗衣店啦,自己搞定。
- F& u. k1 R9 A0 Q7 i# J

+ h4 p8 \6 F7 V, N* ~' A/ |- k( a! I" u* R
香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?

在外面洗喔 好大膽1 H- @# [6 y0 v3 `$ l! o+ y5 H3 g8 ?
不過在家裡洗確實不安全

夜晚洗ok  ?

我都係用呢個方法洗。
7 {8 U% g( Z+ }  M& v: |+ l' N, ?2 o
6 A/ ]1 R/ N: w' g
引用:
原帖由 Cynthia` 於 2016-2-19 17:49 發表   . \2 b+ C0 r8 S) n
怕ge去自助,如果去出面ge話就當幫屋企人

唯有夜晚洗

等我幫你诜 仲有野送添.

條條都甘正, 睇見到正

Hand wash by yourself

引用:
原帖由 willy 於 2016-2-19 20:34 發表   $ P9 r* W1 ^1 d) M7 Q
# @& y7 u, w& x

- M' s/ Z" h, c+ X
/ ]# V  k2 j- P3 M, q8 E: `; D香港有無D洗衣店係無職員當值, 洗衣乾衣自己搞掂?
2 M5 z* z4 ~' [有,不過轉既時候全世界都睇到

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   
: }" B/ X% S0 Y% e# E6 \
2 {6 X) Y/ h8 V7 j. g, o1 \有,不過轉既時候全世界都睇到
+ {) a! d2 J7 n& Z6 g+ p" I3 }" J- a5 m* L9 w
睇到又如何?
2 h- p' ]# t4 \; K1 O3 T, a咪又係衣物!
, O, i& I# ~7 ?
: M* E" Y8 o! G/ c* a; Z  V1 b最好就加少少普通衫入去,唔好100%內衣褲

引用:
原帖由 Jany 於 2016-2-23 21:17 發表   2 A* J" _" P& ~2 ]" ^5 |

3 b* N9 |$ m( Z# L: Y: b有,不過轉既時候全世界都睇到
8 X" n$ [9 |' Y; k! A2 K
# \! ^0 Y2 k# \& D  L; ~# i
9 V$ R, m5 R- U& i- P
呢個唔係問題, 人地最多都係當你幫人洗, 反而想知邊度有~