嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

DEL

如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
/ {, i+ R, O, z5 u  f+ t唔知有冇人肯做呢門生意呢?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   : g8 F7 l1 Y, `
如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯1 |2 h$ y' k  e& f) `
唔知有冇人肯做呢門生意呢?
  D7 A! p  P) d
hkcdfamily咪得囉
% t5 `4 q, k' M2 I不過想入都唔係咁容易
: P: t. A# `" T) |$ K0 X, E3 y相呢D少不了5 t$ y% t" I  D2 y1 d
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-8 14:55 發表   
( t" \* n) D; `
& O8 w, _3 Z; ]6 khkcdfamily咪得囉# G' U! q# R6 [7 J- D& u: b7 {/ k
不過想入都唔係咁容易; N% o5 p9 H' j2 \8 P
相呢D少不了+ b) ]% D8 W+ C. d1 u, ]* X
仲要係論壇上觀察一段時間才可以入會所
9 g# o$ {/ r8 N3 u4 Z( l

0 x. Z4 Y* A- k1 U3 ]其實入得都OK ,但係佢地都幾貴下架wo

這idea很好呀, 價錢也fair. 有進一部資料嗎?

我果度可以換衫。

引用:
原帖由 1989 於 2010-11-8 14:50 發表   
0 ~$ w/ y5 V0 \7 {/ x, b8 v7 ?( ?如果有埋地方可以比人CD, 再貴d我都肯
) W% g& L% K# X+ m* m4 w3 T唔知有冇人肯做呢門生意呢?
. h+ R+ J1 l* |- Y5 [' d, x
- |; R* r5 H' b4 n" R, L
你放野果到咪可以cd囉! 你唔識化妝嘅話可以約時間, 我可以教你或幫你化!

另外我會定立開放時間,以免對住客造成滋擾。無交鎖匙費的姊妹入屋要先預約,交鎖匙費的姊妹可在開放時間內進出,但開放時間以外則要預約或暫停開放。
3 T' w: o- z6 ]8 }; Q3 F9 O4 C5 H  A+ n7 [4 n5 T
租金方面$300一個月暫時唔會加,有興趣嘅朋友請先落訂(即首月租金),另一年內不能退租。租金加減將視乎空間可擺放多少物品,以及參與人數而定,但本人不傾向加租,亦會維持最後商議好的租金最少兩年。本服務採用先到先得原則,如滿額未能享用服務的姊妹,我會全數退還訂金。

參觀及付款須知:
, s+ f' E- N- y' g/ X9 i% H& K$ j3 h* [, Q, E  s; g
單位將於25/11後開放參觀,只限有落訂嘅姊妹攜同入數紙進屋。因額滿未能享用服務或覺得不適合者可全銀奉還,否則當作首月租金計算。以後請於每月10日前入數,租約以物品搬入日期起計算。

好吸引,最重要有地方洗澡

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-11-8 13:17 發表   ( M( r+ d$ m9 U9 G9 h% D8 E
That is so good and cheap, so how can I get more information on it?
( g3 ^# W9 ]% \6 d' o$ Z3 c- e0 fCan you pm me with the details thanks
- ~& ]! p0 z1 u3 X/ E4 S
0 u2 N# {2 m% K$ _0 @, j0 V2 Q% t( AYou can add my FB.

有興趣的朋友可先付$300落訂
+ U) ]6 m' m* @9 a  w入數資料可sd PM向我索取% o& g( \5 {8 k+ e4 g. y
如有任何查詢, 可直接與負責人 Natalie聯絡。Thx

我想參觀^^" ]; K% p/ }0 U$ w) ?( ?4 C
看看旦否適合當網聚地點~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-11-12 14:15 發表   6 O! a1 ~: u" [8 ]/ t
我想參觀^^( h: Z6 G2 K/ o% h2 T
看看旦否適合當網聚地點~
9 d( Z  N  _; ]' {( j& V0 t. J$ S% S, T: q
心儀大大當然可以隨意參觀啦∼

我都想知...每月300可以有幾大地方

請問月租$300會有多大的空間去存放物品呢?

我想我會盡量藏在家裡

現有四種儲藏方式可供選擇:$ W: P6 _% H) e) G9 P7 d& P
1) 儲物箱一行疊高任疊,可參考下圖:0 S4 z: G+ C' s9 ]6 o
http://big5.made-in-china.com/sh ... E7%AE%B1+-+107.html
7 A6 A, A) A, B5 I2) 獨立布衣櫃90cm闊  y; V# }9 U0 q% M1 J( D
3) 獨立木衣櫃45cm闊
% W; ~' v1 H6 j, q- J/ N- d6 D4) 大衣櫃共用

現在免預繳和入數,先參觀有租用。

引用:
原帖由 nataliecharles 於 2010-11-15 20:18 發表   
& B: B! }- z5 C" l- u4 h現在免預繳和入數,先參觀有租用。
" @: o- C8 h+ [$ r( j

5 Y3 ]9 V7 \6 t! @5 j有得參觀?: @& I" I& _+ l* B5 C  q
8 J# a( A+ F5 V" r
幾時呀?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-11-15 21:58 發表   
( q2 y8 y. m! J+ ~4 ~1 a  e+ Y& Z* p0 f& i5 o) a* R
有得參觀?
2 d; A7 V) f% b1 T- p* K5 ?# [, x: n9 ^* h, b9 T
幾時呀?
6 T# n4 x$ b* C+ ]3 e0 M
7 b! x2 d1 X; @4 R& o4 b# G
我會先影相,然後入伙日後可電聯我或Rainie安排參觀。反正將來我果度都可能會舉辦一d活動,遲早大家都有機會入去。