嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-6-17 02:06 發表   
" C: Z" A; O; S3 N7 x我有興趣please add me [email protected]
% b' p% k( O: k
2 |! I6 _, V% d
ADD 了
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

設備唔錯!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-17 05:06 發表   
: l( G( r% h) r% S設備唔錯!
. S9 w, Q" Q$ X3 N* W
一同CD?一同睇波丫? + N" i  N' W: Q3 }& Z
. z) w6 T+ g! a$ ?% h! Y
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

很高級的設備

引用:
原帖由 powah 於 2010-6-17 23:01 發表   
5 _" s5 B3 X/ S6 k  C4 o很高級的設備
" @& c! n0 S8 j( S9 y% \4 U
( k5 T; K3 {2 |: d; S
一同CD?一同睇波丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-18 23:22 發表   
) U: H" Q5 F- f( ~3 }3 f不如夾錢買pizza仲好啦-.-5 Z5 k0 I3 E+ |. }( }1 j
每人幾十
8 C" ]$ b% X5 Q
8 S3 k5 Y6 P* q3 r0 xPIZZA 冇問題!一同CD?一同打Wii丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-19 18:39 發表   
% A! |3 @# \. X1 A( G$ z/ r你邊區嫁?- -
; J" n% G4 @5 ~0 y% I8 U/ z. t, v$ C1 y+ X6 h$ Y1 L! A2 w7 r
上水!

設備很high-class唷 @@"
. {! m' n2 `) x) N不過你住太遠了...so sad/_\

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-20 02:23 發表   
. E2 b3 q6 j4 j) K- ~. w$ F設備很high-class唷 @@"+ J2 k, n' U/ q4 m
不過你住太遠了...so sad/_\
6 X1 a5 m0 N2 x唔洗錢都冇人賞面!又話太遠!

我都有興趣呀哈哈!!!
& L9 h% L- L9 W/ _# s我星期六日好得閒架!

我都有d興趣, 不過無衫呢=[

再三致謝!

世界盃巳結束了!  1 o$ a2 N; z( s* T
9 w, b3 q: W2 X3 Y) a# ^/ H+ g) y
多謝有出席的姊妹朋友!  - _, e, [, Z$ |) Z3 m4 L9 r

2 E9 S/ W% x1 ]; j7 L2 T希望小妹下次再有機會辦活動!
+ A) i/ c8 \  O) ]

7 y) b+ F% q# l# y3 ^9 G% Z7 m& C) x
再三致謝!

& E. }7 w$ A" b: F  j* a8 y+ B% `