嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度  q2 X2 u1 y+ O( u$ Z+ k
不過唔知點固定塊m巾系底底度
# h/ H& A# t6 l- J8 T, G行得多,佢會跣泥跣去
4 D  y* n9 z. g* Y* ]請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   ) x9 b/ r2 T/ Z6 ^. D9 p- Y
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
/ }& A; H& k/ |8 M
% n3 |$ v# F6 s) t6 J% R1 v& D
我幾日都放左系底底既正中牙$ G7 }3 f+ ~# J7 K/ g& O+ M
但系呢,我行得多塊m巾就會移位
9 j$ Z! v$ B# O( a! \: P& R& t點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   
1 g: v. d" E  o+ F! ^/ d( V2 lM 巾唔係有雙面貼架咩
) i' e3 Z" V# T
3 M# i+ J" H0 S7 w" ~0 i! }我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   
* j* q. ^6 }. m& j- p' d你冇蔑貼紙咩?
3 n* g& i4 I# q, y! v5 n5 L% n1 h) {  m# M
貼左兩隻翼3 ~' ~7 J, e- t
但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表   # M/ P( w! M1 F& |
中間都要貼架
/ g. N* ?/ H8 ?; A! E2 R
撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   
& B6 @" A% I; g) Q
; A# {, B9 B6 ^: Y, ]( Y$ G撕走埋張紙?
8 a0 }! D  X; w) O& X' b- ]一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!* }% Q8 c9 H9 C3 A
0 o( h' Q- t6 c4 }' {* P8 p* z
另外,如果底褲係男裝,
, l! j% O1 x$ ]0 ?9 x! j8 R因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   ; F. e+ Z; }, X" s1 a/ ]6 F! O

2 ^, S; f  c2 a( d1 ~; E6 Q+ j! Z一定要的...翼點夠力..
( u2 u' m) u( y* m1 C1 ~. H. _

6 `! j& V7 W/ Y6 [! p琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
  l: ], N# `3 u) _/ x+ w7 }3 x箸女裝底,會貼得揾D
! n% [; F$ Q9 q" S8 m8 |$ m1 F5 }
0 j9 {4 _7 g7 h6 j阿妹d底褲我5岩著牙1 t; b2 ^4 ?: D3 p% z* I
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   ) M% T* e5 H. q: }

( i! M  S2 R6 e! z/ t2 s. N/ r# s9 u0 Q9 l* r$ [$ V
阿妹d底褲我5岩著牙
2 E- ]' @0 M  f7 Z1 I  }前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
9 ?  }+ f& x! s$ w, j4 u你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   - v6 P8 s6 x9 F6 }& d
5 l# T  `% S: G# g; Z
你阿妹有冇發現?
1 o% l; k* Y# b  a5 w4 W
/ o+ R( n/ P. v- y! ^
5知牙,希望無la