嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾
" a( W5 W: F# \  A: ^$ I旦從未試過系學校度換law9 r" w. j" M1 j5 J3 E% @5 G
岩岩上上下堂想試
; j9 b) _; x7 O5 h$ ?' t2 w就話肚痛要去廁所
6 h- `9 L7 l& |+ j& z跟住尼帶埋m巾去廁所. I& B% k+ l& h; l; z- i
由日用換夜用- J2 ~3 }+ S2 ]. ^% o2 d) F" K
換出既夜用就丟系男廁垃圾筒- ?( h6 E) R- S6 F! ^# V
一陣就會有人發現^_^
: E+ F! G, I: C2 l/ y) p' b* M旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表     ~& ?8 o# o  Q( N. S; U
你係唔係男女校先
5 I8 {, a0 e, r( @4 U% s- o- W+ n: S  q3 o# d* i
將軍澳官立' p0 H+ a5 H/ A' Y# ^  A( R
已有人發現男廁有m巾lol/ L2 M- s8 C# e
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   
8 @0 j% Q; A* ~; b; ]2 y7 S- ^" F你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
* b3 M  t9 h0 F. Y6 P' Z3 c9 N8 y7 `: A$ u
Kotex 夜用+ q* b& I1 N+ r9 {& Q% S% I5 j6 W
5止我果層樓,好多人刀知咗law
; \$ |; ?2 h2 N/ q, p* Z大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   . x. V# R" p" b* e9 E6 \  ?
你有冇著女仔返學?
6 J7 n) G. v1 N2 z: l$ x
/ J9 w- k* F& V1 W0 z& P" y: Q
如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
' S5 k" v% `% T8 s5 g女仔底底,,,,
' T# G, N- P% e& F9 V% z0 A' ~" _3 b' Q. T* S' E
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   + v  m, x7 g& A) H0 k
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
+ G3 n( V6 L( C! h: p7 C( G3 g! f  F, Y, U' t4 S
5會la
  T7 C9 i% W$ W0 J9 {+ L就算系同校刀5會知我是邊個la
6 d) b0 T9 D. ~. O成級甘多人
2 f5 E( j0 P/ ]! ~點搵牙!2 t+ _$ u6 ^5 O. M# g" P5 n
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好  r2 E+ p- ^0 d; s8 ?

" J3 Y" z; k. @, I0 w2 h[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好9 D  j% N3 k1 q, W1 U: o
你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
( \9 Z! X) S$ S( w
; @, F1 A: F' f/ @6 j
) i. W: |+ O; O0 x4 g1 W. y" U5會la
6 H$ F/ k: O; N就算系同校刀5會知我是邊個la  v+ u1 S8 k" ~7 N* }; H1 v' \' F  z5 T
成級甘多人
* j3 |1 T! d1 N+ p' t2 s: I$ E8 H$ j( K- M點搵牙!
+ b( ?( g! c/ b又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
9 }& z/ T+ f2 [! N: S" }' r
; ]! |: v; |7 V4 w2 N
我認為要聽下以上姐姐既忠告
7 \! t. z3 B! w' J; j妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?