嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹講下(關於自慰)

純粹講下(關於自慰)

自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......
- [+ e1 e! A9 ]; Z我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
5 H. _( W6 r, ^9 y; R  Z9 z但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟
2 ?5 B$ n$ ?: A1 j% }唔知有冇人好似我咁?
1 o2 M/ w1 i6 G, t2 @, }) Y, H, w- Y1 u! T+ L/ j2 Y0 o& e7 G9 l
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   ' y$ G/ L: {6 h+ N; \# U
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......8 ?5 V2 A+ O, \9 T4 k: X) d  A
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬( w! _* R0 q6 ^  c4 U% o
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟" @* `3 y) f& e" o, H: ]- v; y/ m
唔知有冇人好似我咁?
$ _3 ?# X" v9 v( z- M/ j7 \
, \0 G5 j% E7 N* w5 |  f0 Y我多年前已經把自己代入女人角色
. Q' |0 g4 h, K$ o5 d看剄片中男人jj ,很想把jj 放入自己口中

又硬又軟,到底硬定軟?
, l4 t# C- {0 {/ y
6 i7 G* T; ^& p( W3 I3 q6 l$ c
引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   
* V! j1 Y$ Q- P( [# q自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......5 ^6 }" R2 m  @6 ^$ t
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬9 x) g4 b/ n) a: {, J" T
但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟. d) E" r; f8 r. p* s
唔知有冇人好似我咁?

引用:
原帖由 gila 於 2022-6-30 06:32 發表   
8 ~  `  w; k% r+ u/ |又硬又軟,到底硬定軟?
& ~' J- N  L, W3 l
' E' C! v5 x( Y: f# V0 I! X8 V! k1 W
  j1 @7 {+ @& X  T. q5 Y3 l幻想自己是女時會硬/ u  G. Z' u% K; {& \  o
但幻想不到自己是男角色整極都軟

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 07:09 發表   - h" O+ y+ F" f3 u
; T- [4 t9 V7 A" w
幻想自己是女時會硬+ r, ^  v- S# [( ~  C' Y
但幻想不到自己是男角色整極都軟
1 j# K9 R8 i- |5 x9 P2 c正常的,例如你是個直男又怎會幻想自己是個女的幫男人含同被人插,完全唔會有快感,你是想做女性角色要你做男當然唔會硬!

引用:
原帖由 Babyblue 於 2022-6-30 02:45 發表   4 Q- H! K3 O3 O  K1 I1 }. |
自己CD左十年有多,但我這個post是關於自慰的......3 m0 G( I: z* M; i; b
我看咸片自慰時只幻想到自己是女方,會硬
& ]  I; P4 \" X; m但完全代入唔到男性插人果方......chok極都軟# h1 H2 u' ~) C1 b( u; s
唔知有冇人好似我咁?
9 n" @$ r% E- Q/ s: w8 l: |

1 x$ x! m  T  ~$ a. T如果我代入女人角色同比插都係硬唔到,完事前要用手chok先起返少少

切左佢鑽個窿就無煩惱
8 k$ f  Y8 _, ]4 r8 Z* m
" \2 x8 _) T: t5 H- O/ m

. ..既然都CD了,, 用女式自慰吧、有十倍甚至百倍的高潮享受哦∼∼∼   !  m2 ?% @$ I6 ~7 ]) l+ k+ Q- S
.
9 g' A1 E" q1 {( _% o
) s' v% K5 f% Q; x/ o- V* p; N(睇下冇壞)到高潮的方法
/ ]7 {1 P6 ^! ]http://hkcd.tv/thread-35386-1-1.html% i( E' g! N" v5 j* |0 w
.6 B1 j0 J2 r/ ]) M  B: z/ \2 o# d# }

$ F# P+ V1 I# |4 ~- p1 c. c1 F2 P1 r* R; ?# ?

9 |# g6 H2 ?5 J; c1 v, {5 ]5 R2 J) G0 S4 c7 P) I- T, E
7 D% G+ z1 C) J' x& V: j4 X
$ A" K! S' _( H4 y) W
1 z' u( n# X$ ]% j3 B  _: s/ b# @# H

7 h( e$ z4 `$ j1 C, Z
8 n; ^: Y& g( _- z( _
3 N# v& q8 Z" y$ I$ \8 S
; p9 Z" @" k% y( J6 ].# V; v- a6 t. I) H5 U

1 ~$ I9 B9 h+ X3 X4 {[ 本帖最後由 denisews1018 於 2023-2-21 17:45 編輯 ]

我會幻想自己是女時會硬!!

性傾向障礙
深兒

回復 1# Babyblue 的帖子

以前一班男同學睇呢啲片,我都投入自己是女方。
4 t; o' T" Y# i1 N' z, o不過,我可能天生男性賀爾蒙不足,J細兼好少勃起,也無射精意慾。

回復 11# 深兒 的帖子

我都有睇A片幻想自己係A片的女主角
- {7 @' k' D+ f0 h# }# B$ [6 e但之前試過按摩,被人打飛機但硬不了
2 T5 t  N/ W( B0 e我應該試下女角

我要看女同av先可以自慰.
: }' `! Y5 n. M, l) l$ H+ A* W看普通男女的無感覺.

我都系这

引用:
原帖由 Nanase 於 2022/6/29 23:19 發表   
' [. v* q) {% P切左佢鑽個窿就無煩惱
" t6 A1 M1 `+ h0 s: k8 ]$ D6 S3 u6 b& t! [- C
8 P/ R1 \# l) X- e' r& l3 D7 }
... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...
-- 小 如  (shuinu)

小如的故事   

咁上面要窿胸先得哦。
: d. w- F, N& V7 D
6 m$ Y! b* m5 G
引用:
原帖由 shuinu 於 2022-7-16 06:05 發表   
6 g6 j& A  r3 I$ p: ~, _
7 i0 G  z$ F9 H8 I... 何須如此殘害自己身軀, 而且後果有可能更多煩惱... 能擁有雙性的感覺, 是天賦的特性, 好好理用才好...

cd 了4年,我J太敏感
Wetlook卅濡ホギ女装卅女裝男子卅制服偽娘CD

我都係代入女優的角色' z6 R& z1 g9 E9 H% r
會幻想果度的感覺
5 {- p; F! S) X' a不過煩惱唔射係永遠唔會完...
2022年目標:變成一個自己喜歡的女仔
要從新學化妝

不錯!! 不錯!!7 E/ N. B6 I- ?+ r8 `
真是很美呀!!

感到開心,生活會比較愉快

最近訪問的版塊