嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一穿上旗袍就飛機打不停...

一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   " @* ^- }6 J* n5 x  x  d
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
! J! N/ J5 ^) S4 z! W. t5 w8 ~9 `. s$ `& _/ y
打多幾次射到無嘢射就會停

有無穿旗袍相分享下

有沒有照片分享阿

有冇相可以分享下?????

期待你的相相

已經等緊睇相!!

快D PO相上黎啦~

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
# Z5 W7 Z% K- C實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
7 B/ Q" [7 o  ~  F0 o

& C) c3 a# [( q8 L% l/ q3 N# W" A8 cif it is the school uniform ?

很期待你的相片.

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
3 {" a! H, l& Y下馬甲加旗袍.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表   
' M% s) R& a3 e& k未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
6 b& C2 N7 u7 m/ ?+ E- R6 @( f6 ^+ v下馬甲加旗袍.
" t( L; r% W: e+ E/ o0 A  L+ U$ R# R$ B
我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   
* E. x! c$ {2 |# G  \
0 g% J8 J6 T+ V
  b% n- d) \& B1 v4 h* }我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
  }+ x& c3 q% J* m! n  R# K' M8 ?: Z1 f& c

5 f7 w1 N( V$ t" L不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
$ ?/ C- o+ Z2 B% r1 Y) H: `) r) b" F其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊) L; V( `* x+ G, D
又舒服的感覺.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   5 r% r+ f$ ?. q8 G1 L( H
7 \& I: F3 c3 ]8 |0 s

" X+ K- n& Y0 q. P* v$ L- f5 t/ F1 y0 H5 `
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.  s4 w/ i  f0 ?0 E6 F
其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
& y/ ^7 s) F' g7 e" }3 C, a+ Y1 b又舒服的感覺.....
. M0 \5 D) x9 @- M/ m$ `十月先可以再著返4 Z' {1 G  m) ?) f
馬甲係好有用既物品

我喜欢旗袍的校服.

是一般的旗袍不是校服喔* m  ^, |! C/ {0 o" E0 Q6 I
照片等我瘦下來再發

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   
6 q, u$ f# d$ W* |! o' c是一般的旗袍不是校服喔
. N4 a, r6 _! e照片等我瘦下來再發
  j# a  f; D; Z
好想睇喔…熱熾期待~~

很想看相呢

i like 旗袍 too, very sexy
, z! d( {/ q% a0 u* Y; Pdo u have any photos now?
high and dry

旗袍你在哪買?