嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

"魔術美麗"大清倉

"魔術美麗"大清倉

各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
覺得好的就按一下感謝吧~~
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:24 發表   * O) j% d0 H  f2 y* ?; }% L
各位姊妹門,收到風旺角道寶安大廈間"魔術美麗"由三月份開始,整個月開倉,全部貨品6折! 我諗佢地應該係想清秋冬的貨吧!
  c1 F; i7 O1 n
4 U4 p* r5 K! M* A* a
  G$ ~+ C4 K$ a. J+ ^' l+ @
where is 魔術美麗???: Z9 o! k5 C, B" P3 s3 M3 g/ {
, z, m1 o3 m1 c8 a' Q% n
sell what???2 b1 n1 x; I1 F( r- ?  D
. A3 _6 \7 q  i6 n3 [# b2 G6 M8 v4 k
please tell me0 J4 |3 `% I5 h" r
5 u3 C& U0 a; }3 X7 B2 T
thanks

Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!, B/ w7 J/ D+ H
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲襪, 胸圍底褲等等, 全部女裝!6 J+ b5 y$ Z! t: w% i
地址在上址2樓!
1 N( d4 q: |5 k8 Y: \' U/ s"魔術美麗" = MAGIC BEAUTY! 希望大家執到好野喇!
& C! g: }; y- g9 d* b4 I) }/ C1 Y" H) _) f; H

嗚嗚
4 a/ u  t' `3 D' R2 Y" t/ Q偶在台灣
, c$ Z; r. ~. T- L/ S  P5 }超可惜的拉

搵日上去掃貨
# R! B/ ~  q9 T; v( S) r. O' O* a佢地收幾點?

好似係早上11:00時 - 夜晚11:00時!

開到咁夜
6 E% F& z; D# I/ v4 ]( u( A" p; f2 O岩晒我

聽起來不錯呢+ u7 R0 q% Z* B- h: E$ Z! ?
香港的CD姐妹可以一起去啊

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-2-26 12:28 PM 發表   0 n8 X! j7 }- [4 S2 J
搵日上去掃貨( T# G# f& ~% v- C3 k2 Z
佢地收幾點?
我可唔可以搭單一齊去) |5 p( N% m% D) R2 @! r' d
我熟旺角仲多過自已住果度
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 CECI 於 2010-2-26 01:51 AM 發表   8 p  }8 i( C; y4 S- l# T: L1 a
Oh! Sorry 各位姊妹們! 係我冇頭冇尾SORRY! 詳情曾在http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10805&extra=page%3D1商討過的!/ [! }1 M* p: y! s+ |! B
其實那裡是一個cd竇! 係一間上樓舖來的! 專為CD入貨的時裝舖, 那裡有高跟鞋, 衫裙, 絲 ...
補充資料:http://www.xl-japan點com/
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:48 發表   8 ~% N2 V* v! D
補充資料:http://www.xl-japan點com/
$ Z6 S/ |+ W1 A9 Z9 S% _7 o

- ]* L# u( V, {係呀!係呀!JG真係唔該晒你,幫我補飛! 就係呢個網址喇!(http://www.xl-japan點com)姊妹們可以睇0下有冇心水OK的,Send個Mail問0下有冇貨先! 因為始終係開倉時期,都係問0下好d,免得失望啊! 因為上到去,見佢都擺唔晒咁多貨!
) j$ x; [4 ]1 u: l2 C另外,如果姊妹們上到去見到個類似(唐詩詠)0既Sales就直頭話佢知係CD,買0野比自己! 佢幾好傾同睇Size幾準ga! 可能做慣我0地生意掛!

thats is some good news for me as i need xl size

價錢都幾可怕@@4 C$ X* U9 i! Q  G
可能係大碼既關係啦& I' s6 c0 m7 y" L) ~5 i, U$ j7 D
不過佢d鞋起碼有6-7成我係淘寶見過
8 _8 ^& ]7 U7 @( e/ R, C" n因為淘寶好多大碼鞋店
& _' v& w+ I" i0 I! z價錢平一半以上

係咪得大碼3?$ N0 S+ q4 T5 O$ H
而且周圍shops都清緊貨.............

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-2-27 00:43 發表   
; K6 |8 p0 ?/ z  p我可唔可以搭單一齊去6 a5 V7 r/ P5 C* \- D/ l. f
我熟旺角仲多過自已住果度
% G; p" d% U0 ]" T4 g

9 N$ I5 t5 ^+ K4 k- W' B! s' Z. Y+ A6 D$ C
我暫定約左ceci星期六夜晚上去/ _; F. i% c' I- W7 u& c
你同唔同我地一齊?: a7 r2 L; \* f& M2 a5 t' i
pm我地啦

去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了!
& T0 D3 o6 i9 A0 Z' C校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我

引用:
原帖由 Saya 於 2010-3-1 19:23 發表   
/ L5 }0 g6 z- Z, F. m6 ^/ I( {係咪得大碼3?" r( S/ T8 O( G1 D& O. F6 }
而且周圍shops都清緊貨.............
. d4 ?* a, W0 r3 j$ f3 f5 O9 t

' {1 ?0 g1 _4 h* d7 b; CSaya, 唔係呀! 佢地真係買女仔衫起家ga! 不過由於係樓上舖, 所以好多CD摸上去,我地又消費能力比較高,所以佢地返多dd XL及XXL的貨,一般女仔SIZE梗係有啦!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-7 04:48 發表     W) i$ q0 a2 w/ N5 Q
去完Lu!我的戰利品包括:-1對平底鞋,2件夏季連身裙,同一條牛仔褲...總共洗左600幾蚊...荷包又輕了! + S5 E; h0 H8 ~* q/ B
校服收藏者都有戰利品....自己介紹啦!!! 佢洗d錢多過我
* X: E6 N, V% Y- F
, k/ a4 o1 E8 J1 ?# M
/ @8 m$ t7 s. I3 Z' r7 f直頭係以"血灑旺角區"形容

聽起來不錯呢 ,得閒走上去睇睇
* P9 Y' r* P! P$ T+ Z$ u1 F香港的CD姐妹可以一起去啊

駛唔駛預約左先上去??