嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
# b  k" q$ U- t2 b7 j* H. H咁射法真係爽死
7 O# _0 b2 {5 @. C3 ]

7 f/ Z9 Z8 _7 I- d6 m系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   % ^% u3 i0 a8 k+ O! f; x

; j" e9 W$ \7 L! {9 [! _但如果唔洗好大陣味,# q8 y1 y2 _$ q/ R& G9 |6 a  N
唔知射完之乾左拎去洗,6 y+ q. W5 n! m0 [. q  f
留低個積會係點呢?
* \( i( r  `6 t0 D: I8 @! b8 ^
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味
8 ~3 f$ V1 l1 O2 ~如果太大味我都會拿去洗$ h; X9 h" I. ]
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到- P( ^: y" E7 Z$ G6 r
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
9 \, N3 u5 T6 P/ z5 f: E/ l" D同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
. s* ^* t( d: D6 y
% ]7 d) C; G) G. d% t4 }. J我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味/ i/ f. b: l' R$ D: f1 R4 y- s
如果太大味我都會拿去洗2 W3 X0 W; T1 }
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到
# t& m. n  Y4 ]. `深黃就會變淺黃,總之就係淺色左( o* l9 c) g; q3 C
同埋放耐d就唔會好大味
% }" Q! }1 J# ~  M. H) P. C

# I9 f& e0 p+ d" e$ z尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   ; \/ q: P5 k# G( l; r$ v3 s8 [, d

+ Y6 W! Z2 T0 w  z/ X  ^9 U% |- m9 w: E5 w3 ]7 ]9 }
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
" O- H4 c7 M  ^4 Y1 p2 p我就一時時,有時射完好黃) ~! l: I! a) {  p4 a" |+ u; Z- V
有射基本上看不出有黃( b/ e- y2 |. I7 u
可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   : ~9 R/ j& O; ?4 D$ b5 y

; R0 ?1 D& e' a, I' y  k  |5 A我就一時時,有時射完好黃
. i0 D* M1 j0 b3 t4 p有射基本上看不出有黃- |# l9 }1 y" W" z7 F
可能射得少
+ \1 {! M- s) X) D! e6 K0 z! m
$ G! Z$ A/ Q$ J( Z
我是指射咗落去5理
% f+ ]( V6 N0 i  |6 S就會黃色一撻

我全都係射完唔理
' H! I% d( P, y% `+ j0 @都係唔一定會黃色一撻
+ w0 S' s+ `; }有d可能太薄 難有色d
, m- {5 z% C  y  W) Q8 j最近射過一件
; |: V; b4 R' M7 P3次都只黃左小小+ H3 o2 k8 k! ^2 T
背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖4 m- V" S+ \" J' h

7 w, ?& ]+ l! |6 Q% ]$ o$ r7 f射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
. b: f; n6 B7 c- A# G/ H用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
' b: J; m/ z" R8 J6 _注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
; S$ D0 E6 ~1 c/ h- r+ |$ |
7 J; V- h1 E; U需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)
3 C4 l% w4 O* O8 Q% m$ `( C0 C# c9 ~洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
/ g  g' n8 J0 b$ ]我全都係射完唔理
) Q; _! Y9 o" g8 t& A都係唔一定會黃色一撻) l) Y2 B. o+ @* o# d6 Q& j
有d可能太薄 難有色d2 c* y; }* W- {& y( f: Y, E
最近射過一件3 ?, u$ \% W$ B4 W* v) ?
3次都只黃左小小; Q) w9 _& D5 _' D- s" m; J$ Z2 ^
背光看係好薄
+ [" B5 h) u* n( |5 i2 a$ r, f% t; f, Z4 `; s9 Y6 m
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   
2 x* U; E. A# y1 R!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖, U- u: o! v  [6 J
2 E: R! g( j- s0 \' \: G* ~2 ?
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕. z8 i, L. d2 c! X( p
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
. S2 y- h; X% A* C7 H% O0 H: g注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
9 I1 U, v4 M1 ~; b/ B/ V. @5 h" L' x" }
/ J1 d* H6 M0 S' d需要正常洗衣劑/預 ...
! F! G, U) _, f- A8 e0 z  y: T
+ z( H+ y; W" z謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
1 E# c; ?0 D1 p. M3 l
/ l7 P  h( I  J& |# ~$ h- K/ j9 g2 L3 w9 s: M8 Z9 C
一件可以射三十次度la
. u; G+ w7 e4 b$ {: Y8 @我射到明顯黃/ R  h# x$ `. B( r; w8 \# V. J
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
2 W+ S! |9 v1 i# @  i2 R. M0 \5 }
我射到明顯黃- Q* a+ U% i" \! v3 N9 X
就會轉射另一件
; ]" p) V' O, K
/ X' U+ S5 F2 |8 U2 m
我刀系,而家搵第四件泥射' v2 B) z3 ~: q( Z
可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   0 Y2 k7 L+ D; R4 v( j4 j3 ~

$ o- \) }5 K! v1 V
( I( ?  x% M$ K4 m我刀系,而家搵第四件泥射+ ]+ `' ]: t3 c6 v5 T' B
可能會買件栛因
% u5 p# j7 S% t1 q) ?- L6 v. a
協因射完無咁易黃,( |" d/ W6 X  h) a( ^! T; a- f2 h
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   
+ u3 I9 k) N3 O3 m) K0 A打完我射在地下!
- }9 r- K) ?" g
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令

最近訪問的版塊