嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Deldeldel

引用:
原帖由 yn_hazel 於 2013-8-14 22:48 發表   ! b- _2 e; o* V2 A

/ T0 Z8 N! V: K% q無計啦,依家全人類都知果到易買嘛
5 m0 U( e$ g5 X: ?  C+ @" E7 z+ o一年前買過套不知名黃水手百五。
/ k3 d* {( i! z我女友去買,有人仲話去party既買多幾套
' e( h: B: Y. j

9 u7 o: i1 w* B) H, {6 X但係有人話昌記都會問嘢架喎!3 u9 ^) h6 ?7 S3 R
我自已就未試過

昌紀,有些質地都好好
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
/ Z" [% m5 M- c8 j5 m+ g3 ?6 l
* b: S* Q) I' h) H! H6 @' W; Q
  b$ ~5 g# w# N, I7 I但係有人話昌記都會問嘢架喎!
2 Z( n" q4 y; n( r. C6 T! J& C! d* g我自已就未試過
* Y& H" \) ?, `1 Q4 p我都未試過,佢叫我女友買多幾套去玩就係咁多% D' k5 z& x& L  b) x+ _
同hard sell佢d party系列囉

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   0 J2 w+ Q! P# _2 @8 U4 l8 P

) `" a/ b! Z5 k  W2 p5 F. o* `5 A1 {% k4 M
但係有人話昌記都會問嘢架喎!
2 ]/ L% T+ U- \我自已就未試過
) k) S. X1 g5 M6 N' o
2 W1 _! c& y: k, }# K
可能係問你麥野SIZE......
( {; J$ [4 W: A/ j% L: w" V如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-16 18:08 發表   
& v9 q/ [9 X. w% j  q9 z6 t
- b* [; G) E. H4 u# L" G8 O5 \& X/ N  Z! h
可能係問你麥野SIZE......! n- E9 N3 G* L4 A9 N
如果我有女朋友, 我可能會叫佢著手機低(視乎當時季節)或者老同PA_L先生.
$ B5 i" D4 |% D5 }+ I. z
$ B2 a( i. ], g+ L5 w
我係金鑰都會比人問長問短4 ^, E% Q2 y+ M1 b/ F0 K( K
問完乜學校再問乜size

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-15 06:34 發表   
2 T; N9 X% g$ J( e! \  ]9 F; i0 [1 }3 m- L& {$ t* j

" R) N" q+ N2 D/ L% H但係有人話昌記都會問嘢架喎!
2 a; l7 U; N% k3 f0 n我自已就未試過
! w2 s  ]9 v$ ~' Y
無問喎!
+ l9 F; {7 q) k$ O# k2 q* ~走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.: F* `0 R. e  X& O
仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.* Y, M& r* c* h# ?+ q. p/ h

, Q4 N( p8 o4 O7 A[ 本帖最後由 kingphone 於 2013-8-16 21:18 編輯 ]

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 21:17 發表   
  _8 N4 N& [7 F% I: |! A/ T0 t+ ^0 F3 B6 z
無問喎!. ]0 B( O& z5 F" m
走過去同兩位阿姐講要邊間學校的校服與尺碼就得.
; E' k1 A! z( Z8 }8 s# R( j仲問你夠唔夠,仲想要D乜嘢添.
2 h; U7 T" ]  b! u# P4 `6 K
0 ^( s3 R8 l/ _- S! X. ]; T有人話昌記好招呼
/ c& ?/ e) p8 U1 `2 k8 N! t有人話昌記好難買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-16 21:44 發表   
! N) l, t, m7 ^) J1 W# `* B. S. `$ e5 x8 Z: S4 i3 f* t/ T) v

. S, s  {4 z7 i6 `  V" l# d有人話昌記好招呼4 m) ]( J) k/ K! F% K
有人話昌記好難買
& x1 _0 @. v8 Z! f! h我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-16 22:11 發表   
+ Y! x9 N8 Y# q" b) d$ _$ k  Z( M8 c
) _* w5 M' I* k' L5 D# L我都幫襯過幾次,真係非常易買,唔會問長問短.
" T2 g3 C$ R4 `! z& J  J8 n. e; ?  N
以前我都有去昌記,唔難的- U! G- g7 s* |! I% ]. I7 O, ?
但而家無去好多年,有人話會問

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-17 06:37 發表   
+ l4 M5 Y; n9 i7 h& |/ }9 s& f- u; J7 Q9 a2 z1 ]9 v! }! N- G# N
' m* N3 p9 U7 V+ V5 K; T
以前我都有去昌記,唔難的
; h0 W5 L' M! h: M3 m但而家無去好多年,有人話會問
( }9 V+ F) s4 f4 Z/ d7 J娼妓依家發展到去問既情度既話就莫講太子boss們,就連GYM或其它小型商店都會有難度 : L; d5 {4 K  q4 m" H6 d
我2年前去都OK,係咪其它sis太過緊張所以佢先問呢

前日同朋友開完房,就左去昌記買校服,乜都無問

昌記根本就沒有買的問題
( S) e: \+ F# J, n; t只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來; [* a7 B3 l; }
; X- I1 B1 Q2 s: C
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到, 但胸口位的扣鈕就很易彈, 不太實及位置有一點不合

引用:
原帖由 shaoshaomon 於 2013-8-26 18:13 發表   % L" {5 y6 f8 n
昌記根本就沒有買的問題  p/ M& Q5 v+ b7 l
只是的確, 價錢高了點(比之前), 總覺得有時女店員會給一些比較劣等的貨出來5 S7 A. V( {" |7 ^1 G( @
7 S* W" a8 m& A, _
打個比如.......協恩size 40的旗袍, 穿不上啊, 頸位根本不夠, 被迫換套真光的...明明同樣是size40 但是穿得到 ...
/ q8 F! P" Q: I6 N: O
爬文得知娼妓有時係見人開價,我都兩年沒到娼妓購買! s8 Z! W% h4 Z, d4 j0 i
沒買過旗袍系列,但是否設計不同所致呢?

回復 10# EarlyLight 的帖子

Me 2
0 |, T& M+ a+ t自己母校最好feel呢!: m. q+ q% B6 r- }) h
不過我中意自己著

引用:
原帖由 cherry7962 於 2013-8-31 11:26 發表   
& E  e# o; ^# v; bMe 2
4 r4 x0 _7 S/ e; C" Q+ K自己母校最好feel呢!3 S  v4 P: T, x: ?" ?
不過我中意自己著
! N  o/ u* _4 E* w- U( [有同感啊,不過我唔介意一齊著.

如果女友有身材叫佢著旗袍真係幾正
" v6 e  y4 l, v如果唔係st.paul系列都OK

東華三院同保良局,個樣純啲

東華三院同保良局,個樣純啲

德望高年級 or 真光

日本女子高校生制服最正!

最近訪問的版塊