嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

用戀戀金錢買到假髮?!!!

用戀戀金錢買到假髮?!!!

有著數有著數∼現在心儀回饋大家支持∼送出一個全新假髮∼供大家戀戀金錢去競投∼原價$150∼是黑色的∼只限香港會員,佐敦地鐵站交收,郵寄需另付現金給我∼請大家踴躍競投吧!
; {* {2 G3 Q5 V$ {5 ^連結在下面
, ?: N& y6 \+ t(始終假髮價值蠻高,所以我設有最底價∼希望大家都能拍到吧∼)

, h$ s7 s9 u: b9 ]+ ~1 m
, P5 e( C" B  l. |( x! K+ I
http://www.hkcdtv.com/cd_bid.php?index=auction&aid=34
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
反應好像不大好

咁正? @@
* C5 W' J) [: c: T4 Pbut I haven't enough money...... T^T

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 18:15 發表   1 b5 o( ^3 j2 v' z& a- A, e
咁正? @@
2 v! K! ^, N0 J& }but I haven't enough money...... T^T
9 S+ P/ o3 k# b% @* H其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~2 L) A, U" P+ r' G3 z
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~" T7 F+ ]7 p. c8 b& B
妮妮出cd相吧

我可唔可以投架呢

相信大部份人都唔夠金錢bid

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 19:25 發表   
" J$ M5 ~& z) G0 f' a& \- G' ~. \, Z( i% [9 s  Y* |
其實咁做係鼓勵大家發帖多出相~7 ]; V+ g7 {7 S* t- ]' ]$ o7 L
咁好快就累積到戀戀金錢去換物品了~
$ K+ U3 B8 Y3 o妮妮出cd相吧
  _- I, X( Y9 o/ z
$ Y/ r' `- y' I8 v# E哈 原來係咁
/ f, s' S/ T: p, j- J$ H* l9 P如果...Holland可以淘汰Brazil出局...) o7 j9 Y! w" `1 y
我就破例出新一輯cd相啦~

引用:
原帖由 mmlee 於 2010-6-30 20:42 發表   
' z! A# F. z" m- z5 T8 I' E相信大部份人都唔夠金錢bid
* u8 a9 _/ M, w7 K6 ^, W  V其實你都差不多夠了

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 20:33 發表     \  }8 q  D- k( _3 |0 J
我可唔可以投架呢
7 C! J0 V6 y0 c3 G9 O9 n  l4 h* o
這個麻~6 g; h: r5 Z$ E# D$ `2 d* X
我倒沒關係

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:56 發表   
6 @% s3 ~+ n" q( {3 f6 ~& _# }; }2 M* Q! i6 X
其實你都差不多夠了
; i: U4 U1 m* T( d5 Q' _
* U4 _# t4 Z( y& `( A
佢儲左兩年先有咁多& r9 F8 s2 o9 B- u; s$ z" d3 K
要一次過用晒

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 20:57 發表   ( E3 C2 S+ ]5 [% h  V* ~

8 _! i- a9 T6 n0 t) o1 B這個麻~& X7 u, O. W. z" k9 E
我倒沒關係
' x: m3 B: {4 Y0 ~, D0 |! |

/ U. i$ I% r: f9 ^0 z# [都係唔好喇,免得會員以為作假

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-6-30 21:03 發表   
7 X: W7 k! B* A2 \, y5 v# g6 f& Z! D
( G# m- o4 q: O( ~- D; G. `. {: E3 O  S- [% o. N" f  [" M
佢儲左兩年先有咁多6 H3 ?' B1 Z# X; j
要一次過用晒
5 q# k0 {) _* \9 G" G; F8 s. S可能係有d貴~1 I( N! h9 [! ?9 v) P9 B2 Z
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000. y0 g0 n; \. Q( y. ?
呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢  g' k1 k: A! n" O/ c% j
其實應該差不多的了

其實心儀咁做真係幫到好多學生!8 W6 e9 I8 I8 T5 r
起碼可以減輕佢地負擔!
! B% R. T7 v5 K1 k1 k加油呀!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-30 23:58 發表   4 \& O, b7 V8 I$ q  s7 p
其實心儀咁做真係幫到好多學生!0 s6 t5 ~) q' S7 l0 S
起碼可以減輕佢地負擔!* ?  L, M1 v- p) k$ I* p% `
加油呀!
: K* J" n3 y( G. q( t5 \) c. M7 N/ B
你都夠錢bid喎~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-30 21:17 發表   8 n3 H- g0 {( E

! v% j7 o2 ~  L4 R6 G) }" {可能係有d貴~% t" u% J3 q) o$ a' q! ?
但係cdtv大大一對絲襪都2000-3000
: \2 L( x6 m) I. |呢個頭髮應該係絲襪4-5倍價錢, v. E; d$ z+ _8 i/ i5 H  b
其實應該差不多的了
0 ]! v- K2 N& V+ ]. D# V0 ]$ U$ |
. |. `9 N$ O7 [% F: E. W3 @/ B7 L+ z
其實我就唔覺得貴o既
" H+ V9 E7 C, b7 H/ A如果有心搵銀真係唔難8 {5 x# E/ P, C$ \8 Q
係咁易發下d美女圖收下錢+ Z: h" A' v8 j, [" z- s1 y
唔洗一個月都已經可以過萬

要搵大家岩睇唔易啦...

好貴ar2 N, y) q+ e6 m9 s
冇$買

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-30 20:49 發表   
6 l+ y; j* d. r' P0 l% \3 h
% ~7 }0 ^, A6 o% T' w( m" E0 x* r" u/ j
哈 原來係咁
- Z" Y0 x$ W3 D2 V9 }' S! n如果...Holland可以淘汰Brazil出局...
8 k& K4 _; z. V8 `- k/ T2 Z我就破例出新一輯cd相啦~
4 B; I& F% ]9 p! \- X妮妮出相^^

好呀~有新相睇啦~