嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買底底巴巴受奇異眼光?

買底底巴巴受奇異眼光?

昨天睇下有乜新款底底同巴巴果陣,有2位少女望下我,好似好驚訝咁係女性內衣店出現,以為我係變態佬。! O( ?* d/ r' U0 c$ b4 ?% a
有冇人試過係咁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去九龍灣買會好小人

引用:
原帖由 p6123 於 2013-10-13 14:45 發表   
( ]) `! x6 J& x& J8 F去九龍灣買會好小人
6 V) f& o& B2 C0 ]3 Z, v$ A1 j$ Q. Y) @4 w

" b$ M; R; b9 T9 y, J. u九龍灣那兒?我當時係旺角買

會就一定會,問題在你理唔理佢

如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買

都係唔買啦。比人望住好難受

我都試過喺女性內衣店買內衣上下套裝,鋪頭
" b5 w2 W4 S0 E& f1 z2 N$ ?9 a0 a. H/ b入面仲有三個學生妹,不過佢哋完全冇理我。
Dare to be Different~♡

呢簡唔妥去第二間,大把地方可以買啦~

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-13 21:39 發表   4 w/ C+ X6 E( m) Q8 v
如果係師奶都未必會理你,但係呢d十幾二十令妹就實會眼望望當正妳係色魔。所以我一見到呢d令妹就一定唔會去睇/去買
  R. R: O! {+ ?0 w+ B8 E! o5 G0 k
7 J2 s) o0 T7 S* }& g
只有學生妹先會有少少眼光

我都會望一下囉,無啦啦有個男士響度睇底底巴巴…

正常都會望 1 t, Q8 ^2 d. u- b
但任唔理佢地照自己去買就得 !!
" o/ P) c& l  Y0 f) \CD / 偽娘 /妖妖是 沒有錯....2 H& n" Q: k0 P. D, E0 a! s6 X
唔洗理人點樣諗....只要自己鐘意就得

想買時( k  ?0 W; L# d$ x, u
你已然唔理其他人眼光

係香港人食古不化姐,* Y. Q$ h# X- r3 d& ^/ l) r
受中國傳統封閉思想影響,' F. c2 s8 s: i4 b/ a3 k5 P
係外國冇乜呢D情況,
4 z, ?" L9 Y, s. r( V6 Q但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2013-10-14 23:26 發表   / @+ a1 ?$ X- G! c
係香港人食古不化姐,
" R4 u& W! o7 X- |! a% Q- i受中國傳統封閉思想影響,
( L$ H' i6 M( X* K; @* i係外國冇乜呢D情況,8 Z/ u6 ]+ L( [% w8 J! c4 q
但我相信,要係香港實現保守估計過多20幾年先可以光明正大,冇比人有奇異眼光
  x' Z3 t$ o; t+ Y) Q

. t, f, j6 P' o# V5 A( kyeah.  Only HK will have this.
) s+ X8 @5 g: }; w2 H' `+ O8 _9 x' g; K3 G6 A( ?- L2 `! Y0 b: ~
In Taipei.  No such issue.

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-14 17:00 發表   # W  H: d$ D  n  D
想買時9 x* O9 X2 i' X: O% d( }: |
你已然唔理其他人眼光
% J. G0 |( z/ ~: @6 ^7 ?, {
7 Q2 T2 ~5 E+ D% p9 @/ ]7 Z( @$ ]係…我入得去都唔理得咁多

引用:
原帖由 MUI 於 15/10/2013 06:31 AM 發表   3 y* [' P- s# K5 @$ M  U% V

' w( I  F- C6 d/ ~* T
+ F8 C3 O( q: K/ W係…我入得去都唔理得咁多
( u$ _; ~( l* a( G* r6 S
1 n; O0 T$ x8 y/ y

! o% Y/ S' O6 \0 [0 {$ ~1 V同意!

如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到

引用:
原帖由 angela_fung 於 2013-10-20 15:28 發表   6 F- H: M* ]' d0 T; {

8 v6 m8 y* q; T- w: E- {" }4 s6 N
* Y  a! C2 v) Z8 I3 M
同意!
# P' R6 {  ~  r2 A  k, ^但係我試過係人多果陣,sales要我等啲女客人走左先好入去

引用:
原帖由 loolool777 於 2013-10-25 14:24 發表   
9 ?0 w3 @$ ^8 V( m5 p- ]如果旺角中心咁高人流去買底底自己一定接受唔到
& s6 m  ^8 ?, L# u& p% D
𡃁妹款都未必岩呢度啲姐妹

習慣就好了,0 {8 v. O$ y, r9 j$ j
男生買女裝都可能遭受異樣眼光,
! W/ q2 K5 `; a0 j更何況是挑選女內衣褲,1 u2 W, v1 Q* Z3 Y3 i5 D, W
如果妳對自己裝扮有自信,
( I( ]( @( \0 Q$ C& z著女裝逛內衣店會好些。