嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

---Delete---

Q& |$ j- C/ i% w
5 x4 e, R1 U+ i0 j6 ~* Q8 H' l7 H[ 本帖最後由 1989 於 2015-9-16 02:10 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under

引用:
原帖由 sinson 於 2011-8-11 21:00 發表   : e- |7 `5 r" y. e, ~
真女性每個月都會M到,唔可能真空唔著under
+ y& J* i) k7 V" a但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視
) M0 q! s' }: m% g) d( C0 F連做任何事都有難度

而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...
, v) F. K7 f) V6 B
. v. G  A$ \. E9 y5 ?如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、
/ g, T0 g8 |0 r轉換心情係最大嘅好處
唔鍾意女人。只鍾意女仔

其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?% |* t, B+ E. J0 G' h4 y
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
' `, Z# E9 ]" J, t& @) @+ R但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
( M- q# A5 [, R5 f# |可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔
+ `2 V1 U8 K, l" {: M* E! ?
: ~9 u$ e' k3 {內地一個貼吧關於變性等等討論區..
0 Y, A9 T# Y1 t8 q# Y7 h# I3 `  T其中有一個男仔((個時想做女仔)) 服用左成年女性荷爾蒙藥..
1 Z1 |4 B# Y/ M( @( v9 `最後好後悔, 愈來愈想做番男仔..仲攪到自己男性功能失去((但有人講會可能會好番,如果停服既話))
% E# `' O1 E0 i# S( ?+ N. z$ Y4 c% I0 ^
個人覺得做cd 好地方,出街真係好開心,雖然成日驚呢樣個樣,- ?7 F* f6 L& w& S" @, h) |6 y
但真係可以放開晒煩惱咁去街街...呢樣係我唯一所鍾意..
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 怯~~ 於 2011-8-12 03:23 發表   9 b3 R1 H+ I3 ]0 V3 M
其賓你清楚自己係咩類型嗎?? 係ts tv 定其他?$ v7 A) A4 q4 T% V5 Z
我自己有時心諗, 雖然自己好鍾意cd
% E3 N' V* b. R5 M! v但行為上都係幾男仔下..心態上都係男仔..
! Z8 t% K  e3 n可能如果變左性等等, 自己可能想做番男仔/ D! ~$ l# F6 C' |
" w4 l1 s: ]; z! _; c0 }6 X" Y* G
內地一個貼吧關於變性等等討論區..
, n7 u! @6 g. S4 H: y) x; m, }其中有 ...
" p2 K" E$ P  |& A* v1 S2 U( Y/ O' i+ ]- h4 b/ M& d7 j# n
10000% agreed.  I love CD, but i prefer to be a boy.  i encourage TS and TV go through transition.  it takes time & MONEY too.  a lot of US and UK transgenders.  just be yourself and enjoy yourself.

CD唔洗来月经 女仔就要

引用:
原帖由 1989 於 2011-8-11 21:30 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/redirect.php?goto=findpost&pid=457067&ptid=22690&rpnum=328686]
# ]* n7 }3 B* D+ g; U但可以有人關心, 而我地只有成日比人"其"視 1 `6 |0 d' j1 C# \+ [$ x
連做任何事都有難度
/ F+ U; W" b' D( K
( {$ L! k) x+ h  q你係靚既 男女 都有人 “關心”
. X+ l  c% P4 U) i3 S" ?( e" C相反一樣

love girls can me low B pak chi and other ppl still can say you Q

引用:
原帖由 riki 於 2011-8-12 17:43 發表   2 T0 N1 F- p, m9 Z
CD唔洗来月经 女仔就要
0 W8 E3 j" l1 U, j" x, i
其實我唔覺得呢個係一個好處囉...
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-11 21:34 發表   
# T# r6 }/ W# o7 W# P2 r- _3 e/ u而家見親靚既女仔都好羨慕!成日搞到悶悶不樂, 心情差...8 }" Z+ H. `/ P$ h0 U; B( y, F
, ^* P- J5 [- _! _4 y
如果你係諗。CD時望著塊鏡咪精神晒囉、2 K  j8 n) O- ~4 ~* f- {6 _! S6 k1 @
轉換心情係最大嘅好處
/ g3 S, H+ ~9 L, g! z% [
) F+ t+ g! `  M( U, j) i7 v完全認同ar~

CD有CD既好處( P& B" c# e" ~& L
女仔有女仔既好處' T* q6 ]: I; j) G; Z# l# u0 R
不過點睇邊樣好D就你自己點睇啦

我就覺得CD咗比正常女仔多D人望

我CD有一個好簡單o既理由:
  W* i' |! K, b) w女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!1 s! A. K1 k) Q7 T
著女裝真係舒服D架

做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
  o) s7 _7 [. [- Z4 ]2 R不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !. b2 |+ C+ f% r* S+ h+ J5 Z% T( M! z
. A3 R# W$ V) u1 n( V9 [& ]% U/ K
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
5 r% `" s) @' |6 P8 [: }! e; R但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.
, v4 ^- v5 R* n0 V1 r$ |自已好保守, 好想找個愛自己的男人, 但每次都只是一次過.
; i  N4 n! L) Z8 J) g3 `, {! Y做 CD 才知女人的痛苦, 男人無個好,
& _6 d2 e. \) k# h( J2 e( p, x就算自已多尊一, 守身如玉, 他都會去找别人,一點不留情.4 _0 t! p2 Q7 J" X
如今我只在家穿來自愛, 無情就不再痛,

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   + J8 H5 G( r+ q  F: b% T7 x" M! t
做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追  X1 Z6 {6 L1 t1 H
不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
/ j$ ^& P# V, ~- F# F7 K' x* c" S: S6 U9 Z
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,
! G- Y1 B! f4 w但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.9 _% c# ]+ I0 U0 {6 U
自 ...
# g: C, c! t! y" p1 B! B3 `+ H
可以無情得幾耐=(

引用:
原帖由 free24488 於 2011-8-17 16:08 發表   
2 O2 O' a1 e  E2 F+ p/ u) q* ]* o做 CD 年紀大了無人要, 做女的只要開放 D 都有人追
' y- u) r2 l2 C3 ^3 D不過 CD 不會懷孕, 最小不會被人下藥攪大肚 !
6 Z: ~3 B( M1 a: k( p2 U: U  R6 q2 B  E+ y/ Z
我性格似女人, 但我只會穿性感內衣給男友看, 做盡女人能做的,; j6 Z5 D4 ~" v
但對他好那又怎樣?  到頭來只覺得自已是玩物.9 J6 e% h; |& p& g6 F
自 ...
' z0 Y! Q1 p4 b" z' f  ~# u巴打有個男朋友 ?

引用:
原帖由 1677 於 2011-8-14 03:40 發表   
# }3 C( T( o) @' d) q& P我CD有一個好簡單o既理由:6 {- C% r  e4 B  u, j/ o" c
女裝衫無論質地定款式,都好過男裝衫!+ P; m+ q/ ]. a. k( ~  r
著女裝真係舒服D架
8 x3 R3 W/ B0 X0 G% i6 C7 ?
# X# G: |" c* A! U1 Y9 d* a* m0 H
而且款式同選擇多好多...1 z4 Y# @6 a* h; E
Enjoy Shopping...
. f* w, I+ b3 [- }  J5 T, e0 L/ D" T2 a% P. b2 p7 v1 I

平日玩家中CD,減壓,但女仔會而且不能壓

最近訪問的版塊