嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

問一問咁多位嘅意見

問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲
3 b5 u8 j- K% g5 z我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
/ N  E5 ?; m/ w' T  c; ?+ h絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
/ L0 }3 m! @: Y* l而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。" v5 @- r0 x/ f
Ps.最近果幾次先有用ky
- P" k/ r1 I3 x! @" J如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
覺得好的就按一下感謝吧~~

用底裙超爽二手好小除非去順

加埋自縛啦

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   . R7 C8 j0 V$ P
大家覺得邊隻自慰方法爽啲* u( Y3 |1 Q9 w8 {' F- s9 G
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom! a) h0 j  X; \8 a! F
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
" o, K! K; N6 o  v而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。/ @& A" U6 _( E( B
Ps.最近果幾次先有用ky. a2 u+ q6 S, n9 J1 h4 t6 f9 ]% a
如果有更 ...
) E# I) z" T( Q1 S
1 n+ V# \* T& }3 G- `$ Fthe pant are the lace one ?

直穿cc會好爽~~~~
https://www.facebook.com/poypoypoy1984

回復 4# misslady 的帖子

No ar 6 Q$ F4 d1 q6 x
未玩過lace

小妹多數用校服

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機

著校服裙, 直射校裙

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰

幾樣野都得喎,可以用condom,
) e3 k$ e+ J' ?  {( u再女裝底底,再絲襪!
+ E. W+ ~* q# P) u/ ?
( ~/ w; Z8 W5 V咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,
  l" k, A) }& o' P/ F3 m, f又可以慢慢享受!

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   
9 l# t* s# D" x; ?) b- t3 N著校服裙, 直射校裙
9 U2 B8 N9 U& }; n6 K6 Q
+ }, w4 y3 {: Y. B+ O姐姐5怕射污租d校服?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
6 ~' l: T  w1 ^% H; i& K, h兩樣都是幻想自己被人....................

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   & U- Z; t+ k9 w! n; N& A9 `- ^
我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,9 ^% o4 D: p+ ]$ R* {
兩樣都是幻想自己被人....................
; Y/ ^$ @( o) Y- m+ p$ m
( o4 h6 o0 V+ Z我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   5 Q# d0 S- s! N/ b. S8 H# F9 U. V8 l
( g2 f! C: c' R: Q9 e
( a" G. i# Z. [# B9 n# N
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
; {( e0 a, V% S
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   9 h& q0 \$ w' s' k/ N* ^+ A2 S
3 L- L3 M( l( M& C1 ^; w
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
" F, z2 ~8 ^) n2 l6 H

/ l0 q; D& f7 B3 b; v拒最多咪以為有個女仔系度挽

最近訪問的版塊