嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

你地身高有幾多cm?

我是171" @1 S. N1 n* M; J* \  o
我雖沒cd上街,但看見其很多女生都和我差不多的

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
168上下,粗线条T..T. M# b7 y4 s( L+ y0 G9 `: }
都出过街,不过唔做足功夫真系唔会是是但。

165左右 咁上吓
! s, g  B7 x; a9 G1 q+長髮
$ X- k0 L# }6 }7 \+瘦人2 A9 M3 b. }9 o% n0 U  u  R7 M
所以 有幾次行街比人捉往 (小姐,.,你跌咗野啊!!)

我得160- -我不知幾想有170................................
* m3 y7 h& }4 M  _有冇人可以比果10CM我><
5 |9 D5 y; ~8 B0 ^) j出街同高度有咩關係= =

我176超肥 努力減肥肥

引用:
原帖由 wadee 於 2010-10-8 23:31 發表   
$ U3 t+ K- S  n% S, i# }  g180  r( q: _( Q, C6 n
不過高過我的女仔大有人在
! p- `9 _* I# Z+ D; j+ Z* B有次有一個高我成個頭(同一升降機內)5 m( J. f) c1 [9 O0 {0 H4 m1 X) W# z6 D
令我有點自尊心大減
; {$ \" y! T# ^# D, a) f
我見過你
8 l+ f% X! Z; N  \: t9 z但你應該無180喎@@

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-10-9 03:37 發表   $ Z1 l3 R# d! v0 o1 u
我得160- -我不知幾想有170................................
4 U7 z% }' m" o7 ?6 m7 ]有冇人可以比果10CM我><- L6 s! N: b  H: G
出街同高度有咩關係= =
2 n4 L0 I# u& X; ^$ j/ ]同感~
0 @/ ^& F% K5 W我都係160左右
5 P$ M! o) |; n5 T( w勁想高多10CM
: [5 t( M; j) |$ Y8 U, k/ [. T大把女仔都170啦, o! h" c* N, @) b/ E
不過出街同高度真係唔覺有乜關係- J2 Q8 h) }) k$ B
唔通D女仔170UP全部唔出得街?
. p. ?' G; @+ D. t7 V8 F2 Q! J+ ~
丫桂唔準再話自己160,我高你半個頭你肯定無160\,/

about 163cm but little bit fat !

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 10:12 發表   3 R7 s/ N: P0 J* |

7 b, ?9 W- v' o' e& t同感~- A: Q% i! ?& E0 {
我都係160左右
/ v" N3 I! ?9 a) k4 {( m$ w勁想高多10CM
5 @' A5 ]7 w$ V大把女仔都170啦
" b1 I! A9 |' C/ T) |( Q& L, F不過出街同高度真係唔覺有乜關係2 d% L" _7 r% \
唔通D女仔170UP全部唔出得街?( O0 s1 d5 m& B- B$ Y! Z. Y
' y: D4 Y5 }3 N7 G0 @' y* D
丫桂唔準再話自己160,我高你當個頭你肯定無160\,/
( h/ _2 x+ c3 h- n; ^9 I: Q
咁我159囉~嗚~:(
0 s1 S  H( r+ f% W8 x; j7 T明明就有160~

我180CM.............

小妹係~~163CM,125LB,38號鞋~~
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

丫桂一定冇160~!!
7 j6 o7 F7 i9 J7 q/ J著左高跟鞋就有~!

引用:
原帖由 zaki 於 2010-10-9 12:04 發表   
8 ]3 U! y, y; P
) `5 O0 u, u  w1 [咁我159囉~嗚~:(, X9 K% U$ p; c6 p# K7 l
明明就有160~
2 M1 t. t! W  t6 k/ T
比盡你153左右

我的身高178公分

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表   & X* a0 V8 l9 d& I, n
丫桂一定冇160~!!/ a! {* @6 S% r: G. v# j' c2 k2 t
著左高跟鞋就有~!
! d, q" a4 S1 J  A4 l# K2 ayeah~6 Y& \! t+ _6 }+ H" t
give me five

我160cm 但係有肌肉......-.-

172CM.....

我165CM..肥 :(
- N' K( H3 p% A* o) Q2 o有肌肉 :(
- T( O' j; u2 L) N+ ]. \- s. M5 _  t# T; z4 |' o' m
想高多5CM...170CM我就好滿足..

引用:
原帖由 露姬 於 2010-10-9 15:44 發表     I9 [5 ?9 {, g5 i% `5 z# M
丫桂一定冇160~!!5 l2 x  S" f- g+ A/ a6 e, E% y7 s
著左高跟鞋就有~!
( g8 P; U% c. C我明明就有160~連你都係咁話我~:(

引用:
原帖由 心儀 於 2010-10-9 17:34 發表   
! W( l% [2 o0 p& |7 \1 _( M5 q$ u$ T( }  p$ I- ?$ f
比盡你153左右
( Q8 p5 }5 C# X" @2 ?- L
我係你面前度一次~我高過 154既話你請我食飯~吼~!!!!!!!

最近訪問的版塊