嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

著左絲之後對腳仲凍過唔著

著左絲之後對腳仲凍過唔著

如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
I share the same feeling...... why?

引用:
原帖由 applebaby 於 2012-3-1 14:39 發表   
3 u3 M. t3 r# N9 I( R- ?: i" r! o4 n) II share the same feeling...... why?
) @$ t1 h* c  n7 _9 j/ ?" }! ~" s, t5 a
咪就係囉.....照計著左應該係暖d先至岩架嗎.....7 \- K! e) i$ f+ j4 X( H8 A
所以就更加唔明點解女仔著絲之餘仲可以晒埋腿出泥著.....

如果係大風你就會覺得暖好多

著左絲我覺得睖左wo

絲襪係吸熱快、散熱快( [# W8 f% I3 I2 ?4 y
冬天着會凍、夏天着會熱'係正常嘅# y& Z/ O+ s) `5 T
冬天可以試下着閃絲, W& p/ R% n2 U6 Y) ^
閃絲會增加磨擦力會暖D
唔鍾意女人。只鍾意女仔

唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-3-1 20:53 發表   7 l2 T% @! m, f& n! [, P2 O
絲襪係吸熱快、散熱快
9 u2 A1 ^( ]/ P8 C: L) k1 n2 z- O冬天着會凍、夏天着會熱’係正常嘅
$ P2 R; [4 v/ f" W冬天可以試下着閃絲0 D& ^+ N0 A( f3 S' @: H9 z8 ^7 a
閃絲會增加磨擦力會暖D
+ g5 N& o1 u% L) B
- ]( }7 J8 I7 E# C但點解女仔可以唔洗著閃絲而又可以求其著厚絲露腿著出泥呢???* p7 y/ c$ Q! W
呢樣先令我唔明...唔通女仔腳本身比男仔腳仲更加襟凍???

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2012-3-1 23:33 發表   1 \2 G: z& t: q7 W% a
唔多覺呀!我著親絲都感到十分暖
6 N# \' Y0 q9 v6 n
1 W) w1 c# D; _- E9 E9 ?$ c我反而著左仲凍過唔著....Why

引用:
原帖由 CroXL 於 2012-3-1 20:38 發表   
! B3 E( T& h5 r6 `# p& ?0 Y/ b著左絲我覺得睖左wo
8 `6 Q" y# ]( \

, Q3 U- M6 }0 t' O( T* M照常理應該著左會暖d...如果著左仲凍過唔著我諗連女仔都頂唔住啦...何況仲要露埋腿著出泥..., l3 e8 a2 i- o8 L; Z
但問題係我著完之後仲凍過唔著先搞野...

唔係wor, 我著咗係暖啲

對絲再厚D,試下會唔會有好轉?

如果著住絲襪行路,一定會比長褲暖同舒服,
  a9 K+ f( a  }" q# ?因為有摩擦力
7 I7 ?) {3 l+ L8 _- e6 o
% b9 s4 H  S1 |5 H至於坐o係度,著厚絲襪都會暖D,* z% v8 U' t* a" U! [
我諗80D以上啦!  Z+ G4 J  p3 \, v" t+ I
(真正o既80D喎,有D大陸造o既,唔夠厚架!)

絲襪係吸熱快、散熱快
) J( P/ f, _" s' W0 q" ~( d! Q冬天可以試下着閃絲
7 B) Z3 l: h, ~* p: w; e, U閃絲會增加磨擦力會暖D

引用:
原帖由 kotaro2872 於 2012-3-1 05:07 發表   
- C# I- ~2 d9 `1 ^& L, M如題....我曾經試過係大約十一二度到著絲係長褲入面出街....但唔明點解著完之後仲凍過唔著....尤其大脾位就更加凍....我果對係80D厚黑絲泥架啦....到底係對絲襪既問題定係點???
/ f& H' R( ]0 i9 v6 b& s; }+ q& a4 D! }" m
會唔會係因為腳毛既原因?
0 m1 q  n- D2 j% V著左絲襪,d毛會被噤低晒。

回復 1# kotaro2872 的帖子

80D無理由出現呢種情況。

著厚絲會暖好多

最近訪問的版塊