嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

岩岩系學校廁所換m巾

岩岩系學校廁所換m巾

雖然成日反學用m巾2 ]) x' J# f/ ]' H3 _& Z
旦從未試過系學校度換law
, w$ A! R0 K5 m3 F. u' f- M岩岩上上下堂想試
9 s9 m6 y$ R# U$ J4 x2 Y就話肚痛要去廁所
. }! H. c/ j" N5 {/ G3 o# h, ]跟住尼帶埋m巾去廁所
% |' @% l5 b) y% j由日用換夜用0 d' O8 g( A  K
換出既夜用就丟系男廁垃圾筒+ i# J4 S; p% n; ^" v. M$ v
一陣就會有人發現^_^8 v0 X  k5 }, d) `
旦5會知道系我換
覺得好的就按一下感謝吧~~
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

你係唔係男女校先

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 09:51 發表   
# M4 `: l# ]. k! ^你係唔係男女校先
" ]. b* [& h9 Y& F4 l
+ y, |4 \* j  k& P1 `( m+ a將軍澳官立
3 b! e( _" D2 d/ h' U, W6 J已有人發現男廁有m巾lol9 f& s5 b, r% w- V! G
勁爽

你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 10:50 發表   ! W# \* S' K7 g& F- l4 l- m9 [
你用咩嘢牌子 M巾架?我都未試個係學校換M巾
. K# @0 h6 R' Z, f4 \8 H* E& Y- [, w' J: @# N, q3 D
Kotex 夜用
& t6 p9 A' J7 \; }# ]" Z) Y) ]& a5止我果層樓,好多人刀知咗law
& g5 Q: s) ^- p# g大家刀以為有女生丟入男廁

你有冇著女仔返學?

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:31 發表   : v2 k1 T% [5 b6 g2 @
你有冇著女仔返學?
2 _. j6 C0 _" l9 ]5 o' W

) O( U8 u' T7 J( M! H如何著女仔反學?

女仔底底,,,,

引用:
原帖由 pcken 於 14-4-2014 11:54 發表   
* g1 O- R7 M0 ?% k* H7 |" ?% g女仔底底,,,,
, K! X( u! y- ^. o+ ]1 y; s+ N) z% X) n0 n6 [$ `$ I
今日有著牙

樓主興奮?

希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...

系希望吾會有人甘醒水知係樓主

引用:
原帖由 Eva0313 於 14-4-2014 16:09 發表   5 C! A/ s5 i0 K  x* z+ N. w
希望你間學校冇人上黎依個網, 否則你就...
+ X; {" F  y: d) s  ?

' u; {$ B# p8 Z* v, P; O9 D( B5會la- p: E* ?7 i8 P' O; {+ \
就算系同校刀5會知我是邊個la
8 {1 O" w# f) s6 a成級甘多人) m$ r% P7 Q8 I# ?: N( A& Y- I
點搵牙!
/ J1 ]- \, I: h! ?7 j9 P又5會迫人除褲娣有冇用m巾既

有時吾好講得甘老定好
# Z* B4 |& r* K9 G3 U; R- M
0 t0 F9 V" `  B0 {[ 本帖最後由 AlexiaTang 於 2014-4-14 20:46 編輯 ]

因為你話"肚痛要去廁所" 如果佢地有上依個網就會

哈哈,話唔定真係有呀!

有少少想知穿煲會點

樓主都係小心啲好
( Q8 I1 O9 l0 f. O9 J. W  k) \1 g你講埋學校名要搵都好易搵到你係邊個嫁

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-14 16:32 發表   
, L! M) `  e3 ]
, N( [& U* G* G) y0 e# F3 \+ Q9 O" B' v, Q
5會la
+ P0 H( X% c/ I) g4 v9 l就算系同校刀5會知我是邊個la6 v/ A: G$ s" e8 f. o
成級甘多人5 k3 n; s2 ^) V* ~
點搵牙!. T$ M5 Y5 x  V" D' ]3 ~# a) \0 w( @$ H
又5會迫人除褲娣有冇用m巾既
! R% f( @7 ~8 Q! J/ v$ Q* C: p
) [  b- v* s: r% j  T9 o我認為要聽下以上姐姐既忠告
( O, O. D6 \8 `# _7 U& z# f( X  ~妹妹吾好講得甘老定好lo,唔怕一萬,只怕萬一.

回復 1# ZOE.HO 的帖子

你用包裝袋卷埋定成塊攔開你人睇?

最近訪問的版塊