嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇鍾意呢啲棉裙?

有冇鍾意呢啲棉裙?

我經常響街上見到有女生著呢啲裙、感覺都好舒服、之後買咗好條著、全部都係二手、特別鍾意女生著過嘅感覺、平時家中冇人時最鍾意著上、同埋會著住瞓覺& {3 D  c) `9 F8 \/ c4 H

; L) p- t$ _9 c; p! i7 ~5 q[ 本帖最後由 mimiwong 於 2023-6-24 08:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

謝謝分享!

唔好睇小佢平價棉料兼 one size
9 m. y: K; a+ R* [+ [1 }好蝦人著的

回復 1# mimiwong 的帖子

我外出也穿長桾
9 T: B1 q0 q9 T( m# |  }https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html

不錯!! 不錯!!  E2 B/ o' l$ a2 Q

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2023-3-13 18:38 發表   & X9 q# E+ s: x3 m; Z7 X
唔好睇小佢平價棉料兼 one size
2 m  Y- x$ g$ f好蝦人著的
$ |# S6 _, ?* t! a其實都唔算好平、都要百幾蚊

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-13 19:46 發表   
+ e, J0 o  Y1 i. T! @0 S我外出也穿長桾
7 a  ^! ~8 x( I+ K$ Q# ?https://hkcd.tv/thread-78802-1-1.html
/ J5 c  I3 p2 L# E$ _9 I你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
; J' {3 o8 G) q% a  I6 ~) x! s! e1 c; `/ |9 V( z

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-14 18:38 發表   
1 l3 Q% I9 H: m- O( Y( M8 j0 p. n: E8 }$ \
你條白色裙都好靚呀、平時會著裙出街? 我未試過呀、不過之前上山上著過、之後仲搞濕咗
# [6 t4 v% X4 F- i
' a& P% F4 a! v9 p3 N有外出穿上,比穿短裙方便
+ A- _; V! v( r$ S$ A2 p看看本小姐短裙( Q$ }3 I9 @7 J' b6 R, r! _, q1 t

" q5 L" i0 k5 [" Z0 c# E[ 本帖最後由 joey221 於 2023-3-14 19:14 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 joey221 於 2023-3-14 19:12 發表   8 o- p2 a/ e8 k. X

7 z- M5 D& X/ b& O' O/ \) M5 ]* c( E3 w. H
有外出穿上,比穿短裙方便0 ~* |+ q+ G; N& t) W
看看本小姐短裙
4 d$ Q; R& f( z: s
有啲三級喎

引用:
原帖由 mimiwong 於 2023-3-15 18:24 發表   - u, F9 c! f! a2 u: D4 V. S. W
; N) _- n4 c% I1 e6 u
有啲三級喎
  B7 p2 G+ k* S, g9 ~, x$ p4 ^7 i

6 t1 v+ b, U9 ]+ G/ {3 ^. ?+ _想要摸本小姐?

長裙遮腳,唔剃毛都得+ A2 G3 ]) k4 H$ c  ], U
, D- u* u. s/ u6 M4 c9 @. f" _
但好難著得好睇

引用:
原帖由 1677 於 2023-3-17 01:16 發表   
$ ^+ B" N! j/ A長裙遮腳,唔剃毛都得
) G' Q1 N! j4 M& I0 @* C; k) p/ F+ s# _5 t. Y& y; m
但好難著得好睇
) j3 ]3 C  u+ j, ~! A8 `6 T
不過著上身真係好舒服

棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
Have A Nice Day!!!

引用:
原帖由 AnnieM 於 2023-4-12 22:35 發表   - I& k9 O6 a, D5 R5 @& P9 q$ X
棉質裙很舒服,因為比較柔軟。
1 h% s( E% x2 }  X+ x所以包J遙動時係超級舒服

休閒風,也不錯,就是没有什么版型

最近訪問的版塊