嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

11/12網聚後感∼心儀篇

有這樣的聚會真好=); R/ {5 e0 ~0 u' x4 x, N
心儀要繼續搞多D呀

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-12 19:02 發表   
4 n8 t/ m$ }' m0 u: @4 D, \) M* u5 k3 ], r
後話係zaki出去抽菸時響出面開始wing咗
* @5 _. K0 J" ~# g% G) Z6 Y之後爬返入黎話要綁西門又綁唔到
% I0 U0 V9 k* X3 Jwing到最後要扶晒兩位美女入房! y5 w9 L) f+ P8 R
入左房之後仲會zaki爬吓出黎又要扶返入去咁...
, X/ P. w: h* m% x6 z$ y你地一隻2隻又唔鬼幫手~
9 B: u2 v  g( ?  z/ c; `我唔鬼夠力丫~; ~6 ~3 G' G7 J+ u) o7 z) O# L. p
我邊有WING~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:09 發表   $ m3 w1 v! h4 ]0 M/ a2 N7 }
( o5 W  u. _$ m7 O8 F
你地一隻2隻又唔鬼幫手~, N" \/ O" M& N2 `
我唔鬼夠力丫~
( c1 h+ `- u" N* ^2 ]+ a8 l我邊有WING~:(
  L, L( ^% @8 E( }8 b" Ihaha...  ^. c8 K; K& i; m
sherman已經冇晒力嘛~所以唔駛幫都夠力既zaki~
* r/ X, U; e/ I2 ]8 s3 g. l下次一定幫手

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-12 14:58 發表   
+ t8 h6 q- C( F+ Z
7 c! y' G3 {* L8 {* P
2 W; a5 C; G$ v4 `1 `仲好講 ...  你成隻傻婆咁爬來爬去....
& N. B  y9 z. o0 }最攪笑係你以為西門比你隊lum左係度嘔...自己係度笑住食烏冬 9 H; z0 k. l: v1 v# \, N( y
點舍西門嘔完訓係度之後 係你wing到4圍爬
7 F, u4 u9 ~1 C7 B結果最後係我地將你地拉曬入 ...
& P6 P0 i+ d7 F. Y' C2 l0 N# ?我邊鬼到有爬來爬去~:(
: q9 T9 x1 Y, R( T; T# m2 L我諗全食完烏冬有氣有力綁西門~仲到開心緊~% c% t4 `8 V0 S& {
點知食完都係冇奶力~-,-

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:31 發表   
& j% S1 _& Y4 v$ X% _! c/ ^+ y2 e+ j  j
大家來評評~
6 k' l3 a9 ?  d, f好明顯係我高D
' m8 ^: S. M  r" j" {有相証明我高過你~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-12 15:25 發表   + T' n, I. Q$ d' u
8 c5 g9 r5 m2 X; N. {% X
好彩無過夜姐。。。。。。。
- Z4 l  o: f9 K4 {6 y! Y你個死野早走又唔一齊飲~:(

引用:
原帖由 zaki 於 2010-12-13 23:21 發表   % k) o+ Q& a: W  K2 j* x/ c% n
+ L$ i8 c" G8 w+ b: b$ }1 f# E
你個死野早走又唔一齊飲~:(
$ K8 A4 E6 e: U咁咪會變左綁心儀囉....

綁心儀都好wo XDD

引用:
原帖由 haruka 於 2010-12-13 23:22 發表   
2 D3 R. [- n/ @( }
/ w3 U6 H' p* D6 _  v2 [3 o/ }" _咁咪會變左綁心儀囉....
# W) V9 D0 Q% |5 } 咁正...
2010-09月25日 1 st CD...suki

引用:
原帖由 露姬 於 2010-12-13 12:09 PM 發表   
5 |1 {" ?" I) u7 Ssuki其實好想人知佢係男
2 k: _. h& b2 C: X; A笑我既....

其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?$ d4 V& U8 E4 G3 J0 h/ C
唔好計網聚D相影得我個樣好怪><

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 11:52 PM 發表   
7 B7 T* B" l  l- H0 J: j其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?! z/ W( _6 K( t
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
' ^: x" F" D6 {$ D
心儀打人丫~~~~~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-12-15 03:37 發表   
# \1 l: A4 U6 |% c0 |
& @. Z4 G* ]( n0 ~1 j& a# `2 ` 心儀打人丫~~~~~
4 J2 x7 g/ T# O心儀"cool"住果個係Suki嗎?

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   $ _8 H2 C7 U& L7 U4 O8 c, L6 _

/ O+ S" D' k; ?$ N6 Z# j心儀"cool"住果個係Suki嗎?
8 d, @/ g/ F# y1 E2 k
/ B, z- F4 j+ J( V4 D2 F
YES

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   6 i8 x5 F9 H; d! f) g
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?
$ a" A: _+ H5 P/ E% }  a5 z唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
& {0 n: @2 Z+ A; A* a: D其實冇乜分別 XDD

引用:
原帖由 CompactDisc 於 2010-12-15 03:46 發表   9 Y( T& B  u) K

( m+ G; F% {1 g1 Z: x- x# G) C4 t9 H心儀"cool"住果個係Suki嗎?
- K1 S# w0 |9 l  J1 @/ B; {  Q
你係邊度睇到相架??

快d再搞la~~心儀姐姐

引用:
原帖由 心儀 於 2010-12-14 23:52 發表   5 e# I. T% n9 W% A
其實心儀睇相同真人係唔係差好多呢?* V* }& ^8 h/ h4 O6 o4 ]5 t/ L
唔好計網聚D相影得我個樣好怪>
8 X4 T- ^; Z* u1 @& Q
/ G' t3 w9 U2 j) u6 m
其實冇咩分別 x2

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-12-15 04:38 發表   
8 L& Y% {7 G; q0 s% M% D
+ u- S% c0 y6 a
% C: h8 b, D/ G8 O% X1 \5 gYES
- ]$ h! p# i4 i" T, f. W
哈哈...Suki 個表情好搞笑...

心儀神算也~~好彩改左期咋~~好凍