嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有性無愛

有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
+ G2 ^+ u# F) r/ q但係佢有女朋友
' V' {& X0 L; n5 ~( j; J佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射( R! X4 a& H" O
所以都係我身上做晒
/ b. M! R0 }/ Z& U. X6 }戈次之後佢話佢愛上左我
- T/ B! _7 B0 @# W5 m- C. |2 x但係又話下次要3p 1 Y! |' V7 W% \' w: K
雖然同佢做戈陣真係好有感覺: y5 ]! n7 a5 P) p  m# Z
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
  _% a- H0 v9 |開頭我都認真左
0 H( v" N/ p2 ]以架先知都只不過是性
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
# S9 U8 H5 ~( s0 S; h- j+ [! c本人CD最近被個朋友內射了  X6 v" w( D7 q0 ^
但係佢有女朋友, q. M4 f# h+ D' B6 W6 O
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射5 h4 A% D9 n! P* O( Y
所以都係我身上做晒
0 \6 k; i/ ?) k戈次之後佢話佢愛上左我: g6 Z. g2 h0 L- J# Z# O: s' O; \
但係又話下次要3p ) m. T8 m& w) r7 o, t, L
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
5 ], o7 ~( K9 N" j5 f7 j我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
9 g+ ^0 N4 q/ @1 w* s% g7 @: J' j  _9 C; ~1 O! n+ f
但是要注意衛生

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   
2 Z# S/ P  G3 w- l3 j+ a本人CD最近被個朋友內射了" G" G& s  p+ ^  e4 a# \" G, z+ h# y
但係佢有女朋友2 M/ Z5 g+ v8 }1 k. o
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射1 Z1 S: k/ J  r2 M8 ~8 W
所以都係我身上做晒  ]5 C5 t+ L3 k( k' A6 x) y" B$ m
戈次之後佢話佢愛上左我
/ C* U7 p2 E/ [5 e7 F0 h) t" t但係又話下次要3p
- j$ j% O$ T0 {' e雖然同佢做戈陣真係好有感覺6 i2 U3 N2 q* ~, P0 P# q
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
  W5 p, t! A( W9 ]小妹都係CD
/ F! j6 Q' u7 |  R# Q都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為
  N5 j$ \4 t6 ^' h6 H- `性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺/ w+ e3 X7 H/ r
慢慢來吧! F# t$ v; S+ }  u6 {% a) b/ t
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛

Cd 多是有性無愛多, A/ R# h% d# l/ m( K
始終生理上還是… 卅。卅

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?

回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

咁冇問題呀  ^" `3 G3 d* Z- v2 T9 y7 o
最重要係大家都知大家想要咩
4 V0 Y3 y; P2 _, x; O# U唔係呃唔係搶, C3 G3 M- s& k; ~
SP 咪SP lor
2 [9 n; K- ?- h, }5 G3 B冇問題喎

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
3 \7 d% ^6 x9 [( v) n- j我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
: I. |: C. m4 O7 K, t. q% r/ X; L; k
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!

其實女生被內射,有乜感覺?

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
" ?/ l" A# |8 Z, R其實女生被內射,有乜感覺?
$ D8 x" x" @3 ?4 u$ m2 O
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!

最緊要自己懂收放! enjoy

只試過1次被口爆# K+ I& B9 W+ J2 p& D6 A4 t
算係被夾硬黎 原本講好最多射面
$ E% Z" G) K' ~. @# i( g) h第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
$ K3 C% ~1 J! c' B) s% |; f6 g1 R' a3 U3 H& R3 z6 m) i$ ^
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
7 \" b. F4 t* a9 m8 _我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
6 K, n. w! N- ]4 g8 P
0 t, h/ r6 P8 @0 @+ W" [+ r1 W被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,
, X1 w5 k  i3 r$ R5 ^4 T% m- ]; |" V  c6 c& w! L; j* x% R
被內射後很滿足,但是下面有疼楚

小心安全............高風險呢

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   
& o) u& K' o& w小心安全............高風險呢
- P, w% R0 d2 l' ?; E" w) X' x) \
- ^- [0 n# y" a1 A) P3 C. K* v- L, n6 U
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔