嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好唔開心囉 >w<

好唔開心囉 >w<

我第一次來到這裹,都係睇過suki妹既主題先留低這個論壇,. t" N9 C! M8 x1 v
  e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉
0 A; {8 l/ l5 W/ L5 K( C
' m+ r0 n' q2 T. A" l/ x  U 超級勁唔開心。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
原來係SUKI既粉絲~
, R' }& _. C# K- U( F1 `# i- O+ v咁你就多多PO相
# u) M' A  t+ @+ f: @& `好快就會入到保護區6 l8 [  J0 P8 P" v0 ~6 b7 D9 g
加油

同埋你稱號度打錯字& h/ n9 F) G9 F: X
佢唔係早洩學生妹
* R5 M' s% H- y# v# J6 n0 z無三點水架

慢慢努力吧~~~~

suki 的fans...

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2010-5-10 20:14 發表   
- Z2 Q( H& R) I/ Psuki 的fans...
% ~1 g6 T2 H8 q- c' B6 W
suki咁正
* M9 H! i* K# d, L# {& [. Q梗係多fans啦

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 21:45 發表   ' T2 F! \# t/ Q: _2 k7 ]

2 ~+ _: E* a# O/ s4 usuki咁正
9 d6 p: r" H$ v, y: {$ W梗係多fans啦
, b$ I8 w' ^/ L講得啱!

我又加, 咁有無團章架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-10 09:50 發表   . p# i- F1 N' c7 H& e* C. H( @
同埋你稱號度打錯字
& y; r1 L$ `  Q佢唔係早洩學生妹
. z- L2 y" h' P9 h無三點水架
. {+ s7 V+ y* N# U/ d( G) I

6 K. H0 }# u2 @2 }) Y% Q洩洩
3 e6 H9 A! Y" \; n( f  t; O! x唔通 suki 真人有呢個問題

唔係洩洩咩?

粉絲團.....
5 R  a" ]8 i7 w* ?- f2 F4 @& }+ R# s0 C8 X, B
官方承認左未嫁?

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-5-11 06:41 發表   
# M! v9 i+ c. g$ g% n6 `粉絲團.....
( Q: s+ W8 \' u; K! ]3 B. p6 W( [; ]$ g4 `% P2 [
官方承認左未嫁?
( J' N! B: a! c; m7 x+ V
係喎
) s# Q- x( B  a6 N& p# |6 N其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
! G; T' E* o3 p5 m  k咁大家可以識多D朋友仔

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-11 15:09 發表   9 o- E, h" a  s1 D8 w! C9 w: l
3 y  C" ~3 Z; {
係喎( Z, R8 G% N- Q) S3 [/ O: O
其實人氣高既CD官方可以幫佢開粉絲團
% b& V& G) S3 s2 n: ^6 \8 [. l' X2 B咁大家可以識多D朋友仔
, k! w5 }" p+ q, \# B( Q' Y6 @
好提議喎!

好呀好呀~  主post SUKI妹既相~

我都重未入到保護區呀

引用:
原帖由 leeon 於 2010-5-12 07:27 發表   
0 W& r  Q: J% m  Z, F, T4 ?' d好呀好呀~  主post SUKI妹既相~
  w; y! m, A" b
你要po自己相先得架

同埋我既預感都中左% ^" c* S8 `5 s, i  A, }
suki可能真係會離開我地

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-12 11:37 發表   . x* h. i: K; e' N
同埋我既預感都中左
/ E$ H. T% L" s! Q' K9 Csuki可能真係會離開我地
7 w' K8 X2 z& A- a7 `
& z$ f7 o" f6 `4 q  A$ ~發生咩事? 可唔可以簡單講下?
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

e+成日都要什麼CD點數夠先回得post,我接收唔到囉 <---------agree with u!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-5-12 13:58 發表   
9 d2 j5 j4 C! E9 U- H# d6 F% m" r) ^( v

: u: @2 ?3 Z. F& _發生咩事? 可唔可以簡單講下?
/ F' t6 ~' g5 ~( J  N1 s% w) R6 M# \
- d# t, c4 X" k" S' p+ E& d
唔可以:) & G4 @+ L. `- V- m1 k" I
我地知就算了
8 }$ f/ Q$ z7 O7 r5 `9 f) w* B$ d) g* Y4 ~8 c
/ D9 B* G# f8 @
PS: 我都冇CD點數 orz