嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

連續2日都著女裝底底 + 絲絲 + 爸爸

夜晚訓覺就換埋衫, : Q! N! O) c; P0 a! c. `. C
日頭就淨爸 + 底 + 絲! }4 B( G9 K- t2 v
好鬼滿足呢....* l: y) n1 _8 P3 d. }; @$ o

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
返工戴 bra ?' |1 u5 o3 `  k( {* q
我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲1 Q- H, T! o6 B8 W
不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
アンジェラ

就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到

我都間唔中會女裝底底 + 絲絲 + 爸爸 , 天熱就冇

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
+ ^5 ?/ h, S) r7 y2 e# ~9 e夜晚訓覺就換埋衫,
" N( a, I, i  U日頭就淨爸 + 底 + 絲2 T( n6 ~6 ]0 |, e+ i
好鬼滿足呢....
+ q/ Z$ Y4 K1 Z* @- f: Y1 I
/ b  h1 r' m# n( _' ^2 c( f
* O4 M& r$ W/ ?, \9 G4 J1 E* i  G咁好 7 {% M7 e( _+ c, r* d- T/ i) G
夜晚都應該著舒服的衫ma
3 ^9 {4 k+ @1 U4 F
' c1 I5 i$ i+ E還有我覺得姐姐你的相很靚

我都連續兩日戴bra出街
$ k" Z8 I, N6 g; Q$ p- C2 y, H6 M5 O尋晚仲同幾個fd食飯添
YV3S1E117XC050141

好勇敢呀!!!

小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!

而家我都好少戴bra出街
8 D( O2 J- D8 s3 N/ I返唔工得啦
; y6 `3 @" u7 Y- D2 b好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"
$ f3 Q# C5 k3 ]" h7 H3 s4 h我有兩個同事都係咁玩.....3 k' _4 t7 H1 x, V' |
絲襪就呢排著多多8 ?/ V* ~" ^  M. r6 F( o- L4 `
天氣涼少少就著返工2 c2 z' l# y" `+ Z5 B
感覺好正好舒服

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-3-17 23:45 發表   
& r! C+ V9 |0 O夜晚訓覺就換埋衫,
9 L' n/ c+ _& {$ u, p' r日頭就淨爸 + 底 + 絲: i% e  k0 f- {7 y# V. q2 [
好鬼滿足呢....* i! b! v4 ]2 B% D) c. k
/ A6 S3 x- x8 @% ?1 y
我以為你係女仔黎
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-18 09:37 發表   
0 g7 k3 i6 H& B/ ^7 r& V而家我都好少戴bra出街: ~) H# r6 R6 w) ^- L) }2 n
返唔工得啦
: l* }  `$ u% e好似angela咁話"一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒"" E( ?! l: M: E. s) o; `4 w4 P4 g" J
我有兩個同事都係咁玩.....$ ?' d- N: W5 m/ l: l
絲襪就呢排著多多
# o% ^- u5 b) o' u3 T0 H: o天氣涼少少就著返工- `. \7 R- f, o  Q& `/ S# z
感覺好正好舒服
( \( ]2 w/ ]: j
0 `/ G$ Z/ u) v& z9 h男仔都會玩既咩? 男仔玩揸波龍爪手既目標唔係另外一個地方咩?
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

你是名副其實geCD

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-17 23:56 發表   9 q8 k! I0 E1 g& d( ~" e. e9 X- d- x
返工戴 bra ?
5 F9 e1 B; a9 a% A0 u4 X- u' ^我就唔得喇, 班同事癲 ge, 一個唔覺意俾佢地玩揸波龍爪手我就即刻穿晒煲
9 W- q, h, r" m0 V! ~+ S/ Q% R不過唔本身都唔鍾意戴 bra, 感覺唔係幾舒服, 都係 cd 果陣為左整大個胸先會用
) u% p1 b: E+ g. D, {7 T  a- Z0 r

/ J' R8 }4 [- m3 \) o2 J4 R係呀... 不過係要好小心
! K# f% ?4 k' v; F  {/ @5 ]2 k* O畀人拍膞頭/揸波龍爪手 就一定穿煲架' R* {1 ^2 Y5 J5 R
同埋, 由於有bra 集中... 前面就算唔落pad, 點都會凸少少 (緊緊fill 到size a)

引用:
原帖由 倫姊 於 2010-3-18 01:26 發表   " i8 z& p7 j) _: X

$ l* U8 G+ l  g/ \) W! n8 k( g" b0 _- o2 O' X2 W' |
咁好
# ?' L, ?: `/ w夜晚都應該著舒服的衫ma
3 Y+ r) b3 ]: f* h2 D
0 P+ a5 o0 G/ W2 w還有我覺得姐姐你的相很靚
, ]8 ~: ]4 e( t7 g- T: i  b, ^9 w! i: Y3 P
其實...以前就會著女裝睡衣訓...但由於太薄, 第二朝就一定冷親 8 A5 j1 {  K- G/ u7 }% A3 D
er.... 頭像相中人唔係我黎bor....
4 W, L3 T7 s( G$ Y( K我都想有咁靚

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-18 12:14 發表   7 s% w. n, p: U; B6 s! h. \& T5 C
4 [* o) @2 Q* x3 W7 Q1 s  E
我以為你係女仔黎
# x1 e2 s, ~; p# ]1 \7 ~3 v
相中人唔係我黎架* h0 p5 l; D8 c9 O6 I

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-18 07:56 發表   
( A% J( T2 g* W. Q# W7 i' @- L小妹每日都著小底底返工、出街。天氣凍時就會著埋絲襪添!至於帶BRA遲啲就要日日帶了!
! r' [1 ]' o. c1 L! S
我都只係襯天氣凍至著到bra bra 咋  K0 P; A+ M0 I, m; H/ N! L. K
因為可以加外套遮一遮... 唔係會好礙眼(因為明顯凸出黎)

影嚮呼吸, 又有可能訓唔着

依家夜晚訓教有時候直穿絲襪褲訓, 朝早番工前就可以直接著住絲襪褲打飛機, 好 high 啊
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

樓主你是坐辦公室的嗎?
! y  ]# j2 H" _! @因為這樣穿著很容易被人發現
! Y8 I! r# H4 Z0 B你真的好敢穿喔

引用:
原帖由 快樂女 於 2010-3-18 00:14 發表     N7 A! h! M' `5 o) e, ^& ]
就算帶運動bra係入面, 心理上都係好怕比人見到
' G+ W% ]( J+ V$ ]
同意8 ?6 l$ f% K! n1 u: b/ q( Q
雖然其他人好少機會留意到(除非你件衫太薄 )
" |2 d. h$ r3 ~0 O# t但始終都係衝唔破呢關
5 }8 P7 K& O8 S& |( `" e, b" ]7 W
5 W7 n8 }6 h) ]1 i: Q另外....戴住bra訓覺會壓住個心口, 感覺唔係幾舒服

最近訪問的版塊