嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

…………….

…………….

...........................% S  l( h9 s4 ^: ]4 D& }9 \

( `% w$ `+ z) k: c[ 本帖最後由 grilboy 於 2024-2-11 09:05 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
咁有無影到相呢?

why hwyhwyhwywh

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-19 23:59 發表 7 C  G! C% Z. m0 Q: t3 l# M
我今日係機鋪見到一個CD係度打高達...........................
1 v2 x$ L+ N2 C3 L- \" A  {4 g6 H真係比佢嚇到我O左咀,我估佢係得17八歲,老實講$ W$ J/ G4 Q# K- c7 Q
下次小心D,我聽到有人想報警
" Y5 ]+ z( h& k, B. p1 j! G4 [3 E# _. O- \
打高達係咪有另外既意思?

...................................無言捏!

男穿女裝出街犯法咩? 報警告佢犯咩罪? d 人真搞笑=.=

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表 / q8 n! z( u& {
, I' {1 X1 X  g

6 {* }# y. a/ [1 }9 F根據《刑事罪行條例》,任何人在公眾地方遊蕩,意圖犯可逮捕的罪行,或故意妨礙他人使用該公眾地方,((甚至導致他人合理地擔心本身的安全或利益)),便屬干犯「遊蕩罪」,最高可處監禁2年。" \; O) z; A+ x3 F
0 Y6 S, ~$ t( G) w, b% v! `
  c5 g, F' z' z( N8 g' G1 K, `. \
只係唔想佢一時貪玩比人拉就唔好啦+ K; D: B6 x1 ]! t+ B+ P" X4 {( n6 t$ u
如果佢仲覺得自己好似女仔,入女廁既話,真係大件事& R7 I6 |+ @# V9 a* P- V% c  X
希望佢日後小心D,哩個世界有時真係咩人都有
; m2 E6 U3 T# ]1 F( D: Y' y* U# _8 _" Y* Z- E

引用:
原帖由 cdtv 於 2009-5-20 01:13 發表 ( o% e* V* C  b
; C- K$ I! [: v/ r9 a- _5 e
佢可以話你意圖入女廁, 然之後非禮!1 Y3 I; `4 L" `5 b8 |
(事實上呢類人真係好多, 令人人心惶惶)* q- G4 Q2 ]" h. J5 z
不過佢要預先警告過先可以告你, 畢竟要講求證據

可以形容下佢著咩女仔衫

上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋# p& M" u" U! O3 c
真係服左佢,可以30幾度著黑C出街

厚黑定薄黑先?

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-5-20 15:19 發表
$ {% ?' t, B, x; s( q: b上身我只係記得係白色衫,熱褲,黑C,紅COV鞋8 ^* V2 |# ^: S0 Z2 h
真係服左佢,可以30幾度著黑C出街
. x, `) Q! d) X
! Q- L+ R  H6 M9 W( ?) S  ]! Z
佢著黑絲會唔會係佢無剃腳毛呢?

回復 7# 的帖子

有關人士是行為不檢嗎?
8 K3 J$ ?' H8 y& O  p! K, y$ K. kgrilboy 好像另有所指...

我打灣岸...........

o........佢打機冇問題! $ f8 o6 @( }8 X! s- C
佢冇犯法不過怕佢衝入女廁就大檸樂啦!
york

真係有吔的人...

著黑絲熱褲無問題喔
( l1 ~  d9 l8 U% ?9 a如果係驚佢走入女廁5 K: t8 [# R# g
佢入得去就預左架啦
( l+ m; o  J- }) ^. r" i3 H咁又要小心D咩呢
$ H8 L: T( O1 [& e6 ]( {係咪叫大家CD入女廁時要小心D呢?
6 Y1 t6 e: \* _4 Y/ z; D' Q如果真係要CD出街,我一定唔會入女廁' A2 x0 C9 \% w# ?
搵個殘廁用咪得囉! {" \) j+ Q) z" K5 u) Q
甚至如非必要都唔會去廁所

真係寫個''服''字比佢呀-0-

有相睇下就好啦~~~

基本上穿女裝出街冇問題 , 正常的行街 , 買野 , 食野 !只要你冇做出影響他人or 猥褻 行為 , 問題在哪 ?
. q) [* A- d# K4 ~2 m7 P$ r& }9 c3 {5 o8 ~/ M  D! p