嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝) q( q4 ~* J, b" h8 I4 ~5 Z0 S; Q/ _

2 e/ I' C8 G5 E) V! i) I8 o+ G[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 22:13 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><4 h5 n% W  n5 H" s5 t
有冇留意到

已收帖. 謝謝!
* H/ ?" G8 j+ Q$ T& p; R8 M6 l5 C2 q3 O

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
- _& J% S! y6 w' \! M所以我一直都係好驚><
5 f% j3 t2 V) _等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
! P! Q1 G; U' M, P2 T' p買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
8 |5 x5 D& r4 R' X: U7 T/ K
; `: I  G6 N: W, N. ?1 N3 h" j買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試# Y1 [: a! V# M9 ~$ n4 S9 w+ z  r$ S
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
3 O' l3 R5 V- `8 m. U揾倒40、個款又唔靚0 f+ h" [: O4 d8 o/ X/ p5 f) U% q
有D姐妹仲要係41,42碼2 r% H9 g; R  ]/ Q$ u% b

6 a  H& `+ R; Qps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
% v  \5 o! i" S  U4 c
6 _5 U( O) g; j[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!
- Z0 R# W) V8 E6 r3 I) |' C9 Y0 w- m  y3 n$ {6 I4 z+ i' w& S: Z

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。/ H' @9 U5 b3 x3 Z( O9 u
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   9 @. E- l% c. H; e2 r. i2 q7 ~; b
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
& P/ j% V; Y- b- x3 o  l" B9 d我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
, d- {: |+ J) o& m+ N7 _
4 v  S- [5 J3 G5 J; N咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!; y3 q2 {( Z. J8 x
& s9 {  H) `2 b  o3 K; A. r

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   / E! D0 K$ j9 A" R

, M, Y6 x$ i" a3 t/ ~; X/ Z+ m+ z* g+ \" z# F
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
7 [. V* M  x( j: i& {5 \, f7 l  W
, f0 z. p  U/ i- p9 @+ v+ \補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
6 u- e2 ?' |/ h% t$ g: [/ P* J

& o9 N( |% p# d. b/ b4 @7 j  d/ N樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
8 p1 ~) O, C% |/ {8 C, w: ?
5 u# g& _5 ~5 h! ?( s' I40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表     ^# V0 M8 M! n6 Z/ ]% t6 b
  R6 l' d1 ~+ v9 A
% L- T, N  W6 I8 e3 ^/ I
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試5 t9 o% u9 x7 p
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40  ~3 D- S7 O+ r  p  e5 s$ `1 r
揾倒40、個款又唔靚3 _$ F4 f. \. [$ [
有D姐妹仲要係41,42碼
0 @+ o9 q: n  T' W" A+ w
5 @! z4 |3 B7 B2 f/ ]7 h/ Zps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
2 W* I; n+ e7 y0 Q, [  ~5 F
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!- b) i' N3 p* b8 @
+ {* f& R5 m5 g; r3 N

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀