嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

垃圾房

垃圾房

有人試过在垃圾房執到bra 吗?
覺得好的就按一下感謝吧~~
i love bra

舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.1 o0 ?4 }) W9 t! `" j0 S

3 \; S+ W) h/ d! n
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   
. Y3 f( s! b7 v. V) e9 C2 ~- C) `7 P有人試过在垃圾房執到bra 吗?

本身都唔會執,
( n; G: X0 L9 E& P! `! j  T垃圾房咁污漕更加唔好搞我了
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

空姐睇咸書? .
i love bra

引用:
原帖由 byuen 於 2013-4-17 11:16 發表   
9 x! l+ |& P/ M: n! S0 A  I. R舊時我屋企啲左鄰右里都係外藉空姐, 佢哋掉岀屋外 d 垃圾, 有好多好很香艶嘅嘢, e.g. 絲襪, bra, 喱士底底, 咸書, 用過嘅兔兔都有, 見怪不怪了.
3 Y+ b- j( O0 F( ~1 z8 w* a, P  W
8 M7 k2 Z8 X. [" ]

; [9 e% _* |, g嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

都成廿年前嘅事了, 當時啓德仲未搬, 好多空姐住響土瓜灣嗰邊., @0 `4 B) N+ z- `3 ]5 l! o. g
嗰陣時仲未有上網, d 空姐成日轉地方搬出搬入, 佢哋搬出清倉時, 好 Q 多嘢執, 記得有次我見成袋男同志露JJ咸書! 7 }) Y9 y" u6 o8 u: w
, s. b3 \4 ]% M( A# T8 W
引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 13:23 發表   
7 D' l. x2 J7 ~( [6 ?空姐睇咸書? .

引用:
原帖由 ilovebra 於 2013-4-17 09:39 發表   & Q# W% o+ R2 i1 k5 K  j+ R. O/ U
有人試过在垃圾房執到bra 吗?
+ B% M( N. V' Y  B* a& A
* ^0 o, p' d% O8 @# ^
no la.  so dirty.

執過唔少絲襪. 3 @' t9 p6 Q- q" e3 s
, s% m) J; r+ [
引用:
原帖由 mandylieu 於 2013-4-17 14:32 發表   , F" e% N4 x; b2 i
4 O0 f$ E* C# p$ i
5 B  Q& G4 ~: B0 t( o$ j
嘩, 好羨慕 , 咁你有無執番屋企呀?

空姐Dbra 可能特别香港
i love bra

咁污漕r別執嗱.....

好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~1 A' C. I$ x( y8 j- c7 V) G9 ^* G
D小朋友真係唔知就話污污~~( w2 l  ]( ?7 W4 J4 ]* L, \7 Y5 {
小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
, E) T0 u0 b$ R5 O+ v8 g
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:31 PM 發表   ) W- Z6 Y# _5 {, P* ]' v8 `
好耐之前D公屋D人掉衣物的確用乾淨袋洗乾淨先掉出~~
$ l, k/ k- g- ?% F) YD小朋友真係唔知就話污污~~
- L4 x0 Y1 V) A7 n小朋友問下D三十幾以上既姐姐就知多D啦!!!
& }( o8 H0 ]4 ]  Q" n+ u
' H  n- R, J, }
9 A7 b8 j6 o; n2 [5 f7 A) e3 E5 d% V7 ]- ~
佢係垃圾房執

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:41 發表   , f( d- `7 A3 T% z3 m7 V4 f" i3 d
% ]+ w' N" r. ~* d4 t5 }. h

. P" D1 T6 }9 g+ C  K
7 V  ^/ T7 H# T 佢係垃圾房執
5 e# {4 Z( ]% |; s
垃圾房門外
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:42 PM 發表   
0 R) l2 ]0 ~9 a) b
, B5 C3 g2 Y. f, R. Z2 Y; j' O& s垃圾房門外
8 ]" J7 k8 ?3 l/ L1 z( Q
* q$ O  G9 b6 [0 J 但佢件是內衣

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 17:47 發表   
0 t) I! q  _3 D, n; \8 v8 A/ j+ O) v# G& [
3 v& D) l" }. K+ B; t* _9 O
但佢件是內衣
$ L: c+ f' }9 I- h4 o
也會有內衣~~有乜驚奇

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 05:50 PM 發表   % Z( [& s5 Q) m' e& Z: h* k
8 z& \$ Q& c# r' T# c- \
也會有內衣~~有乜驚奇
0 {5 }5 E! k) O. L
- f$ D. c, {: F! I/ [3 C

# Y. m( B! ~& T5 J, ?: c 我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:08 發表   
$ q0 a  k9 t+ H6 E9 n4 V
% C: A( v0 c4 P' Y* h1 `
# ^$ P8 R2 j4 A9 L8 i- @$ }8 P* M* Z1 Q, G4 Y9 a1 S" Y
我不是驚奇 內衣此仲不是太好 ,
( i; L; V4 @& t/ _1 |" G羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:40 PM 發表   
! n/ k" E" d+ d- R: _! U' N9 B) M2 U  o4 d  {& y
羊羊妳呢一代真係幸福囉!當年邊有淘寶,雅虎拍賣,上網購物,團購等等丫!仲有啲衣物,化妝品都好貴,呢一輩小時根本買唔起任何野!
. G1 h9 t) Q% H% T# s; N5 A/ `
/ f+ t5 N* d" |; v7 y- q
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架

引用:
原帖由 sly2342003 於 2013-4-17 18:47 發表   
% m4 O7 l6 Y# i0 C" h# w0 \- D) ]1 ?1 K
! h; Y1 J; R( I( F1 `% H
我都近幾十年我中五才有上網購物,我以前是偷妹同媽好都好辛苦架
8 ~2 Y5 a; K  F6 A6 }7 ^
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?

引用:
原帖由 adam5354 於 2013-4-17 06:59 PM 發表   5 R) |" W- P7 b6 S
1 v" G  {: E" V6 y, b
羊羊我唔同妳講啦!我講乜妳都話妳勁啲叻啲!我唔再講乜乜乜!乜都唔講啦!妳最犀利妳啱晒得未?
3 y  V1 p7 @8 o0 U
! \% ^$ K" o7 y) P" X' R& q) u% x" W; f! {2 h% c, J9 {! z
別生氣, 我都沒有講自己啲叻啲,我只是港自己經歷!

最近訪問的版塊