嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-6-17 02:06 發表   
& S4 {# Z( B- ?5 s$ n我有興趣please add me [email protected]
/ ~2 D4 r1 l1 W5 b2 W7 T5 E

O/ X& ?( @9 U$ c$ {9 SADD 了
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

設備唔錯!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-17 05:06 發表   
% V6 a8 [/ L5 Q( t設備唔錯!
# U* R4 t$ v7 Y) j% A6 |( s7 R: H一同CD?一同睇波丫? % \* T: q2 C" @' X

" L" s& B: e! b[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-6-17 09:32 編輯 ]
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

很高級的設備

引用:
原帖由 powah 於 2010-6-17 23:01 發表   
& ~4 O3 H7 W1 i. A很高級的設備
/ L% z+ M, t/ `# v- p2 ?" Z2 _# U: z1 U  O
一同CD?一同睇波丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-18 23:22 發表   : A& x7 R* ?- L% s/ Q
不如夾錢買pizza仲好啦-.-
: v% g$ k3 @. }0 K, a/ {7 h( m9 _每人幾十
! Y1 i# s+ I# v2 d- A: j$ h4 h* X' Z" D
PIZZA 冇問題!一同CD?一同打Wii丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-19 18:39 發表   + e, g- A% F: E0 S
你邊區嫁?- -
" k5 Z; U) Y- \: A9 ^
! Z( [. V# ?0 ~
上水!

設備很high-class唷 @@"" h( |% E7 b! o% e1 Y
不過你住太遠了...so sad/_\

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-20 02:23 發表   & n6 R9 Z% D7 J- G) l! X( Y" s
設備很high-class唷 @@"' g/ ~$ W+ U* p1 g7 V, Q8 R+ v
不過你住太遠了...so sad/_\
, T% N4 j: Z" s2 ~" k2 Y: z- I唔洗錢都冇人賞面!又話太遠!

我都有興趣呀哈哈!!!
0 M6 e8 ~- ?0 I0 V我星期六日好得閒架!

我都有d興趣, 不過無衫呢=[

再三致謝!

世界盃巳結束了!  9 R6 [. Y; B% O- C7 o# L

* ]  c: b. H' ~/ K4 H多謝有出席的姊妹朋友!  ; U, Y8 t! c, y$ y
+ {& N, i5 Q: Z( U
希望小妹下次再有機會辦活動!
: S. L6 V1 E; p" C9 y  p, S

4 I, d8 O4 C0 ?6 b& M9 }
再三致謝!

0 F8 j: S/ h$ M, ?8 b0 i5 S

! Y' p. e- e7 S$ k, X1 ]9 ^+ ?[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-7-12 21:07 編輯 ]

最近訪問的版塊