嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
" N9 }7 r9 A6 @0 l' G' c- f- y0 \咁射法真係爽死
8 s' V/ q6 G) _- m' e5 {" q) K- g: D
; b0 R% K) f6 F/ ~! q2 l系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   
  X5 w+ p, Z" @6 L: r$ }0 S+ q, F" d
但如果唔洗好大陣味,
% s" }0 i2 J' U9 G/ t8 K唔知射完之乾左拎去洗,) y2 y% M5 A7 w
留低個積會係點呢?
* V+ z  N2 q4 w4 L- b% x1 V% e
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
/ E4 [: p- @2 [( ]$ q如果太大味我都會拿去洗5 |8 x5 ^" A- e* c, S) b
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
0 [1 Q2 V- X5 E9 w9 s7 E: J深黃就會變淺黃,總之就係淺色左. Z3 A) b: Q( R1 d: @" s* Y* C
同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
* @" E8 s3 t" \/ |7 l9 ?2 h# O# @; l1 ?$ e+ [
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
, R" E# y6 N2 Z# w; q0 Z6 B如果太大味我都會拿去洗$ M% F: D) y' _$ |9 n( @6 Y
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到& I& s9 d! M9 a8 S
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左' Y$ p0 {) j( R9 y
同埋放耐d就唔會好大味
  y/ y' b* Q5 _/ s' p4 g1 c7 g  M; B! q2 M
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   
! a+ q/ j: W) s) C) {3 \$ e6 g* r% h3 M) [7 q) m

6 }/ [! z- Y; F5 Y% F9 }尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
8 Z  W3 z* F4 n* o0 S6 M9 `
我就一時時,有時射完好黃7 Q( [: g1 _: h: K8 z
有射基本上看不出有黃" n4 k: ~7 G$ Q7 |, ?% [; x- m2 \
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   
$ Z! c* D- y) c( _% n8 X7 h/ P8 Z6 [, l1 A! \
我就一時時,有時射完好黃% c; x- d& o7 l( l/ O, S3 C
有射基本上看不出有黃# _; u4 K  K' ]& E6 R. n9 O  Y9 w
可能射得少
9 k# X5 I% i4 w2 O/ U' d9 o* T. @3 p' {# I
我是指射咗落去5理+ h( D# _: _9 Y3 @7 `/ ]
就會黃色一撻

我全都係射完唔理
: D, O' ?4 W. y, x- O* a都係唔一定會黃色一撻# d' @; h: C' [% Y
有d可能太薄 難有色d% a3 T3 W! m) a$ y, \9 T5 o
最近射過一件" b/ }! g7 l! q+ T+ @0 e$ Q
3次都只黃左小小
2 ^5 {1 B; g1 z1 ?- b背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖2 s4 R: u* z+ K
& ]+ k5 j) V- j" R$ h
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕( m8 V. t8 {  j+ C4 {( K
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
$ D7 |) B& y, [4 ]5 t6 E注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi/ q$ h: \. J  j+ H, h, ~9 A1 H

9 r& u' e2 t+ G( m% n2 E6 N需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
' d. \: F+ U+ g2 I5 V  ^洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
: _: N: [' X) b4 R7 f  P我全都係射完唔理1 `2 f1 M" |) `" ]3 [6 V' ~
都係唔一定會黃色一撻5 q5 i7 G3 X* J3 I4 ]
有d可能太薄 難有色d: n2 f& ?  y0 D' X6 ^$ k
最近射過一件
- G/ G0 C4 E% j& N4 v3次都只黃左小小8 ?" d) f7 O) e2 s& A/ F1 Z/ y7 M; z
背光看係好薄
( k7 M0 a, W7 u+ t: R! {

$ d4 B5 Q+ h' s- v' g3 S7 e一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   . ]# U( `) e6 O) K* f" c2 _/ Q
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖# s2 }5 u; i. L( }' R

4 O% V) U6 [, j: m1 D射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
; s  u. Q9 _- R$ G2 F用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理& Q: `) C/ ]8 Z8 P) q& z
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
+ x4 j$ V$ u% s- o% e, E  z/ ?, v7 u/ d2 r; J9 z0 g
需要正常洗衣劑/預 ...
: h1 E6 t% E0 W3 b) N. G( g$ {% X3 Q4 u% j) ]8 \) C# H9 u
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
* j1 _9 s5 C0 ?  n1 [0 x! X
- d7 h/ Y) T5 r3 |0 C0 l$ e6 s, L2 k( t3 a5 P) V* E
一件可以射三十次度la
( T0 s, q6 l. W7 [; U
我射到明顯黃
. Y3 S: f5 \( A% b( T. q  O就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
. r6 k3 Z9 f/ X* G  Q3 y2 P
+ t$ z- H6 w/ U* N我射到明顯黃
9 W# j9 R( f& y0 k9 g4 c就會轉射另一件
9 E& K+ d5 R# J5 L
1 V- F, r5 D& W) w7 I/ @- a, ]
我刀系,而家搵第四件泥射  n! J- I  U' Q- Z( F' z& q
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
, A+ f1 E1 c# l7 C( w
9 ^# s8 M) i: |* x) ]
+ x0 o8 m/ t, `7 a- c8 _2 T( {我刀系,而家搵第四件泥射
3 C) E  O% \: x- g可能會買件栛因
; K7 u/ {7 ]" S3 g
協因射完無咁易黃,
+ ^2 U3 t4 \1 C1 G% V, [1 q4 E我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
8 A2 C: D& e7 B+ c" [打完我射在地下!
* J) z1 V6 a# n( i
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令