嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
$ Q7 Q9 c1 q1 h7 W  f. u) i' n8 k搞手最好先自貼下相先
6 j" ?& a: h! n而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
! E( ?* o# u. n9 u$ p0 R) I! H  Z6 E$ O; p2 ?0 R/ z, f

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會) w( D9 o  N2 v4 B9 Z
妳們可以約個KTV一起唱歌啊
* y4 U4 s" y% e- \上次不是就有姐妹約在KTV呢" u* z7 P  O% ?+ o" z, a$ G* e' P
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   ) R5 s6 [# I0 n. a# x
偶若在香港滴話就跟妳們聚會
  ]0 }" a& R5 t) C. W+ Y- a' j5 P妳們可以約個KTV一起唱歌啊9 s! Z( d- g( s( k& ^7 t9 S- J/ l
上次不是就有姐妹約在KTV呢
* ?& P$ Q/ w0 u1 e# a' Y" h還有拍照分享喔
3 E6 z+ |- H$ _

: r' }3 D# S! M  Q) L唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
, t1 A$ t: ~2 ]
- o; J/ Y& A9 e3 f
' F* y0 l8 q; @唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
1 j% W7 S' S5 Y$ P2 ~
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
  Q& j, j( t3 J- e( Z, e) {' N$ q# F

1 f# ]. s! Y$ F7 [1 A唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
$ B* m% D% u* x$ V/ o
" N* H$ W* N0 t/ s7 J" ?0 ?5 |
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
* E+ v& e' f) w0 T0 D其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
. s" z( }! j; J+ x) s5 b5 Q# K1 }& x! e# o
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)% K  N( P1 }+ t) J* N
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
1 V6 n& S- y9 O$ s+ G  Q" ~
8 e( q" _7 h; E: Z' d: @[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   7 r( J4 [) O" C! X, {6 b! A0 v2 P
溫馨提示:
( B# p( @5 y0 D/ M! L; |; G/ U" T搞手最好先自貼下相先* Q! p- `/ q1 a- ?! d% H
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
* a! [+ w! i7 X5 S* E3 k: u5 n4 i- g5 @# x8 d& [% ~* ^9 \- r4 W7 v
心儀又貼下泳衣+肉絲
0 F6 r/ G& I9 g, n1 N+ h

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   9 M9 X* t( q# L; R: M! b
- x8 V1 L3 C1 v

) K! d( L5 ~5 h! g0 k2 b其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
8 ~( Y. Q9 _( P+ s" z

3 y/ ]( M9 O% i9 o
  k5 V7 c" u- o& w8 X4 |6 d看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   ' d' I3 ]+ @2 L
有冇校服聚會-.-
; r/ r4 w8 D+ l  ^9 L' Z唱k著校服都得架~
$ H1 s) `- V) I/ W9 \8 I我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   5 \# I) A; j# r& T' C% f
: D+ N1 }9 x3 D( }
  {. p) s4 ^1 w2 Q
4 D: Y( J# c7 `# ~
看到這句笑了出來
4 m% {; I2 Z. S0 D4 P

5 J& {1 l$ y* j% w, p) v有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
: w- F7 s1 Y# E* R% U不過我冇衫得唔得!?

婷婷
: q! A: F5 J  |/ @; |, N0 U5 G: z唔好里佢; X+ j& e  y9 ?, g  ~$ {6 k6 {
佢CD點數0 點 又冇威望
7 e0 T7 `" I. T1 J如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,4 L9 @/ H, R8 F( O
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,7 i- T% a0 h+ E, @+ M% a0 M" A
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! * L' t; f9 D3 k  O

$ x0 |: \( K# l& C  Yhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
1 |% J& }" E& u; L. @婷婷& C# ?  C$ U5 F6 l4 a8 P7 V- d1 k0 W2 Q
唔好里佢
4 a( u% N( B0 A1 X8 P3 V" g佢CD點數0 點 又冇威望
1 w3 `# I3 ]- p- z1 k6 u0 x如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
( p% D) L% \9 \; `2 a1 S/ l% ~; ?4 g( @我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
! ?! ?/ N8 \# G) L1 r去佢個cd聚會
1 o( S& o# z$ s- f$ ^, G6 g
$ A1 B. r1 ?% H% y0 h
謝謝!

最近訪問的版塊