嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 豐胸運動

豐胸運動

最簡單/ z8 t3 u4 \$ b) `, d1 v7 n
詳細描述: @0 W6 S! k6 k: g
運動+豐胸膏前後對比效果
! \' Y5 T' f- d* G, u1 y/ j中文版, b: i; j2 k: d2 v

0 E7 P' w9 s# C5 _, {% I真嘅有效,可以令firm啲
. s( ]0 u8 c+ |" [& e
$ j( |6 `2 i8 Z[ 本帖最後由 w-wing 於 2011-3-24 01:19 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/
建立理性的價值觀,戀物也可戀得健康、快樂

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不錯的資訊~~ 等我試下可唔可以由34A升Cup去34B先! 9 m( E# ]" _8 f
得左話你知丫!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

第1個好唔掂呀!很累啊!
1 Y2 w" j" W: K( G2 x同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
! T8 s) R& ^& I$ l( v. \" Z! j我覺得3,4最好

引用:
原帖由 pisa 於 2011-3-24 16:24 發表   
7 @; ]0 s- s& f! i第1個好唔掂呀!很累啊!$ f# Q1 ?2 J7 ]2 S5 ?1 I
同埋第1個應該同時可以練埋膊頭肌肉0羅
2 l0 B+ i! `  A8 K! ?# q我覺得3,4最好
; ~) q, Y: y) N4 P# V# m2 b3 s! `第4個是内衣點普遍教你的挺胸法
香港戀物討論區 http://www.hkcdtv.com/

男人how ~~~~~:-o

引用:
原帖由 helpstar 於 2011-3-29 15:27 發表   
  C; e$ K* e8 \* A1 K) `男人how ~~~~~:-o
1 R" ]7 t3 s& D6 b6 l2 n9 q" z( K+ P  U
如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm+ y; y. U: K9 F: c' A
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 21:54 發表   ) d3 ^# |% p3 ~$ }* g: @

5 A. i$ |7 J5 r) J. w
9 ]. n7 A* @' [如果本身不是太瘦,按照這些運動男人照樣可以有pushup效果,nipple 位我升高了,cup有升1cm' _! f9 R! P" x) h: n1 F, S, _
只要不太瘦就可以有肉給你慢慢玩到有
0 f% B5 c4 P7 c4 ]. e

, `0 C* O8 ]+ |: j( I7 Y即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 22:10 發表   8 c- b0 j, g3 y' y
3 X( s8 x4 m* I2 r3 [
2 }( o$ N2 D) b7 ]# A
即係由幾多Cup升到幾多Cup呢?  
; |" l" V5 x& ?

, x/ o+ |( \9 U' b3 s/ }, n0 A" v4 y我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:11 發表   
7 Z2 ~1 q4 a' h' J: V' _: n  r; r+ x  }8 j* Q

- {2 Z" d( i8 i. T/ _8 [1 V我由標準AA 升 到接近A,如果你有肉啲咪升多啲、cup滿啲
+ p' c) q! P8 u  M- w
$ I% B- [. W! F9 y! u我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM!
4 \7 N' ?, @5 u  d3 K1 C有冇可能呢?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:16 發表   % h  H; g) u) |3 E
4 |; @! v/ V2 x9 Q
- V9 H( q5 G0 g
我有34A我想升上B  Cup要大多2.5CM! # ^, L, _$ B( I
有冇可能呢?  
* U4 E. p0 z6 v! o6 T7 y
飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:24 發表   
( N3 A' X" p; J9 L( _
7 q) {. G$ k& W( K飲多啲全脂牛奶(含有雌激素多啲)+運動就有幫助,但係只可以幫到胸點提高,胸底肉係要增肥才增加到(當然無女人甘圓潤飽滿)
9 X1 x% [3 k5 }- u# D3 W! w2 T' R
* L- y. C. V' t3 ?+ G/ O( y我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?

引用:
原帖由 adam5354 於 2011-3-29 23:29 發表   9 _0 P- R( k0 B) I' ?
- @  [' V+ a; N" b" R# a$ o

3 i% J, n, j9 g2 c9 A! ]7 y5 b8 ?我巳有34A真女生乳房! 只係想升到B Cup~做這些運動有幫助嗎?能升到B Cup嗎?  
, U" Z' k6 E1 j  P! J. l4 C
7 p5 k/ e' ]% m
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-3-29 23:46 發表   4 e: q% J0 V! e! Z+ B2 M$ n/ Z

N  j+ e/ W- Q, t- v3 T4 v6 z) i3 O6 J+ Z% m# K
人人體質唔同無得保證,幫助肯定有,升Bcup真是要你親身嘗試左才知work唔work啦
, i* O3 P9 d, @- T  B+ j
9 s! Z) h( t- c$ v; ], p( D呵呵試試吧!謝謝妳的提供!

GD~~~~~~~~~~~~~~~~~~

很棒的資訊
& q) f) G5 N8 D' h/ S- E/ R+ K正想試著讓自己有更進一步的身材

得唔得ar?胸部真系可以up up到?

超棒的~# S/ y4 H. ?9 |( M) f# r
趕緊來試試~~/ z; x) h% ^' z7 J8 Q

不知道這個運動對我們有沒有用,先頂起來

男生有無效架?
Hello, 我叫紫晴, 好歡迎大家去Follow我IG架
IG : tiffany_tszching

真係有用?