嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

M巾點固定系底底度㗎?

M巾點固定系底底度㗎?

星期六買左就即刻放左系底底度
+ ]% ^/ i5 h! ~4 P不過唔知點固定塊m巾系底底度
* y: ^7 @1 f* [& q, J: [行得多,佢會跣泥跣去& Y& h& C- [" ]" K% L
請問姐姐系點固定m巾㗎?
覺得好的就按一下感謝吧~~

女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj

引用:
原帖由 Marie0749 於 20-1-2014 14:56 發表   - ~, Z& [9 X6 `8 S( G
女仔就前後的正中間,男仔就偏前面d遮住jj
; c0 m( V: Q/ u( n

: Z/ I2 w, a8 g0 G9 b, ]我幾日都放左系底底既正中牙, p0 t" e, P3 q# z3 |+ O  I
但系呢,我行得多塊m巾就會移位; s6 B; B. D' H2 U1 z
點先可以令佢唔旭牙?

M 巾唔係有雙面貼架咩

你冇蔑貼紙咩?

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 15:50 發表   8 ~7 C, g# D5 R7 B, |6 p, E4 d! i
M 巾唔係有雙面貼架咩
) V# L3 [0 p. x" w, s0 S. ^

8 o8 o  z7 B5 J4 J4 v8 g# n% D我貼左兩隻翼㗎啦

引用:
原帖由 Eva0313 於 20-1-2014 16:02 發表   + k$ ^, h8 X2 g% g5 Y8 Z
你冇蔑貼紙咩?
2 H# B8 Y; e) ^: z5 a5 E

3 t& z1 f: R* u. S貼左兩隻翼
0 [3 t4 |9 }9 D0 }% A但系都固定5到

中間都要貼架

引用:
原帖由 silkypanties 於 20-1-2014 17:50 發表     \; G8 T7 p& Y( B
中間都要貼架
6 i# [! z+ @7 r撕走埋張紙?

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-20 18:00 發表   " W: p4 b# X  L, t" J  d9 N/ |- c4 ]

/ L8 x* v* |: o* `撕走埋張紙?
9 {9 ?0 G- A4 ?% h9 j; A; b一定要的...翼點夠力..

撕走埋張紙 因為有

首先一定要撕開雙而膠!
* h* Q; g: J& ]7 r( F* Y/ Z$ F8 F3 g$ b+ ~7 o  C0 l+ k  S3 K
另外,如果底褲係男裝,3 W6 m1 Q1 i/ ?. O
因為下面比較闊,所以護翼會比較易甩!

箸女裝底,會貼得揾D

攞走晒D紙咪貼得實

著女裝底底先貼糸正中間

引用:
原帖由 Umi 於 20-1-2014 22:01 發表   & X& x5 `9 m" ^; ]8 Q

% E% K! D( f3 Y8 f" ?0 e9 v一定要的...翼點夠力..
/ ]! |' e2 b3 a; ]$ s, {* J
8 h) \  c2 `: ?& l; l0 {琴晚試左啦,無走位啦!

引用:
原帖由 michaelyip 於 21-1-2014 04:20 發表   
  T6 |, D/ G+ w+ V" e3 `2 H箸女裝底,會貼得揾D
% t; N. I) `+ Q4 w# ]( O  \
4 {$ g$ L: Q, r% \8 G$ M3 o' G* E
阿妹d底褲我5岩著牙
6 f% V6 S- O+ c4 J* Z+ n8 L( h前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底

回復 17# ZOE.HO 的帖子

自己買咪得囉

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-1-21 08:54 發表   & v6 [; A: T* k) A+ I" h) k

- Q3 f4 Y3 f! G1 b: }! T* s3 H; U4 e* D% I, l0 D$ [  q
阿妹d底褲我5岩著牙1 L4 a, ^5 ^5 W3 u  U
前排又丟左佢一條底底,而家唔敢挽佢d底底
: q; O4 ^; u, L' J# R8 X6 M2 g你阿妹有冇發現?

引用:
原帖由 Umi 於 22-1-2014 01:50 發表   
- a! C4 t, k& K1 d4 ]4 g- l/ l: N* p8 ]# u
你阿妹有冇發現?
* N. s" n+ ]3 d4 V* u& d
. R+ k- u* r, B5知牙,希望無la

最近訪問的版塊