嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

介紹一間信譽良好的油亮閃光絲襪專門店

引用:
原帖由 CECI 於 2010-11-24 08:53 發表   1 A3 e2 W- C8 Z1 J
我淨係覺得個莫小熙幾靚咋!
- s  {+ G; x9 t8 e& p% J/ |
* \' f' ^& G6 ~$ q當然啦 大陸女已經今時唔同往日 . C# X# f  C5 b5 A4 [: M/ @7 v3 h! ^

$ \# ~: p" v3 Y. O& U如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 * [' l0 j% M4 q2 G  ]7 L
十九其居都系美女
* v9 n& S5 {+ r8 ^: ]' Q* _) i. P

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 10:03 發表   ! h. v  D* c; s1 [6 G: W  m
係呀係呀, 我都覺, 但可能佢現在更新中, 暫時無商品出售.
; G( P8 _; q7 R! @' `
同埋佢要出差 可能唔得閒 同更新中...

回復 22# baby123 的帖子

我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-24 13:28 發表   ( x! r8 k( X. ?9 ^) M3 Y5 X
我好期待呀, 因為我搵左好耐都好少油亮絲襪, 儲足彈藥, 準備同佢入貨啦.
& x& L  x  Q1 P' S+ F6 X) H+ L  o2 G
如果網絡計 呢間商店系全淘寶油亮絲襪中最好同埋系專門店
0 r* C9 S0 g4 i2 _! A
; n. ^0 i' }) g' ~你去淘寶搵倒油亮絲襪都系得一兩對系 仲要貨色一般 完全冇果種特別感
2 I$ m( N* F' o  L6 Q) v$ r3 {& `/ A
因此呢間已經系最有信譽最好

回復 24# baby123 的帖子

係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.

俱地野正无正先∼∼∼不过我穿袜size比较大‘‘‘

TAO BAO OK1

引用:
原帖由 winniegobby 於 2010-11-29 16:29 發表   
, l; i- {: u# S2 ~3 b. l係呀, 所以我等緊小熙番黎呀.
$ d' P1 W# Q" }

1 P+ I# l. X' c6 j, n) |6 g/ ]) _7 d5 M1 N4 Y
小熙返梨了 你可以暢所欲言地買心頭好
! _! \+ {) l) q: `+ v4 Y4 Y) n0 j
出左唔少新貨

謝謝分享 !~!!

謝謝好介紹

回復 28# baby123 的帖子

可惜我唔識用淘寶網呢? 我現在要研究下點搞先. 係呢, 姐姐你會唔會買呀, 不如搭單幫我買埋可以嗎?

唔知佢地有冇比較大既size呢。

好,真的值得試試+ T' U! W1 ~- N( t, k3 K# p
shvejve& n6 \% n. g7 u0 W8 s  g
jsbekbsake! l6 s( B# |9 E" _
kshebksbe3 Z9 l6 c4 S$ w: P' n& @5 z  I% J
kshebksbe9 f  O# A& A. j+ {& z6 ^# D
klsnebbks
' Z5 E  }0 Q$ A" \& T; P5 m9 Mklsnebbks

可惜我冇咩收貨辦法

呢間野都真係幾多閃亮絲襪

引用:
原帖由 baby123 於 2010-11-24 12:23 發表   * \# T1 ^  K8 F+ Z

6 i9 L$ n6 ^5 u$ J
" d5 Y) I) F0 e7 ~  k$ U. j當然啦 大陸女已經今時唔同往日   ~7 o! j3 x$ e# f4 x
! L5 G% T7 C( i9 N5 I
如果只系憑樣貌 已經比香港台灣日本韓國勝很多倍 9 V& S1 f7 ]- }6 Y2 W  k
十九其居都系美女
. Y4 R* o* d# P0 H) _9 L  |但係好鐘意著劣質絲襪底褲

謝謝推介,好像真的很不錯呢

他的價格不是很便宜~1 O1 G  ~! a) i: x
他出口澳洲的款式就是在香港屈臣氏有賣的VOODOO牌~; Y- R1 j: H; D6 {0 S1 ]
MIDORI在台灣露天有賣這類的襪子喔~
/ e' z" i$ L1 v有興趣可以上露天看看喔~~( @7 Y% |0 A, Y6 h( ], H
2 f" ~# d. j) e5 j+ h; S
http://class.ruten.com.tw/user/index00.php?s=cdsm_midori