嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   . s) f5 n' m  ~+ X4 u$ s/ p% V
著住鞋訓有乜咁爽?
9 |# {$ M3 F1 z+ X' n& d只有paul con同學先至明白個種感覺; C5 M7 t8 P+ D+ _  K
2 E. d6 S+ j$ _  k
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹9 ]; ~% B# c  M

* M0 ~$ H# }: F  Q1 P你唔會捨得除落黎
7 T, Q5 H2 s! q* f! s( \, \+ e
: ^3 G2 Q# ~! H+ I- o' B  R9 a想同樓主講
# N: i2 t* A0 B2 l1 G2 Z; @) \3 r# J7 z! e  t
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡+ ~5 Z9 t" |7 V# C, W
0 h  G9 `" `& d) M$ S- J3 {
佢用白鞋白襪撩你; R- \5 w+ V3 p. p
/ w3 I3 C! g1 O: {% }7 u
但你又著白鞋白襪
" ~5 j. Y6 e$ L7 M% h8 F8 G4 x) L$ x. X4 X9 a1 s. u
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d# e; R! T# C# Z8 d% E) Q
試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
. x# o: F! g% F) a, ]/ U1 b% h5 F" N* z- r7 }( n2 h

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋) X1 Q9 F0 G8 x9 R" u
% e) F' l7 t6 _% O2 p4 ^

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
; w7 d8 `( L. M/ j( W- \% \& C; Q但幻想比人搞更正; V1 [/ A+ W) z+ }6 `5 l2 K5 _
另外你個icon好正4 q; J4 @# }! S; N

$ P7 G1 f' C' K- [1 S) r- x3 Z[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街- h. q$ m. z' S8 y  c9 C) @
應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
( B3 m. ]. `5 Q% s. b其實我都係突然想著住校裙訓
, X4 O2 G. E* E* L" z2 G你就好la,我都未試過訓訓吓射
5 r& N9 W0 q( k8 f( @緊系唔好啦!
! z4 A" E2 s7 [好麻煩呀!
$ q+ G& J, L0 W' K# b% j* J' z又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
2 ~" O$ X7 P) [0 E7 o! R訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
, s/ H1 i, V% P% w我掛校服出黎我屋企人都懶得理
% D: f* V, y# ^8 {& L0 r
咁好?
5 ~  X% D1 n4 w4 |. K7 Z% [見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
" c5 |6 |) J! g但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   ) u. F+ D+ f( W) U" t
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
3 F+ b% |8 m% H6 I8 |% ~8 L但幻想比人搞更正  o6 Y1 |0 r2 r+ s1 W8 I4 @  b$ L
另外你個icon好正
$ x( Z$ h# O: K4 t$ j+ ~2 a% g
同學^^ 嘻嘻
! X7 F3 Y; h/ z7 q- Q
, F% D: e, _" C( {& OSweet are the days of girlhood2 s0 O2 Y! ^. L$ m/ I* ^
; ~' H& Q! ]9 r1 s# E7 G. Y
我鼓勵你試下著靚自己出街8 t4 [0 y# O8 P
& r/ z( u+ U/ s* W5 k% _
試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服  m6 X: v9 e8 r( z3 o  x

2 @1 B; T) Z$ y1 ?$ P6 t2 N我呢世都記得呢一刻!
' B- S! l2 o4 a2 y  j8 B' m7 _; e4 a# M
paul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
/ v7 ~9 }: ~2 z" D8 n, v7 ]6 }7 x0 s; R/ f4 h

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似 . J/ V9 R$ y9 f( b+ _
咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
( z$ B7 t% {- M3 Y& u出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表     `) B* M$ A3 X8 W9 x( _" E

& U! _* h/ {% S3 s( I# C8 V只有paul con同學先至明白個種感覺, P4 x0 ?( I% e1 j8 T7 n% ~: t; k
  @2 y* ^  \; S# y/ V. n* L
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹8 F. H2 d; m. e) x
" t) j6 s/ `' ^7 J6 V9 o
你唔會捨得除落黎" W) c' _7 O0 F( e$ B: g
  i# U2 F  e6 }9 @
想同樓主講* N/ D  C$ D3 |7 W  f- M. J- V" m* E% i
1 z8 w& d- N- O3 ?; Q. E
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡
: G9 i% b5 y: g. O; D, A9 m* k2 K5 |, V- T1 S: e/ \  E
佢用白鞋白襪撩你
) Y9 U4 ^: C) h3 Y' g2 A# R! C" \
* W4 J" M2 J7 c' E" e) U ...
% J6 `( L: \4 B5 a) f2 Y

# }, P* G" a& z  S其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41
" p. t2 @7 t9 }0 X* Y( {* f" _我係灣仔約瑟校服買的