嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

分享dvd太太新年紅色套裝內衣+2張相

引用:
原帖由 samou 於 2013-2-21 11:31 發表   
( K. S: S# _2 b3 g最鍾意依款新年紅! 影埋內褲更吸引!
" u# n9 R# m0 W+ S0 q0 S  i% f好的,叫太太影張比你睇,ok.

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 12:28 發表   
+ H' y3 a/ g  k. c! l9 |+ E
6 Q0 A2 @2 e( p好的,叫太太影張比你睇,ok.
. `$ |; m5 _5 E& X' F' }9 ?# J4 D+ S
一張唔夠, 影多幾張

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-21 08:45 發表   , D) Y( q4 O/ I' ]# b* `
! v& _! q8 B" z' d' P
多謝你,太太係幾勁架,32c
( X# K5 d9 J7 F+ h- k好多女仔/人都冇咁好波

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-21 23:51 發表   
% f" _0 Z- s- q1 ]4 {3 L6 e
2 j6 h5 o) J% z( ~好多女仔/人都冇咁好波
; O6 b1 \6 n7 L2 D太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-22 08:52 發表   
$ k7 g5 t5 {2 z3 S" [* J7 \1 c; M* H* h7 l% `, {9 _' f
太太身型細細,但波仔大大,兼思想開放(係經我長時間改造)!
2 u& b7 I0 W7 l% Y4 c$ i) q9 F8 ~5 T
夫復何求

對的,令人衝動的衣物^_^

引用:
原帖由 rita 於 2013-2-23 08:54 發表   3 Y3 J! C3 n- v9 f" n- ?9 U2 Q1 t
對的,令人衝動的衣物^_^
8 H# n4 K% G' _# d
亦係太太滿足我最愛的精神食糧.成人玩具!

太太的胸部很大唷 正

好長o既事業線!!
4 ^+ Y& F: H2 [2 C: c7 v0 a, p9 F
  t  I) Q6 Y7 Y# O; g3 T新年一定旺!

引用:
原帖由 陳美美 於 2013-2-23 17:06 發表   4 E; x' o* N4 V
太太的胸部很大唷 正
- I, G! {: q& |" Z! ^: y" ], P1 [5 ~
美美,太太的乳房32c都不算細小,
7 `7 Q. q0 |5 `* u所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 08:49 發表   
* U* R- D* b  W& \  m4 G  U
9 ]# P1 n% U# t0 O美美,太太的乳房32c都不算細小,
, F" G( Y. N0 t( }7 N" D所以我都算有福,可享受一對豐滿香味的乳房!
( K# ]0 K# k7 K- X8 }
重要一人獨享

引用:
原帖由 1677 於 2013-2-24 03:20 發表   : Q- n; a/ K! f: {4 Y9 z8 }! Q
好長o既事業線!!. @# Q' D* |! D3 e. g. k- }
7 U; S) Y+ X7 t2 Q3 `
新年一定旺!
/ K: {8 K/ L' ~! h% ~% f各位睇完都一定旺

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-24 13:33 發表   
- v: Z; y! J4 H4 P' a/ i7 o
' f7 `0 d, K: m4 V1 t重要一人獨享
1 n9 b: Y; I) Q5 V4 D: zno.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-24 13:56 發表   
+ z4 Y" c1 P7 i  j' Y" F. x2 V: c
no.也曾分一個給友人一齊共享!3p樂!
; U& {/ }- p2 m5 M. s* Z師兄個位友人真幸運

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2013-2-25 07:52 發表   6 _9 x* o6 K! }5 t! D
3 R8 E. ?/ s) F& e5 j  y% i
師兄個位友人真幸運
! V; Y9 l" h  l& i, m" u
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,1 b: I/ @2 D% j8 `/ H8 E" z
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,
, Q' o, m" `! ^! K其他喜歡,愛慕,單戀我太太的朋友都冇機會睇到!

/ h  Q0 C% k+ m& M% U
7 l  K, L& z7 s3 u# x( Z% p' J[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-2-27 07:34 編輯 ]

引用:
原帖由 dvd750igm 於 2013-2-26 09:58 發表   
4 R7 w1 c+ C% A# ~( u4 U0 y" Y2 G. M0 K) q5 t1 }: q! A7 o1 q
都係太太接受為主,嗰位朋友好錫我太太,樣子好,又氹得佢好開心,) i' Y0 p8 g& S$ [+ k
而對我又好,關照我搵錢,所以低益佢嘅,其實你哋都幸運,可以睇到我太太的裸露及神秘的內衣套裝,$ ?/ g7 S) x0 x5 F: m
我其他喜歡,愛慕,單戀我太太 ...
: C/ M. F0 s/ X7 H
叫他們一齊上來

小心身體;樓主

好正呀

sex sex.................

紅色的真性感呢!!