嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 1 O+ ~  i' w1 @8 I* e- y
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表     T" O5 B1 W$ D( z, b
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
; ~5 Z% Y8 y; C" u8 D( }9 j亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
; A( I' ~. N' Q" a/ |7 s; @
) |: _' O/ S  ~2 a* g7 D我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想8 A( S3 P8 I' ^. W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區, b/ w$ k' e2 F. }/ Z* ?
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
% k7 A! P! J' `& }: f' @幻想有可能成真.............
% u3 e  h# f1 P其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
  ?( I% ?0 f  Z  V( a6 E" h; Z) s9 x. Y0 a

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
  c3 @# F0 f% p# G$ Z: A& K' I, Z3 m7 w7 r) [0 l$ [, M) U5 |! p
/ ]0 G6 E: M6 g( Q9 v( p% L
我也有幻想,被輪姦
0 y5 Y( t: h+ K$ j  m我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
& |4 ?3 j* }  K5 J: q- y3 s咁你想點呀? 出post在交友區
6 F& @# ~8 G7 [' ?, E8 F係唔係想夢想成真搵個人調教下你
& z# w4 I! w" Z- e
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
7 h5 a9 c- G5 o/ p, Q! O. ]# ?, |2 n; e% c
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
4 \9 X& e6 p' ?5 }' F% q% ?/ i5 A$ h5 i( I, \0 b
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
1 e& W% B0 g. y3 q' ~
( L/ l0 g/ n* N我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   ( h8 t( F. }( E
7 c1 {6 [. e. }* k: F9 _. }, O7 o+ D
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
' K* U8 K- q3 ^" Q  W# g7 m, e2 {+ I' n6 I- Z. f9 O% k7 [1 A
以前我都係咁* }0 \. L% G' h& J6 j) Y" I
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ) z: R) J# v+ P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
% B, ]: G$ c% p7 e/ P0 h9 y. K( ?! ^

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   " P5 G9 v4 ]+ K
6 f- b( v8 |# r( {
我常常都有咁幻想架 好有feel
: c: \  @, w1 h( ^1 t- e2 e  ~* m- j
喜歡女生這樣穿
  a# Z0 E& v3 T2 x" n& S0 `http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   - |/ e$ l5 n9 u5 h( M' G; _+ Q

! O. C" A$ o. }6 y, H* b
; P5 L- J# `9 Y7 @! z' K8 n以前我都係咁
# u2 _, t/ {8 P6 h" S後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
' N# m$ Z& X; T: K0 Y236037
# q0 m$ P! l' }好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
7 O0 U! u; `. ~9 }" G( i; M) _好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
) J+ b! \+ h0 ]7 ]7 Y# ~/ n同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
. I- T* X" C4 D) Z! k" b& T) K
8 }: B. i/ H( E4 b/ j" d- p( J7 Y9 g2 _. _2 v3 v
喜歡女生這樣穿& p; B& M: F" q) k5 F: }
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
# b2 ~5 b0 J1 ~$ i! y9 U
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
) o" e: x3 R- f4 ^+ x2 o$ w1 r& X* N8 g
戀戀點數唔夠睇唔到
3 L6 X6 X) j+ q" H

9 ?/ O$ V5 @2 H8 ^現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件