嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

唔知佢係咪cd...

唔知佢係咪cd...

今日我送食物入沙頭角~- T5 |) Z/ F- A8 t$ d( X& E) Q
x翠豪園~佢係有頭巾扎起左d頭髮~
$ r- j# {3 `+ ?) {$ m: s之係背心短褲~1 E5 X9 r" P. g: ~
d手手腳腳勁白勁滑~
5 U! g2 Q, Q1 i7 i  U. Q& t隻腳又細喎~( P3 M/ f2 u* X" E; l! M' r1 m7 Q
總之就好正la~
1 R# ^; J  E9 e+ M1 h) L1 x# L; a唔知佢係咪都係cd.....呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
呢d裝扮似TB WO...
add我MSN啦大家

suki出post@@
; G; q2 T% u" b* O1 R' _做乜唔驗明正身?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 08:45 PM 發表   
/ c; `( S# L, S- n6 rsuki出post@@
9 \" j6 P2 f6 Y& e做乜唔驗明正身?
; |+ R# y* v# Z1 o6 S' |

' c% E2 `0 s* D# G) I- e6 Q% K點驗明正身丫....?

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-7-7 21:06 發表   , c1 x% U  Y" B4 ^

; ~% x5 q0 V/ n  c5 l6 p: y6 Z* `# t- n+ I
點驗明正身丫....?
* f  O# [8 G- A
用你自己既方法^^( J1 ?% b- N/ U4 e4 w2 @5 U
如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭* K- j; s4 F- y8 `- M' H. w" s
叫佢拎曬d絲襪假髮出黎

我諗應該係哇

單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
* k+ B3 }* h. ]5 o5 l唔係既就唔知你講咩la

你無端端去沙頭角送 "豆腐"?

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-7-7 23:23 發表   
" o: V1 W& \0 e4 p8 u  c你無端端去沙頭角送 "豆腐"?
( L4 _, J" h/ k5 F8 k( e
* J3 i/ H' r4 W: C) M3 ~' o$ {送意大利菜呀

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   
, E" ?# @: w# W' N8 g2 t- v4 ^7 l( g9 A2 T* U0 [+ \$ U
用你自己既方法^^
4 v* D" U* u3 U+ X3 V4 f1 M& X) t如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
* n: B4 Q9 N6 i+ Q; k* r叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
+ Z+ S/ n  {, o  X
undefined undefined 幾有創意啵

引用:
原帖由 Saya 於 2010-7-7 22:48 發表   
* J0 ?" f' C0 v( i: F單刀直入問佢有無CD, 然後睇反應(心虚)
0 z! L' i  x  h唔係既就唔知你講咩la
: {2 s' E9 V1 i" j2 m+ f佢反問你要邊個歌手的CD' v7 D9 O  k- I" O9 S! s8 M
3 i' E5 Q7 v( v

引用:
原帖由 alex8826245 於 2010-7-8 00:05 發表   
/ d7 }. E7 m% C1 j
% W! K( l- R. Y; B, l2 x2 l; M* gundefined undefined 幾有創意啵
1 E0 |& s7 Y* }2 S' K# c( E串我 # R% D4 S  @4 Z5 u  v  N; D; z% e
講開又講好耐都無見過支槍
0 j6 f7 F4 V+ h. g' H有d掛住佢添

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-7 21:10 發表   # R% Y5 B' K  `" ~

7 P) z6 t1 J$ j, L5 u( H& k9 S用你自己既方法^^
) P, b& T2 y7 x3 V" V4 Q& C. p如果係我就會拎支槍出黎指住佢個頭
5 H% g! F( v$ I) d5 H8 m叫佢拎曬d絲襪假髮出黎
8 ], v5 `- n, b& J9 f  G# v- M/ e* X& q/ F- w$ p
喂喂
& K9 w1 A  U! v! B* v0 L你支鎗唔係用黎指住人架

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 12:29 發表   
( N. i- a# D. [; ^& F; H! M  O' Z4 U  Y+ y. n
串我 7 C$ h5 C2 D  K; ?) J0 Q* Y9 y2 f7 V
講開又講好耐都無見過支槍  ~: v; U% V  R/ w6 G$ H
有d掛住佢添
$ s, \1 Q0 f9 H- ^+ m7 [. h+ \8 ~" i" I9 y  k0 A" D' }" n
( i& x* @  G& q! R# i, f' T( V
大門為你打開
* n& j0 p1 z0 a0 w1 k5 ?不過係你唔肯返去者

回復 14# 校服收藏者 的帖子

本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野( \4 l: Z  }! y+ @' L7 P2 w
不過而家要幫人搬屋都係下星期先

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-8 15:26 發表   
, ]- S! I6 y. J; _$ s本來打算聽日返去拎野返屋企練基本野
) M2 m8 a8 v$ f) i3 Q不過而家要幫人搬屋都係下星期先
; V% S/ N5 z; N2 H練乜野基本野??

無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-7-8 07:47 PM 發表   
& j) e$ x. f1 j2 F. V9 B! G7 _' |無端端點解覺得人地係cd﹖佢個樣本身似男既﹖
) C; d/ Y) Q6 }$ C' m; C其實佢係男仔~100%!!

點解你成日都話見到cd嫁?
- r' l/ G' U. {4 L: t我成日出街都見唔到喎!

最近訪問的版塊