嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位姊妹唔知你地......

各位姊妹唔知你地......

你地去買女裝既時候通常係男裝去定女裝去@@
% m# H; G9 i, L: N9 C/ Q4 w% w男裝去係唔係話買俾女朋友呀咁??
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我都上網買的+ q# v" ]5 F( g5 L. F+ J
不夠膽出去買><

我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!1 H! t- ~' B& `" y; K# ]0 p$ @
但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!

-0- miki好勁5 c+ @* W  w& H. G7 J9 o
可以試埋

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-11-18 01:07 發表   7 V8 h) I4 F. b% Q' S5 ~  u) s" f
我之前初初果時係男裝去買, 都係話買比女朋友!
5 @' F" s% h5 Y但係而家已經係女裝去買, 有時會試埋!
) N0 A! p% \2 M; v4 g. d
. l- t7 y% y* q$ r) H. L/ \咁勁著女裝去買仲要試埋?
+ L: s  K* a, z' w  a我仲未敢CD出街.,所以係男裝去買上, q2 n% r) b+ K
通常店員係唔會問你野

男裝去買! (應該話係中性咁去買)我係好直接咁講係自用ga! 其實睇你自己覺得點ga咋! 如你覺得買比女朋友冇咁難為情的話, 咪用呢個原因去買囉! 其實真係冇所謂的, 商人係在商言商的, 最緊要去到貨返到本! 你係唔係CD佢冇什麼所謂的, 有些店舖知你係CD後, 更加會熱情招待添! 因為佢知道CD的消費能力偏高, 是一個長期客仔, 所以都會熱情招待的! 那當然有d個別店舖撞親個頭同錢過唔去0既都有! CD買0野又點會未撞過板呢! 但小妹比百份百信心你, 唔駛怕! 最緊要知道那間店舖, 時常有你需要的用品買, 咁咪唔駛無癮囉!
  R- E0 @% H( V0 s7 e5 _) o
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

男裝去買...原因只有1個...不敢cd 出街...話買比女友係最好的理由..

我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\
# C) b; K& A4 F/ g% c( t" e' [一定要搵人陪><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:05 發表   1 C9 p3 B; t/ I. {+ U, L
我自己一個入女裝睇完都唔敢買/_\. o! V1 t  Q0 |5 f. {! w9 ]5 P
一定要搵人陪>
. t  y+ M1 v3 Y
) U8 Y0 c2 z1 y' W/ A
我陪妳咪得囉=)1 ~  Y5 E) n5 S! R
傻豬黎既~

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:08 發表   $ L# J8 G- }& b. P, s& G! t

! D. a* r# U6 K
, Z; {0 A& J3 o1 i我陪妳咪得囉=)
. i8 F7 m# G& R+ [5 f" |; i+ m2 L傻豬黎既~
, E' C2 V" D1 I* M& }6 f5 A" B* _1 M# g3 c$ e- p" y; o  j5 H  c/ `( C
妳仲未訓既-x-. c! p$ F7 j+ i$ R, m% u
曳曳!!!!
9 {; B3 A  V* |- r$ H我冇錢買衫衫呀

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:13 發表   
6 c6 Y. F0 c5 I/ O
1 m' H6 q* ?% Q9 j
) O7 u2 K  C5 f* Z  M2 O3 N6 d妳仲未訓既-x-3 }8 x2 E  i6 M" y' w7 {/ N
曳曳!!!!7 D* q* N( n( N' @6 I- D1 l
我冇錢買衫衫呀
8 e6 l4 k2 k; x
$ `, ~- X! e6 f! G4 e1 \
妳都係啦-3-"5 e/ r+ K% L0 e0 J' W
唔係出左糧啦咩......

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:14 發表   9 ~9 S1 k7 ~2 f" m

$ l( Q  M( k, p% L8 e' C
- u; I) j$ h& Q, U% j" y6 t妳都係啦-3-"
" c/ d- |% [2 r+ g5 a唔係出左糧啦咩......
$ B5 l! S& F8 u* [( L
3 Y2 k* V) x; P: m
出左糧仲要交租呢~
) P4 N1 p5 `) B" W6 R3 j1 Y. ]8 m8 D低b~~~
, s4 f9 n, j7 `! J1 o7 `聽日行街街好冇-3-

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:17 發表   
. {. J# C& T1 b# C% A9 J; P
4 \# [% ~3 `4 Y7 s
: w0 z4 P( n, R出左糧仲要交租呢~
$ x! X% o& |8 F8 Z$ q1 @. ^5 I低b~~~
* z; i! D3 l2 Y! H' j0 `聽日行街街好冇-3-
3 A& Y) j7 t/ x4 l! |7 P, B! k1 X

4 M$ g  J- ?5 |4 U$ ~% \好~聽日陪妳去買女裝啦^^

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:19 發表   
( Q4 D0 ~, ], i% m) A
2 W( k* R1 \9 ^/ _5 T
! c5 I( p0 q4 D2 H: G# v好~聽日陪妳去買女裝啦^^
% [  a' a- }' A% A, w5 s
5 Z2 W0 m( U% [( X
行街咋喎-0-!!!0 Q3 f2 w; @) z9 w6 J/ l6 m
幾時話買bor><

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:22 發表   
" a) j  C* R4 B2 ]. i0 m0 C
# t4 s( _( I$ h$ D
! f$ |4 z; Q7 {* I8 e行街咋喎-0-!!!
  V3 y, u4 N- M, v! ~( m* [) p幾時話買bor>
7 ~- x4 O, z( r1 F) Z. S- Q7 E
4 R$ D* d' q* r! {, B又係得個睇字=3="
+ m$ @4 _/ r! K0 @9 ?# K% h唔制><

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:26 發表   
9 h8 Q. I, }9 k' X+ }- C6 c; ~4 s6 }+ ?7 [/ O7 c

1 _% r8 U/ `& f4 Q) |又係得個睇字=3="
! [0 C1 t  s& J% V唔制><
! U9 g' {6 Q! I# v

4 `3 l  G2 z7 z3 f/ `2 s妳想買A_A??
  e0 r" F: l1 E/ S8 O, Y妳買完要著出街嫁bor!!

引用:
原帖由 希文 於 2010-11-18 02:27 發表   
# c: ~0 W! U, ]' A$ x7 J) b3 \1 Y9 T  N. s

& I2 x2 g2 y: |: a9 O; ]/ ^妳想買A_A??( S  M1 r2 j! m7 \- j
妳買完要著出街嫁bor!!
- Q3 b' ~5 E1 B9 g; e3 g9 Q9 d2 g( B6 k+ v, |
想買但唔夠膽著出街/_\"
& _( g: h$ B! x  _4 t除非...妳陪我一齊著出街~ @3@

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-11-18 02:33 發表   ( h3 [9 W# K/ ^8 y6 L" @% r

) x7 h8 h$ \0 v( y
4 [" T  M3 i% b* J0 L想買但唔夠膽著出街/_\"$ \, X8 W1 @7 ^& r( l+ h8 N+ j) O
除非...妳陪我一齊著出街~ @3@
; S7 ?) l. v5 u. I
6 @2 P9 e) z5 W4 }妳買左著出街@口@4 m; k; X" ?# C# q
然後再黎我屋企接我3 q. ^' M& k( h9 H0 q9 n
咁我就陪妳喇~CCCCCC; b4 A8 l3 u( `! B1 N8 |& e2 p

7 p% s1 y5 h. N! I! _[ 本帖最後由 希文 於 2010-11-18 02:39 編輯 ]

女生打扮 ~
( @, ]$ e9 s: E5 e+ J
5 X7 O" z1 n# b( z& P介於全年至小有 10個月 系女生打扮 ..
& g' a* P& ?& Q5 \, V  U% b8 `: F: n6 m) E6 b$ T

我果d都係同網上結識既cd一齊去買,我著男裝
0 o* i, ]: R/ Q6 q2 T4 J9 Y雖則我做到cd出街,但重未敢自己去買
' e+ g% E, W, c+ ~$ l因為我怕d人望耐左會看穿
9 q/ d* Q( P0 g& \

最近訪問的版塊